שירשור המלצות!

C L A Y M A N

New member
אההה...

נפל לי המחשב לפניי שבוע עכשיו סידרתי אותו D: תודה שפירסמו את התמונות שלי בגלרייה...

AlanisJunkie

New member
שירשור המלצות!

השירשור הזה הולך להיות שירשור המלצות של חברי הפורום לדיסקים. בבקשה לא להפוך את השירשור הזה לשירשור "הדיסקים האהובים עליי", כי לא זאת המטרה. המטרה היא שכל חבר פורום יבחר דיסק אחד וימליץ לשאר חברי הפורום. אני אתחיל: אני ממליץ על הדיסק של Sixpence None The Richer, אותה להקה שבשנת 99 היה לה את הלהיט Kiss Me. לסולנית יש קול שמזכיר את הקול של דולורס אוריורדן, סולנית הקרנבריז...ובכלל השירים שלהם מדהימים, מהנים, חלומיים. כדאי מאוד!

Me Happy

New member
../images/Emo127.gifואלבום המומלץ שלי - *תופים*

K´s Choice -Cocoon Crash - אלבום רוק מצוין של להקה מצוינת ומדהימה. דרך אגב, שמתי לב שיש פה כמה מעריצים של K´s Choice. למה אתם לא מבקרים גם בפורום של הלהקה פה בתפוז?

j u n k

New member
המלצתי:

קייס צ´וייס: cocoon crush,live בדיסק לייב שלהם יש שירים גם מקוקון קראש וגם להיטים מדיסקים אחרים. אחרי התלבטויות אדירות אני חייבת לציין שכרגע הם עומדים אצלי בעדיפות ראשונה(אחרי אלילתי)...להקה מצוייייייינת! שהייתה בארץ ונתנה הופעה חייתית למדי.

טוב, תורי....

אחרי התלבטות קשה, החלטתי להשים שלושה דיסקים (כי כל דיסק הוא סוג מוזיקה אחר, ואז הייתם מביאים לי סטיגמה שאני זה וזה...) oliver shantey - well balanced - בטח אתם שואלים "מאיפה הוא הביא ת´דיסק האננומי הזה?!". אז דבר ראשון הדיסק הזה ממש ממש ממש מוכר. כל חנות דיסקים שתכבד את עצמה יהיה בה את הדיסק הזה. הדיסק הזה הוא בעיקר מוזיקה אינדיאנית מרגיעה. הוא משמשת לי כתור מוזיקת רקע במטידציות וחידודי מחשבה (משהו מסובך שלא תבינו אותו ואני לא רוצה להכנס לזה....). הלהיט באלבום: four circle of life. הוא מופיע בפרסומת של "עין גדי". depeche mode - 86-98 - דיסק להיטים ללהקה המצוינת "דפש מוד". הוא מכיל את כל הלהיטים שלהם משנת 86-98. המוזיקה, כמו באלבום הראשון שונה לחלוטין מהמוזיקה של אלאניס. הלהיט באלבום: enjoy the selince (הוא זכה במקום 38 במצעד העשור של גלגל"צ). red hot chilli peppers - clifornication - האלבום לפי דעתי הטוב ביותר שלהם. אלבום מדהים, הוא לא רוק כמו sex, blood sugar magik (זו לא טעות ככה רשום "מג´יק" באלבום). אלבום מדהים. השיר האהוב עליי באלבום הוא כמובן: road trippen - שיר מדהים. הלהיט באלבום: למרות אהבתי ל-ראוד טירפן, דווקא CLIFORNICATION הכי הצליח...

יש לי כמה דיסקים אהובים...../images/Emo153.gif

אבל בגלל שיוסי ביקש שזה לא יהפוך לשירשור של דיסקים אהובים, בחרתי רק אחד... זו הייתה בחירה קשה מאוד, אבל עשיתי זאת, והדיסק הנבחר: celebrity skin של הלהקה hole להקה מעולה, חבל"ז, רק תקשיבו לשירים אתם תידלקו מיד, תאמינו לי...

נריה פי

New member
שלי...

אז ככה: אני ממליצה בחום רב על הדיסק של פינק missunderstood! זה אחלה דיסק! יש בו שירים יפים ואני אוהבת אותו!

ממליצה גם על

ק´ס צ´ויס live הוא מדהים ההמלצה שלי:) הדיסק השני של אנוק, דיסק מפותח יותר שלה שמשלב המון סגנונות שונים וכמובן הקול המדהים של הזמרת הענקית הזאת (urban solitude)

THE CORRS

New member
ההמלצה שלי...

אני ממליצה על הדיסק in blue של the corrs להקה מיחדת מאוד אם שירים מקסימים

Rוית

New member
אמממ...

למען האמת, אין לי הרבה דיסקים, יש להקות\זמרים בודדים שאני אוהבת את כל השירים שלהם, אבל אנחנו ממליצים כבר על דיסקים (ולא של אלאניס), אז אני אמליץ על הדיסק של TEXAS ששמו THE HUSH. שירים ממש יפים, חלקם רגועים כאלה, חלקם גם מוכרים (IN OUR LIFETIME, SUMMER SON, WHEN WE ARE TOGETHER), בקיצור דיסק מומלץ למי שאוהב את הלהקה
ועכשיו אני עושה ניצול שירשור קטן (סליחה יוסי
) לשאול משהו.. הורדתי שיר שהוא של שרה מקלוקן, אבל הורדתי אותו בדירקט ממעריץ של אלאניס ומתקיה של אלאניס, אז אמרתי אולי יש קשר ובאמת, בתחילת השיר (הוא בהופעה חיה) הוא קוראת לבמה ל"בנות" ומסתבר שעולות כמה מכובדות כי בשם של הפיל רשום "Sara Mc, Alanis M, Jewel, Indi" (זה נקטע אני מניחה בסוף שם) ואישית אני לא ממש מזהה את הקולות, גם לא את של אלאניס, אבל אני מניחה שהן עלו לשיר גם... בכל מקרה, לשיר קוראים Big Yellow Taxi, מישהו יודע מאיזה מופע זה שהיו בו כל הכוכבות האלו??

j u n k

New member
כן רוית..

אכן זה שיר שבוצע בהופעה חיה- ובהתחלה התבלבלו חשבו באמת שזה עם אלאניס- כי היתה למישהי קול מאוד דומה...בסוף מסתבר שזאת לא אלאניס.

אני ממליץ על .....

little earthquicks של טורי איימוס, טורי פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!! הקול שלה מדהים והיא מגיעה לטונים שאפילו אלאניס {כן כן מה לעשות ?} לא מסוגלת להגיע אליהם. הדיסק עשוי בצורה איכותית ומושקע ביותר ואי אפשר לא להזיל דמעה ששומעים את טורי מנגנת בפסנתר {במיוחד בשיר שהיא כתבה על זה שאנסו אותה - למרות שהיא לא מנגנת שם כי ....אין מנגינה כמו-your house} טורי היא ההשראה של אלאניס {כך אלאניס אמרה } הן אפילו עשו מופע משותף ומי שלא שמע את טורי ובמיוחד את -little earthquicks יופתע לגלות עד כמה אלאניס מושפעת. אסור להחמיץ !!!!! נ.ב - ה-counting crows מדהימים ....{למי שלא שמע ולא התעמק בדיסק הראשון שלהם}

מסכים איתך!!!

דיסק מעולה! אני גם באתי להמליץ עליו שומעים באמת עד כמה אלאניס מושפעת ממנו בקיצור טורי אימוס אחלה זמרת

j u n k

New member
ולכבוד המחמאות...קבלו תמונה

טורי ואלאניססססססססססס :)

Rוית

New member
והנה עוד אחת...

הם תמיד מדברות כמה הן חברות טובות ומושפעות אחת מהשניה..

Rוית

New member
יא MORISS

שמנו אותה תמונה באותה זמן, עם אותה כותרת!!!! SPOKYYYYY
טוב, אז הנה עוד סתם תמונה שלהן, אין לי מושג מאיפה, אולי מאיזה תוכנית או משהו כזה...

AlanisJunkie

New member
טורי בכלל מדהימה!!!

יש לי את כל הדיסקים שלה, היא מעולה. טקסטים ברמה, זמרת איכותית, הנגינה שלה בפסנתר מרגשת. אני אוהב את כל האלבומים שלה, במיוחד אני אוהב את השיר המולטי מרגש jackie´s strength.

מסכים איתך לאללה יוסי!

היא זמרת איכותית ומעולה! למרות שהתאכזבתי נורא מהדיסק האחרון שלה(זה שהיא חידשה בו שירים שגברים כתבו) אני עדיין מצפה ומקווה לעתיד טוב איתה (וכמובן גם עם אלאניס)

למעלה