שירשור הכריות

שירשור הכריות../images/Emo114.gif

הצטרפו עליינו 2 מנהלות מדהימות
הם בטח רוצות להכיר את כולם טוב. וגם החדשים רוצים להכיר אז....שירשור הכריות
שם:
כינוי בתפוז אנשים:
הכינוי שלכם:
פייבוריט:
מאכל אהוב:
תאריך יומולדת:
תוכנית אהובה:
סרט אחרון שראיתי:
שיר אחרון ששמעתי:
אני רוצה לראות בגמר את:
מסן:
אייסיקיו:
מייל: זהו,מקווה לשיתופכם

Mayoosh5

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:מאיה
כינוי בתפוז אנשים:נחשו
Mayoosh5 הכינוי שלכם:אממ..מאיוש...אין כל כך.. פייבוריט:אממ..תום, איתי, גיתית, ירדן(קצת) מאכל אהוב:
הכל (בעיקר שוקולד) תאריך יומולדת:15.12 תוכנית אהובה:הישרדות
, טופ-מודל, נולד לרקוד כמובן.. סרט אחרון שראיתי:וואי כמה זמן לא ראיתי...השטן לובשת פראדה? שיר אחרון ששמעתי: אממ..לא זוכרת.. אני רוצה לראות בגמר את:תום, איתי, גיתית, ירדן מסן: [email protected] אייסיקיו: ----- מייל: כמו המסן ^^ מקווה שהכרתם אותי יותר טוב

אניי ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

שם: ליפז
גיל: 17 מין: נקבה כינוי בתפוז אנשים: נולדה לרקוד.. מוהאהאהא הכינוי שלכם: ליפי, ליפזי, ליפזוש, ליפזית ובלה בלה בלה
פייבוריט: אין לי ממש.. אני פשוט אוהבת את כולם
מאכל אהוב: ספגטי, פיצה, סלט ופופקורן!! תאריך יומולדת: 12.11.1989 תוכנית אהובה: נולד לרקוד, נמלטים והשיר שלנו!! סרט אחרון שראיתי: סיפור אהבה בלתי נשכח.. ראיתי אותו (שוב) אתמול.. גמרתי 2 גלילי נייר.. שיר אחרון ששמעתי: שייגעצ - המילים הכי יפות אני רוצה לראות בגמר את: לא אכפת לי
מסן: פרטי אייסיקיו: פרטי מייל: נחשו

עונה../images/Emo143.gif

שם:
מאור.
כינוי בתפוז אנשים:
מאור כהן1.
הכינוי שלכם:
מאורי[?].
פייבוריט:
לוטם, גיתית.
מאכל אהוב:
פיצה.
תאריך יומולדת:
1.3.
תוכנית אהובה:
נולד לרקוד, השמייניה.
סרט אחרון שראיתי:
סטפ אפ.
שיר אחרון ששמעתי:
שיר מהסרט סטפ אפ.
אני רוצה לראות בגמר את:
גיתית.
מסן:
-מסר-
.
אייסיקיו:
-מסר-
.
מייל:
-מסר-
.

אניי

שם: כרמל גיל: 14 וקצת מין: נקבה כינוי בתפוז אנשים: כרמלווש14 הכינוי שלכם: יש כמה.. בעיקר כרמלוש: ) פייבוריט:אממ לוטם וגיתית מאכל אהוב:אוראו? תאריך יומולדת:21.6.92 תוכנית אהובה: נולד לרקוד ועוד כמה:] סרט אחרון שראיתי:השטן לובשת פראדה שיר אחרון ששמעתי:give it up to me אני רוצה לראות בגמר את: טום, לוטם, מיכל\ירדן\מעין מסן: [email protected] אייסיקיו:אין מייל:לא משתמשת :)

רפי45

New member
מה קרה דויד הסתפר../images/Emo6.gif

אבל הוא צודק ריקוד עלוב ביותר.

לינוש5

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: לין גיל: עוד מעט 14
כינוי בתפוז אנשים: מממ בואו נחשוב.. חחח לינוש5 הכינוי שלכם: לינוש... לרוב.. פייבוריט: אנטון מהבנים.. מיכל מהבנות.. מאכל אהוב: חח יש יותר מדי..
אבל אין על האוכל של אמא.. (כמה קלישאתי מצידי...) תאריך יומולדת: 31.5.1993 תוכנית אהובה: נולד לרקוד, השיר שלנו.. סרט אחרון שראיתי: אמממ.. סטפ אפ.. (מומלך מאוד!
) שיר אחרון ששמעתי: hurt..של כריסטינה.. אני רוצה לראות בגמר את: ירדן, מיכל, אנטון, תום.. מסן: [email protected] אייסיקיו: 230471508 מייל: פעם אחרת..

Fairywitch

New member
כריות זה טעים../images/Emo3.gif

אבל אם יהיה שרשור הכרויות- אני אצטרף

הגרילה

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: ה ג ר גיל: 16 פחות שנתיים [אני עייפה חח] מין: נקבה כינוי בתפוז אנשים: תסתכלו שם ליד איפה שיש את נושא ההודעה נררררראהה לי שתראו. הכינוי שלכם: הוגי\הגו פייבוריט: מעיין ותום מאכל אהוב: אממממ בטטה
תאריך יומולדת: שיגיע תדעו: P תוכנית אהובה: נולד לרקוד
סרט אחרון שראיתי: לגעת ביהלום - פשוט מדהים!
שיר אחרון ששמעתי: ממ לא זוכרת שמעתי הרבה. אני רוצה לראות בגמר את: מעיין,תום,עדי עמית,ואיתי מסן: בפרטי אייסיקיו:בפרטי מייל:בפררררטי לילה טוב לכם:)

גם אני עונה...

שם:מיכל גיל:15 ומשו... מין:נקבה...לא ברור?? כינוי בתפוז אנשים:מיכליייייייייייי (עזבו, סתם תכננתי לראות אם זה באמת נרשם, ואז כבר השארתי ככה...) הכינוי שלכם:מיקי, צ'ופי, מיכלוש, מיכי, מוכי פייבוריט: לוטם,
ומעיין או מיכל...
מאכל אהוב:פיצה! תאריך יומולדת:5.6.91 תוכנית אהובה:נולד לרקוד,רוקדים עם כוכבים,חברים...ועוד ועוד סרט אחרון שראיתי:אמממ נראה לי סטפ אפ שיר אחרון ששמעתי:every time we touch אני רוצה לראות בגמר את:לוטם!!!!!! ומעיין או מיכל

galush2222

New member
עונהה

שם: גל גיל: 14 וחצי מין: בת כינוי בתפוז אנשים: galush2222 הכינוי שלכם:גלוש=] פייבוריט: לוטם\איתי\ירדן מאכל אהוב: פיצה תאריך יומולדת: 29.9 תוכנית אהובה: הישרדות סרט אחרון שראיתי:לדעת ביהלום (מווומלץ ביותר!) שיר אחרון ששמעתי: כל השירים שבנולד לרקוד. אני רוצה לראות בגמר את: רציתי את לוטם.... עכשיו- איתי וירדן אני הכי מעדיפה

AntilopA2

New member
בכיף../images/Emo13.gif

שם:אלה גיל:14 (.5!!
) מין:
כינוי בתפוז אנשים:נחשו
אנטילופה הכינוי שלכם: ממ אלוש, ללי, אולה,צפונית
פייבוריט:ירדן וטום מאכל אהוב:מממ צ'יפס
הו,וסלט הם הרבה ירקות טריים:] (ומיץ לימון אם אפשר
) תאריך יומולדת:19.8.92 תוכנית אהובה:הממ...FRIENDS! :] (נו,יש לי את הדיוידיP: <כל העונותD:>) סרט אחרון שראיתי:סיפור אהבה בלתי נשכח. בפעם ה13>< שיר אחרון ששמעתי:עכשיו טוב.. אני רוצה לראות בגמר את:טום וירדן מסן:[email protected] אייסיקיו:אין מייל:[email protected]

עונה ../images/Emo13.gif

שם:שגית גיל: 18 עוד יומיים מין: נקבה כינוי בתפוז אנשים: אתם רואים כבר הכינוי שלכם: שגי פייבוריט: תום,לוטם
מהבנות -ירדן מאכל אהוב: צ'יפס תאריך יומולדת: 2.2.89 תוכנית אהובה: נולד לרקוד ,השמינייההה
סרט אחרון שראיתי: מישהו לרוץ איתו שיר אחרון ששמעתי: לא זוכרת אני רוצה לראות בגמר את: תום!!! מסן: מסר אייסיקיו: מסר מייל:מסר

היליהי

New member
עונהה

שם: הילה גיל:15 מין:נקבה כינוי בתפוז אנשים: היליהי הכינוי שלכם: הילי פייבוריט:
אנטון
ירדן, מעיין ואיתי. מאכל אהוב: צ'פסססס תאריך יומולדת: 1.1 תוכנית אהובה: נולד לרקוד
והשמיניה סרט אחרון שראיתי: התאומים שיר אחרון ששמעתי: השיר האחרון שהיה בנולד לרקוד :) אני רוצה לראות בגמר את: אנטון, מעיין, ירדן ואיתי. מסן: [email protected] אייסיקיו: X מייל: [email protected]

Juliann

New member
גמניייי

שם: יפית גיל: 19 מין: נ כינוי בתפוז אנשים: Juliann הכינוי שלכם: פוקה פייבוריט: אנטון (והשני היה לוטם), מהבנות גיתית ויוליה. מאכל אהוב: פאסט פוד תאריך יומולדת: 24.9 תוכנית אהובה: נולד לרקוד, כוכב נולד, אמריקן איידול, NCIS, CSI MIAMI, האוס סרט אחרון שראיתי: נדמה לי שאמן האשליות... שיר אחרון ששמעתי: הצלצולים בפלאפון חחח dont dream it's over וממעמקים אני רוצה לראות בגמר את: הרביעייה שכתבתי מקווה שלוטם יחזור בגלגל הצלה...

אניי../images/Emo110.gif

שם:לירון גיל:16 וקצת מין:נקבה כינוי בתפוז אנשים:לירונע הכינוי שלכם:לירונע פייבוריט:אין לי מאכל אהוב:ספגטי תאריך יומולדת:24.9 תוכנית אהובה:מרחק נגיעה סרט אחרון שראיתי:מממ 3 אמהות? שיר אחרון ששמעתי:לאזוכרת אני רוצה לראות בגמר את:לוטם:\ מסן:[email protected] אייסיקיו:206997508 מייל:[email protected]

למעלה