)= kill me
D dirty boots New member 1/5/05 #52 פיתה. 1.שם: ינאי. 2:גיל:13, חמישה חודשים, ו15 ימים. 3.מקום מגורים: יהוד. על מפת החורים. 4.להקה אהובה (חוץ ממיוז):מוניקה סקס ופנטרה. 5.צבע אהוב: ירוק, כחול, צהוב כהה... סופר החלטיות. 6.באיזה יד אתם כותבים: ימין.. 7.תמונה.טוב.
פיתה. 1.שם: ינאי. 2:גיל:13, חמישה חודשים, ו15 ימים. 3.מקום מגורים: יהוד. על מפת החורים. 4.להקה אהובה (חוץ ממיוז):מוניקה סקס ופנטרה. 5.צבע אהוב: ירוק, כחול, צהוב כהה... סופר החלטיות. 6.באיזה יד אתם כותבים: ימין.. 7.תמונה.טוב.
O O L g i T New member 1/5/05 #53 הזוי. אפשר לדעת מה יש לך בפה? או שזה סתם נקודה ענקית של אור? נראה כמו נייר מקומט
L L A D Y B U G 2 New member 1/5/05 #58 בלעעע אני 1.שם: אורטל 2:גיל: 18 3.מקום מגורים: ירוחם 4.להקה אהובה (חוץ ממיוז): קולדפליי 5.צבע אהוב:אדום ושחור 6.באיזה יד אתם כותבים: ימין 7.תמונה: אין לי כוח!!!! ראיתם אותי כבר
בלעעע אני 1.שם: אורטל 2:גיל: 18 3.מקום מגורים: ירוחם 4.להקה אהובה (חוץ ממיוז): קולדפליי 5.צבע אהוב:אדום ושחור 6.באיזה יד אתם כותבים: ימין 7.תמונה: אין לי כוח!!!! ראיתם אותי כבר
L L A D Y B U G 2 New member 1/5/05 #85 אני יוסיף תמונה בגלל שמשעמם לי ואני הולכת לישון......זה מאתיו עם קונדום ענק!!!!!
R RaSmUs iT New member 1/5/05 #86 ווווואו! אז זה שהוא נמוך לא קובע כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתעעעם
O O L g i T New member 1/5/05 #76 לדעתי זה אחד השירשורים הכי הזויים ומצחיקים בהיסטוריה אני הייתי מוסיפה אותו לטאגליינס, אבל זה סתם כי אני משועממת
לדעתי זה אחד השירשורים הכי הזויים ומצחיקים בהיסטוריה אני הייתי מוסיפה אותו לטאגליינס, אבל זה סתם כי אני משועממת
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/5/05 #78 רואים שאת לא בפורום פאוור מטאל... עברו עלינו כמה ימים מאוד מוזרים ועכשיו 90% מהשירשורים נראים ככה רק יותר ארוכים ויותר חסרי קשר. המנהלת כשחזרה כמעט חטפה שבץ. מסכנה.. היא דווקא נחמדה ורק הזהירה אותנו וזה.
רואים שאת לא בפורום פאוור מטאל... עברו עלינו כמה ימים מאוד מוזרים ועכשיו 90% מהשירשורים נראים ככה רק יותר ארוכים ויותר חסרי קשר. המנהלת כשחזרה כמעט חטפה שבץ. מסכנה.. היא דווקא נחמדה ורק הזהירה אותנו וזה.
O O L g i T New member 1/5/05 #80 משעמם.. תשעשעו אותי נועית.... תבדרי אותי יש לך מלא תמונות של פינים נשיים במחשב נכון נועית: "נכון לעלות אותן לפה " אולגה: "בטח איזו שאלה " ועכשיו, לבצע
משעמם.. תשעשעו אותי נועית.... תבדרי אותי יש לך מלא תמונות של פינים נשיים במחשב נכון נועית: "נכון לעלות אותן לפה " אולגה: "בטח איזו שאלה " ועכשיו, לבצע
O O L g i T New member 1/5/05 #81 נועית לא רוצה לשעשע אותי ../images/Emo10.gif נועית: "אני לא מכירה אותה " עוד פעם אני והמונולוגים שלי
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/5/05 #89 סורי.... ../images/Emo24.gif לא הייתי ליד המחשב. את עדיין רוצה תמונות?