שירשור הכרות....

GuItAr2

New member
שירשור הכרות....../images/Emo42.gif

("נגנב" מתוך פורום אוונסנס) שם: גיל: מיקום: תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] תכונות טובות: תכונות רעות: מקצוע אהוב: מאכל אהוב: חיה אהובה: מילה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? בזבזן/ית או חסכן/ית? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את/ה? למה? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מאמין/ה באהבה? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? יש לך פירסינג? איפה? אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? את/ה מאמין/ה באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באיזה פורומים אתה כותב? פורום אהוב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את/ה עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה לובש/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? איך היה השאלון? את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? משהו קטן לסיום:

WestlifE BaBy

New member
My

שם: הילה גיל: 13 מיקום: גן נר תמונה : איןןן תכונות טובות: אכפתית תכונות רעות: קרצייה מקצוע אהוב: ספרות מאכל אהוב: פיצההה
חיה אהובה: כלב
מילה אהובה: 'וואלה...!?!' זמר אהוב: ניק קרטר, קרייג דייויד
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה להקה אהובה: ווווווווסססססטטטטטטטלליייייייייייףףףף
שחקנית אהובה: שרליז תרון. שחקן אהוב: ג'ייק ג'ילנהול, קולין פארל.
כיתה: ז' 4 בדיחה: יש הרבה........ בנאדם הכי יפה: בריאן מקפ'דן חג מועדף: שבועות את חושב שאתה יפהה?? אמממ... איזה מין שאלה זאתת?!!?
את חושבת שאת צבועה? ללללאאאאאאאאא! את חושבת שאת קנאית? תלוי..... את חושבת שאת קרצייה? כןןןן
את חושבת שאת עקשנית? מאאוווווווודדד את אוהבת את עצמך? אמממ....נראה לי.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית...
טוב.... אני פשוט נוסעת לחתונהה... ואין לי זמןן.. אני ימשיך מחרר!! בבבבבבבבבבבייייי

TaKe Me DuDi

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo175.gifאניייייייי../images/Emo175.gif../images/Emo178.gif

שם:דנה גיל:15 וחצי עוד מעט 16 מיקום: תמונה, יש? אין ליייייי תכונות טובות:לא יודעת שאחרים יגידו תכונות רעות:אדישה לפעמים מקצוע אהוב:מת"מ מאכל אהוב:שניצל חיה אהובה:כלב ונמר וטיגר וכל מני כאלה מילה אהובה:אממממממממ זמר אהוב: קרייג דיויד ברורררררר זמרת אהובה:אין לי זמרת מסויימת אבל אני אלך על אבריל להקה אהובה:הדורבניםם ודה ראסמוס שחקנית אהובה:אמממ לא חשבתי על זה עוד שחקן אהוב:אורלנדו בלום בראד פיט לפעמים מדהים דיאגו לונה ודודי בלסר המהמם חולה עליווווו(הוא שיחק בספיד וגלגלי הקסם זה נחשב
) איזה כיתה אתה:י' עולה ליא' ....חחח בדיחה שגרמה לך לצחוק:אמממ זאתי עם אלפי מנשה הבנאדם הכי יפה שראית:דודי בלסר חג מעודף:פסח את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא יודעת שאחרים יגידו את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?אממ לפעמים אבל לא בד"כ את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?כן מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה?כן לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?לא תמיד אבל לפעמים במקרים מסוימים כן את/ה אוהב/ת את עצמך?לא בד"כ בזבזן/ית או חסכן/ית?אוהבת לבזבז אבל רק שיש לי כסף איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת?נוסטלגית
בכלליות אני אוהבת דוסון דארק אנג'ל מש"ה רוזוול ועוד איזה דמות מצויירת את/ה?פופאי פו הדב חזרזיר פוקה טוויטי קיטי בטי בופ ועוד המון למה? מה למה כי הם מזה יפותתתת יש לך פלאפון?אממ כן קו פתוח?כן בנתיים של איזה חברה?סלקום או שאתם מתכוונים לחברה של הפלאפון אם כן סימנס למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?אממ מזה מעניין אותכםםם איזה צילצול יש לך?יצאנו לרקוד של בדורבנים ואין זה שדואו של דה ראסמוס הקול הכי יפה ששמעת?לא חשבתי על זה אבל של עומרי רונן ודודי בלסר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?נו זה של השדה של XP ושומר מסך?של דירטי דנסינג 2 מאמין/ה באהבה?תאמת כן אבל קשה לממש אותה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת?כן יש לך פירסינג?לא אבל הייתי מתה לעשות איפה?בטבור ובגבה אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה במוו את/ה מאמין/ה באלוהים?כן בגורל?גם בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא תמיד אבל עכשיו כן באיזה פורומים אתה כותב?רק בזה נישלתי את כולם אבל פעם הייתי באורלנדו בלום ובדורבנים וברוזוול ובה"פ ובאקזיט אבל אין לי זמן להיכנס אליהם וזה הכי חשוב פורום אהוב:קרייג דיויד יש לך חברים בפורומים?היו לי עכשיו לא מה הדבר האחרון שאכלת?מקרונים עם גבינה וסלט(יעני בצד) מה הדבר האחרון שקנית?נר לאחותי מי האדם האחרון שחיבקת?אמא שלי מי האדם האחרון שראית?אמא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא שלי מה את/ה עושה עכשיו?עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא אבל חדשות מרחוק מה את/ה לובש/ת?בוקסר וחולצה של החמור מפו הדב ברח לי השם שלו מה הסרט האחרון שראית?ה"פ והאסיר מאזקאבן מה התוכנית האחרונה שראית?אממ עבודת בית ..חחח מה הדיסק האחרון ששמעת?אממ לא זוכרתת של דה ראסמוס נראה לי מה השיר האחרון ששמעת?עכשיו טוב של גלעד שגב מה החלום שלך?לראות את אחותי שוב ושהיא תחזור לארץ ולקנות במוו איך היה השאלון?ארוךך את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו?לא נראה לי תאמת משהו קטן לסיום:תראו תתמונה

SofyTofy

New member
נמנמנמנמ תשובות../images/Emo103.gif

שם: ירדן גיל: 14 וחצי מיקום: חיפה תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] לא רוצה לשים
תכונות טובות: לא אומרת על עצמי תכונות רעות: לא אומרת על עצמי מקצוע אהוב: ספרות זה חביב, אנגלית זה קל כי אני דוברת
מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: כלב מילה אהובה: קרייג
זמר אהוב: קרייג (זה לא היה ברור?
) זמרת אהובה: אין... להקה אהובה: לא יודעת יש כמה שחקנית אהובה: ג'ניפר אניסטון וקורטני קוקס שחקן אהוב: דיוויד שווימר, מת'יו פרי, מאט לה בלנק איזה כיתה אתה: ח, עולה לט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה בדיחה גסה לא יפה
הבנאדם הכי יפה שראית: קרייג[?] ודיוויד בקהאם חג מועדף: חנוכה, פסח את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אני פסדר[?] את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן, מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך? נראה לי[?] בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית בטירוף איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? קרובים קרובים
איזה דמות מצויירת את/ה? דרדסית
למה? לא יודעת סתם בחרתי
יש לך פלאפון? כן קו פתוח? מה? של איזה חברה? אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? חברה שלי דניאל איזה צילצול יש לך? של חברים
הקול הכי יפה ששמעת? הקול של קרייג איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קרייג
ושומר מסך? אין מאמין/ה באהבה? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? כן יש לך פירסינג? לא איפה? אמרתי שאין לי
אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם תביאו את המיליון אחרי זה נדבר את/ה מאמין/ה באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אולי באיזה פורומים אתה כותב? אקזיט, מיכאלה, קרייג, כוכב נולד, חברים, בלוגים, מיץ תפוזים, ביפ ערוץ הצחוק וקמונת שייגעצ. אלה העיקריים. פורום אהוב: כל אלה שאני מנהלת
יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? עוגה מה הדבר האחרון שקנית? ספר באנגלית מי האדם האחרון שחיבקת? אמא[?] מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה לובש/ת? פיג'מה מה הסרט האחרון שראית? טרויה מה התוכנית האחרונה שראית? את המשחק כדורגל
מה הדיסק האחרון ששמעת? יוני בלוך (לא קרייג
) מה השיר האחרון ששמעת? יוני בלוך - מכיר אותו מה החלום שלך? יש לי הרבה איך היה השאלון? חמודדדדדדד
את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? כן
משהו קטן לסיום: ביי[?]

Blue fairry

New member
שלי! ../images/Emo9.gif

שם: רויטל גיל: 17 מיקום: מרכז תמונה, יש? [אם יש תעלה/י לפורום] יש מי שרוצה לראות שיבוא לקומונה! תכונות טובות: אוהבת לדבר תכונות רעות: אמממ... אין מקצוע אהוב: עיצוב מאכל אהוב: פיצה! יאמי חיה אהובה: כלב מילה אהובה: אהבה זמר אהוב: קרייג דיויד זמרת אהובה: כריסטינה להקה אהובה: בלו! שחקנית אהובה: גניפר לופז שחקן אהוב: בראד פיט איזה כיתה אתה: יב ..מסיימת! הללויה! לולולולולולו בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: החבר שלי!
חג מעודף: שבועות! את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כן את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קרציה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? כן בזבזן/ית או חסכן/ית? שתיהם איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? המורדים.. איזה דמות מצויירת את/ה? מיקי מאוס! למה? כי הוא חמוד יש לך פלאפון? כן קו פתוח? לא של איזה חברה? סלקום!
למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? אין לי קו פתוח! אבל הכי הרבה לחבר... איזה צילצול יש לך? של רינת בר הנשיקה
הקול הכי יפה ששמעת? לא זכור איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כלבלב חמודי ושומר מסך? דגים מאמין/ה באהבה? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת? כן יש לך פירסינג? כן איפה? באף אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה לי בית וטסה לחו"ל את/ה מאמין/ה באלוהים?כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באיזה פורומים אתה כותב? בלו, קרייג דיויד, בקסטריט בויז, פורום אהוב: בלו יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? נס עם עוגיות מה הדבר האחרון שקנית? סופגניה מי האדם האחרון שחיבקת? אמא שלי מי האדם האחרון שראית? את השאלה של עכשיו מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את/ה עושה עכשיו? עונה על השאלון המעפן הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה לובש/ת? מכנס קצר וגופיה מה הסרט האחרון שראית? שחקי אותה כמו בקאם מה התוכנית האחרונה שראית? אסתי המכוערת מה הדיסק האחרון ששמעת? הדיסק של בלו החדש מה השיר האחרון ששמעת? השיר של אושר עכשיו YEAH מה החלום שלך? לא חושבת על זה איך היה השאלון? שאלות מעפנות אבל בסדר את/ה חושב/ת שמישהו בכלל יקרא אותו? אולי משהו קטן לסיום: היה נחמד! ביי

WestlifE BaBy

New member
המשךךך....

איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אין לי מושגגגגג איזו דמות מצויירת אתה? גופיי..חולה עליייייייו יש לך פלאפון..?? דההההה קו פתוח? דהההה של איזו חברה? סלקלום חיחי... למי את מתקשרת הכי הרבה...? לנוי.. איזה צלצול? נראה לך שאני... זוכרת??!?!?!
הקול הכי יפה ששמעת? בריאן מקפדן
איזה רקע יש לך? של שאראס.. בונבוןןן שומר מסך?? אין.. מאמין באהבה?? ברורורורוורורורורוררר
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?? לאאא
כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון?? כןןןןןןןןן יש לך פירסינג? לאא...בעעע אם היית מוצא מיליון דולר מה היית עושה בו? קונה בית עעעעעעננננקקקקקק בקיסריה..... אתה מאמין באלוהים? אממממ....בערך.. בגורל? לא מממשש...
בחיים מחוץ לכדה"א ? כןןןןן
באיזה פורומים אתה כותב?? בהרבההה.... פורום אהוב: ווסטלייף חברים בפורומים? יאאאפ.. מה הדבר האחרון שאכלת..??
מה הדבר האחרון שקנית? 2 זוגות עגילים, שרשרת וצמיד מהההההמםםם האדם האחרון שחיבקת? גלוווששש מי האדם האחרון שראית? אחותיי..
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא! מה אתה עושה עכשיו? את השאלון הזה....
את שומעת מוזיקה עכשיו?? יאאאפפפ... מה את לובשת? חולצה אדומה \כחולה מממממממממהממת+ מכנס אדום עם פסים אדומים בצד מה הסרט האחרון שראית? לאבד בחור ב-10 ימים מה התוכנית האחרונה שראית? חברים... מה הדיסק האחרון ששמעת? westlife- turnaround מה השיר האחרון ששמעת? While you loved me-Rascal flatts תורידו!!!! מה החלום שלך? נשמע טיפשי אבל... למצוא אהבה אמיתיתתת איך היה השאלון?? ת'אמת.....?? חראאא את חושבת שמישהו יקרא אותו??? מממממממממממממש לא! משהו קטן לסיום? Love you Allllllll!

למעלה