שירשור הכרות

hitball

New member
שלום לכם ובוקר טוב

שם: שחר פרידמן או בכינויי hitball כיתה:י"ב עיר: צורן וזה ישוב... חור בשרון עוד ניקים:שוב היטבול... או היטבול2 באייסי החדש שלי להקה אהובה:יש הרבה האמת.. אבל: בלינק 182, iron maiden, שייגעצ, כנסיית השכל, שבק ס' ומוניקה סקס! שיר אהוב: iron maiden- fear of the dark, מוניקה סקס-פרפר שיר אהוב של שייגעצ: משקאות חריפים, את יפה נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? לא יודע אבל נשמע ככה... מסנג'ר: non אימייל: [email protected] אייסיקיו: 298397629 עוד דרכים ליצור קשר: כן תבואו לבית שלי בצורן ונדבר!

ספוקיש

New member
שנייייייים שלא ההיתי פה ! טוב לחזור

שם:סיון ...או ש...ספוקיש כיתה:ט.. עיר: כפר סבא ! עוד ניקים: יש הרבה ניקים ואין הרבה כוח ! להקה אהובה: שיגעצ. מטאליקה. לינקין פארק.גרין דיי.. ויש ..יש פספיק אל תדאגו שיר אהוב: החדש של גרין דיי שיר אהוב של שייגעצ: אוי ואיוי נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? דוווווגרי .... לא מכירה אותו ! מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:לא זוכרת... עוד דרכים ליצור קשר: 0507764063 .... ד"א במחשב שלי נדפפפפק ... ולא ההיתי פה פווול זמן !!! התגעגעתי...

מיף.

שם:רותי כיתה:י' עיר:מודיעין-חור העתיד עוד ניקים:אין להקה אהובה: אוונסנס
שיר אהוב: מיף שיר אהוב של שייגעצ: איכ XD נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? לא הוא בלונדיני כוסון! מסנג'ר: אין לי מושג
אימייל: [email protected] [ולא זה לא אותו דבר כמו המסנג'ר] אייסיקיו:268069468 עוד דרכים ליצור קשר: מסרים?

שטיצה

New member
.

שם: דניאל. עיר: רמת גן. להקה אהובה: המכשפות, שייגעצ, היהודים, אוונסנס ועוד. שיר אהוב: המון. שיר אהוב של שייגעצ: אמ. כמעט כולם. אייסיקיו: 267673766 עוד דרכים ליצור קשר: מסרים.

../images/Emo95.gif me

שם: יערה כיתה: י'1 אימפריה עיר: פתח תקווה עוד ניקים: בטי בופ, יאיא, ילדונת, יערונת, יערולה להקה אהובה: היהודים, מוניקה סקס אה וגם שייגעצ שיר אהוב של שייגעצ: "אין לי אויר" (סתם יצא לי במקרה חזי ג'ינג'ית כוסית: מי יודע, אולי |מסנג'ר: [email protected] איסי: 20111323 דרכים ליצור קשר: יונת דואר

../images/Emo119.gif

שם: טליחנה כיתה: ז' עיר: כפ"ס, הידועה גם כ'פאקצהסיטי'. עוד ניקים: Hanna Blair להקה אהובה: שאלה מרושעת. אוונסנס, היהודים, שייגעצ, מוניקה סקס, TDD וד"ר קספר. שיר אהוב: אין כזה דבר 'שיר אהוב'. יש 'שיר אהוב של להקה מסויימת'. שיר אהוב של שייגעצ: רוצה ללכת. נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית? חזי זה שם קוד לזין שלי?
מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותו האחד. אייסיקיו: אין לי כוח לבדוק מה המספר. עוד דרכים ליצור קשר: טלפתיה, כמובן.

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

שם: הדר כיתה: ט' עיר: כוכב יאיר עוד ניקים: להקה אהובה: מוניקה סקס ואלג'יר שיר אהוב: מממ 'אני צריך אותך'- אלג'יר שיר אהוב של שייגעצ: 'את יפה' נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? יאפ מסנג'ר: [email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו: 242156634 עוד דרכים ליצור קשר: <>

גמני חדשה :))) ../images/Emo39.gif

שם: אינה כיתה: חחח עוד חודש מתגייסת עיר: ראשל"צ
עוד ניקים: princess להקה אהובה: שייגעצ
שיר אהוב: אינטרקום שיר אהוב של שייגעצ: הנ"ל נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? אמממ..לא סגורה על זה
מסנג'ר: [email protected] אימייל: XXXX אייסיקיו:306301606 עוד דרכים ליצור קשר:XXXX

The Miller

New member
אני

שם: עידו כיתה: ט עיר: מודיעין להקה אהובה: nirvana שיר אהוב: pearl jam-black hole sun שיר אהוב של שייגעצ: נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? לא מסנג'ר: אין אימייל: [email protected] אייסיקיו: 202686877 עוד דרכים ליצור קשר: בטלפון?

למעלה