שירשור הכרות

שירשור הכרות ../images/Emo2.gif

כי קלטתי שאני לא מכירה פה אף אחד.. כמעט שם: כיתה: עיר: עוד ניקים: להקה אהובה: שיר אהוב: שיר אהוב של שייגעצ: נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית
? מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: עוד דרכים ליצור קשר:

../images/Emo108.gif

שם: שאיה כיתה: ט' כיר: באר שבע עוד ניקים
: DeDe Shay ו ו י ז י ת D ו ו י ז י ת דונאטלה אני סוגדת לטאל מוייי כייף Beer Monster - ניק זה מוקדש לדניאל
הקופי מונסטר
Franz Ferdinand רובי מון האפלפאף ליידי וולדמורט ניק עם לריסה ^^ להקה אהובה: Franz Ferdinand ושייגעצ
והבילויים טיפה והיהודים ו-THE KILLERS שיר אהוב: מייקל של פרנז פרדיננד ומר בורדינג של דה קילרס נכון שחזי כוסית ג'ינג'ית
? אפקורס!
מסנג'ר: [email protected] אי מייל: [email protected] איי סי קיו: 349011118 עוד דרכים לצור קשר: מסרים?!

noyaרצח

New member
אני רוצה!!!

שם:נוי (ה) כיתה:ט עיר:באר שבע עוד ניקים:noya להקה אהובה:היהודים שיר אהוב:גניבה שיר אהוב של שייגעצ:את יפה נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ?מי??!!?!?!?!? מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:212109821 עוד דרכים ליצור קשר: none

Hezi The One

New member
חע חוי!!!

שם:חזי כיתה:ט' עיר:ר"ג עוד ניקים:יש המון...אבל חוץ מזה כאלה שאני ממש משתמש בהם: The Power Of Three ו Chris crossed להקה אהובה:שייגעצ אוונסנס והיהודים..הגעתי למסקנה שיהודים קצת יויתר מהאחרות שיר אהוב:אם כבר-היהודים שיר אהוב של שייגעצ:משקאות חריפים נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ?-לא ג'ינג'י דאמט:( אני בלונדיני!!! מסנג'ר:בקשו באייסי אימייל:כנ"ל אייסיקיו:173282917 עוד דרכים ליצור קשר: מסרים[?]

../images/Emo99.gif

אתה יודע שלכל סקר אם אתה בפורום ואם אתה לא אני מכניסה אותך וכולם "מי זה חזי?"

../images/Emo64.gif

שם: כינרת כיתה:ח' עיר:ת"א עוד ניקים: להקה אהובה:pAPA ROACH שיר אהוב:משתנה שיר אהוב של שייגעצ:ניו יורק רפיח נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ?מי זה מסנג'ר:[email protected] אימייל: אייסיקיו:193433942 עוד דרכים ליצור קשר:

תות15

New member
אני..

שם: עדי כיתה: י"א עיר: אור יהודה עוד ניקים: .. להקה אהובה: ממ מוניקה שיר אהוב: משתנה כל פעם שיר אהוב של שייגעצ: אממ שזיף אולי..אין לי כוח נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית? לוידע
מסנג'ר: אין אימייל: בשביל מה..? אייסיקיו: 255908714 עוד דרכים ליצור קשר: דרך עו"ד שלי..אנערף

:)

שם:הדר כיתה:ח עיר:חיפה עוד ניקים:בתפוז? להקה אהובה:ממ יש הרבה. שיר אהוב:כנ"ל שיר אהוב של שייגעצ::X נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ?מי? מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected] אייסיקיו:346932782 עוד דרכים ליצור קשר: מסרים:)

MORAN 007

New member
נעים מאוד:)

שם:מורן כיתה:סיימתי ת'בצפר קבלו נהנהנ עוד חודשיים לגיוס! עיר:ראש העין שיר אהוב של שייגעצ:ניו יורק- רפיח חסי :? wdf? איסי:326374349 כנסו חופשי

../images/Emo71.gif

שם:
שי/אבוד כיתה:
ט' עיר:
חור נידח דרומית לחיפה עוד ניקים:
להקה אהובה:
שייגעצ, היהודים, מטאליקה, לד זפלין, כוורת, גזוז, שוטי הנבואה, הדג נחש, אינפקציה ועוד ועוד
שיר אהוב:
כרגע-עורי עור שיר אהוב של שייגעצ:
אוי ואבוי נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ?
אני חושב שחזי כוסית בלונדינית מסנג'ר:
[email protected] אימייל:
ראו סעיף קודם... אייסיקיו:323896541 עוד דרכים ליצור קשר:
מסרים/נצל"שים?

טולייצ

New member
אני

שם:אורטל כיתה:י"א עיר:באר שבע עוד ניקים:טולייצ? חח להקה אהובה:שייגעצ,מוניקה,יהושע,לינקין פארק,זה לא יגמר... שיר אהוב:פיי..קשה,יש המון. שיר אהוב של שייגעצ:את יפה נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ?מה? מסנג'ר:לא פעיל אימייל:[email protected] אייסיקיו:167323263 עוד דרכים ליצור קשר: אממ..הבלוג שלי חח http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=85992

The Miller

New member
me

שם: ido כיתה: tet עיר: Reut עוד ניקים: govno להקה אהובה: nirvana שיר אהוב: soundgarden-black hole sun שיר אהוב של שייגעצ: dad lawyer נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? no מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: 202686877 עוד דרכים ליצור קשר: phone?

יה

שם: בן כיתה:י עיר:נ'ציונה עוד ניקים: אין להקה אהובה: שייגעצ שיר אהוב: כי הבא שיר אהוב של שייגעצ אז בכללי אהוב יותר טוב מכלום של עברי לידר שיר אהוב של שייגעצ: ניו יורק רפיח נכון שגם אתה חושב שחזי כוסית ג'ינג'ית ? ג'ינג'ית לא כוסית לא יותר נכון בכיוון של קונפא מסנג'ר: [email protected] אימייל:כנ"ל אייסיקיו:169550736 עוד דרכים ליצור קשר:

למעלה