שירשור הכרות מס' 2

שירשור הכרות מס' 2../images/Emo9.gif

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם?
איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם?
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש?
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע?
מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב?
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? וסתם לידע כללי...
מה את/ה לובש/ת כרגע?
מה הדבר האחרון שאכלת?
איפה בילית אתמול בערב?
הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת:
שבת שלום לכולם

N o k i

New member
היי, אני חדשה..זו הזדמנות טובה

להציג את עצמי
* איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? רוקפור\אריק איינשטיין- אבשלום. חייתי לצד השיר הזה..אז אני מניחה שהוא יתאים
* איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? נוער שוליים. בא לי עליהם
*איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? רוק ופופ ישראלי, לא יותר ולא פחות
*מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? צורבת, ואם אני מתאהבת לחלוטין אז קונה
*למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? מגיע לאמנים להרוויח יותר, שיוכלו להתקיים אך ורק ממוסיקה ובכבוד. אבל זה קצת בעייתי כרגע עבורי. וסתם לידע כללי... מה את/ה לובש/ת כרגע? בוקסר משובץ וחולצה שחורה גזורה יותר מדי.
מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה ברוטב פטריות *איפה בילית אתמול בערב? מכורבלת במיטה עם מישהו, חווה רגעים שקשה לי לתאר כרגע

למה אתם לא משתתפים ?

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? - אולי אהובתי של משינה. איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? - יהיה טוב של דיויד ברוזה. איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? - מוניקה סקס או אביתר בנאי. איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? - רוק לסוגיו. מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? - אני מוריד שירים מתוכנות שיתוף קבצים ובכל זאת קונה אלבומים מקוריים. למרות שאת כל הדיסקים הלועזיים שאני רוצה אבא שלי קונה לי בארה"ב. למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? - כסף ? o_O מה את/ה לובש/ת כרגע? - חולצה ומכנסיים, האמ. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגת שוקולד. איפה בילית אתמול בערב? אני וחברים שתינו בבר ואז הלכנו לשחק סנוקר אצל חבר בבית. הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: לכו תראה את ההופעה של אהוד בנאי(הזמן נוסע), לא תתאכזבו.

rainbowgirl

New member
אני אשתתף.

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? "לך" של שילה פרבר ו"ילד ירוק" של שב"ק ס'. איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? לא יודעת :) איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? שב"ק ס'.! איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? רוק ישראלי,ראפ ישראלי. אבל לא סאבלימינל וכו'. מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? בדרך כלל אני מורידה שירים. למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? אם היו מורידים את מכירי הדיסקים, יותר אנשים היו קונים והאומנים היו מקבלים יותר כסף. כל עוד לא מורידים, באסה. וסתם לידע כללי... מה את/ה לובש/ת כרגע? מדי צופים. (חאקי) מה הדבר האחרון שאכלת? חטיפי תירס. איפה בילית אתמול בערב? בנאפיס(מסעדה) הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: רונה קינן :(

A N I g M A

New member
כיף! ../images/Emo9.gif

אני נהייתי חולת שאלונים.. מפחיד.
איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? אמממ... לאדעת. לי מושג.
איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? כל שיר שיש בו תיאורים טובים, ושרוני לא שרה אותו.
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? האמ.. רוקפור!
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? לאדעת. רוק ישראלי זה מספיק?
מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב?: אני קונה מקוריים, כי בתו השמיני
הם עולים הרבה פחות. והם מקוריים.
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? כי אמנים עובדים המון זמן על תקליט, ופתאום מישו בא ומחרבן להם הכל. זו חוצפה. זה יעזור מאד לתעשיה הישראלית, קצת כסף לא יזיק לה. וסתם לידע כללי...
מה את/ה לובש/ת כרגע? גופיה וג'ינס
מה הדבר האחרון שאכלת? אממ.. סלט
איפה בילית אתמול בערב? לא יוצאת בשישי
הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: אביתר בנאי.. מתישהו בקרוב.

sonic_green

New member
כל כך הרבה שרשורי הכירות

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? מאור כהן - כשאת באה
איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? אחד מהשירים מהאלבום של פיטר רוט העתיד לראות אור בקרוב
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? מאור כהן בשיתוף פעולה עם פיטר רוט
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? רוק 60-70 אמריקאי ובלוז
מצב מחירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? לא בדיוק 90 שקל לדיסק... גם בחנויות היקרות רוב הדיסקים בין 50-60 ולפעמים 70... אני קונה את הדיסקים שלי בחנויות זולות בים 10 שקל ל50 שקל. אני קונה ישראלים, חו"ליים פחות כי אני מרשה לעצמי להוריד אותם
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? שיעריכו את התוצר המוגמר. דיסק עם אופי ולא כמה קבצים במחשב. וסתם לידע כללי...
מה את/ה לובש/ת כרגע? גלבייה
מה הדבר האחרון שאכלת? עבור...
איפה בילית אתמול בערב? עבור...
הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: יהלי סובול בסינדרום - הופעה אחרונה (אני לא סגור על התאריך)

סינארי

New member
פאקה פאקה פאקה

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? חלום של מלכת הפלקט
איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? סוף עונת התפוזים
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? הארנבות
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? מוסיקה
מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? ישראלים משתדלת לקנות השאר...
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? שאומנוים יוכלו להתפרנס טוב ממוסיקה וסתם נחמד שלמרות שאפשר כל כך בקלות לצרוב אנשים עדיין קונים דיסקים- זה מראה איזה הגינות שכזו... הוא לחת חברתי... אני מתפצפת וסטיתי מהשאלה... דיבוים ורודים רוקדים הורה... כן ואז אם ידעו שאפשר להתפרנס יפה ממוסיקה ומהוצאת דיסקים אומן יהפוך להיות מקצוע ראשי של עוד שנים שהעסק הזה לא ניראה להם מספיק יציב יאדה יאדה יאדה... איך הצלחתי לרשום כל כך הרבה? טוב אני אפפסיק לדבר עם אצמי. וסתם לידע כללי...
מה את/ה לובש/ת כרגע? חאקי קצרים וחולצה של וודסטוק 94
מה הדבר האחרון שאכלת? עגבנייה
איפה בילית אתמול בערב? יום הולדת של סבתא
הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: נו מושג

אז גם אני.. ../images/Emo13.gif

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? "העצב שלה"- איפה הילד איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? "פנאן" של שוטי הנבואה..
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? הקספרים
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? מוזיקה שנעים לשמוע, מוזיקה שקל להתחבר אליה.. מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? רוב הדיסקים עולים בסביבות 60-65.. אולי חוץ מאוספים. בזמן האחרון גם יש כל מיני מבצעים (כמו 3 דיסקים ב100 שקל בטאואר רקורדס, או חנויות זולות במיוחד כמו "התו השמיני" וכאלה). באופן כללי אני משתדלת לקנות מקוריים, אם יש לי כסף, וזה גם עושה הרגשה טובה.
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? כדי שהמוזיקה בישראל תהיה רווחית ואומנים שיבחרו לעסוק במוזיקה יוכלו להתפרנס בכבוד ולהשקיע זמן בפיתוח היצירה במקום בעבודות מהצד וחלטורות לפרסומות, וכדי שיהיה עידוד לאומנים צעירים להשקיע ולהתפתח, ולפתח גם את התחום בארץ. וסתם לידע כללי... מה את/ה לובש/ת כרגע? גופיה ומכנס דייגים מה הדבר האחרון שאכלת? סלט איפה בילית אתמול בערב? סתם עם כמה חברים הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: שכל אחד ילך להופעה שתעשה לו טוב

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם?
אין לי כוח/שייגעצ
איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם?
לא יודע
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש?
שייגעצ(שיוציאו עוד אחד) ומוניקה סקס והיהודים ומשינה
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע?
רוק ישראל עם מצבים
מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב?
קונה איזה 90 ש"ח 50-60 ש"ח
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית?
כדי לא לפגוע באמנים וסתם לידע כללי...
מה את/ה לובש/ת כרגע?
חולצה של בליינד ומכנסיים קצרים שחורים
מה הדבר האחרון שאכלת?
עוגה
איפה בילית אתמול בערב?
מול המחשב
הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת:
8/10 5 שנים לשייגעצ בבארבי

עונה../images/Emo13.gif

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? אממ... "ואולי" של עברי.. איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? אין לי מושג.. איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? אני מחכה לאלבום של עברי .. אבל עברי זה לא להקה.. חח אז... אממ.. לא יודעת
איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? נראה לי שהרוב רוק ישראלי. מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? אני קונה רק מקוריים
מחקתי את הקאזה מהמחשב.. ככה גם האחים שלי לא יוכלו לצרוב... ורוב הדיסקים עולים פחות מ-90.. בסביבות 50-70 ש"ח.. אז אני קונה.. ואם אין לי כסף אני חוסכת
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? קודם כל, כי זו מוזיקה שאנשים עבדו עליה קשה מאוד והשקיעו בה המון כסף כדי שאנחנו נשמע אותה.. וכדי שהם ירוויחו את הלחם שלהם.. ודבר שני, כי זה לא חוקי, זו גניבה
(לא שאני כזו צדיקה.. אבל.. איך בנאדם יכול להגיד שהוא מעריץ זמר/להקה כלשהם ובעצם הוא גונב מהם
) וסתם לידע כללי... מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה לבנה וג'ינס... חחח בגדי טקסים
מה הדבר האחרון שאכלת? אכלתי במסעדה בצהריים.. בשר..:-S כן, שברתי את הצמחונות.. מודה.. אבל אני אוכלת כמה שפחות בשר.. רק לעיתים רחוקות.. בשביל הויטמינים.. באמת
איפה בילית אתמול בערב? חחחחחח ארוחת שבת אצל דודים שלי
הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: אממ אני אולי אלך לעיר הנוער בחיפה.. וגם בשבוע הבא לבארבי.. יום שישי.. גלעד שגב.. היה כיף
הדר

exit_from_here

New member
שבוע טוב!

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? הלם כרך של אלפנט,נראה לי,היו לי הרבה קטעם השנה. איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם?אמממ,לא יודע
איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש?פונץ',ונקמת הטרקטור שיוציאו עוד איזה חצי שנה. איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע?רוק ישראלי,קצת אלטרנטיב ועוד כלמיני . מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב?שום דיסק ישראלי בודד לא עולה 90 שקל,הייתי קונה כל דבר טוב רק מתחת ל40 שקל אבל נגמר לי הכסף...
למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית?כי אי אפשר לחיות ממוזיקה בארץ. וסתם לידע כללי... מה את/ה לובש/ת כרגע?מכנסיים נחמדות עד מאוד וחולצה כחולה וידידותית. מה הדבר האחרון שאכלת?עוגת שזיפים...והרבה. איפה בילית אתמול בערב?במיטתי,לבד. הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת:אממ יש הרבה,לא כדאי לפספס פורטיס (80 שקל
),בנאי,אמממ יש הרבה דברים טובים עכשיו.

exit_from_here

New member
אהלן אור!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט והחביב,אני איל ואני דיקטטור מניאק. ספרי קצת על עצמך

jango24

New member
תראו אותי.....

איזה שחא הגי איפיין אותכם בשנה האחרונה? "ריש לבן" של ברי איזה שיר הייתם רוצים שיאפיין אותכם בשנה הקרובה? "כבר עכשיו" של ירמי איזה להקה הייתם רוצים שיוציאו אלבום חדש? "תערובת אסקוט" איך היית מגדיר את סגנון המוסיקה שלך? ירמי קפלן ג'נגו דן תורן וחוזר חלילה. קונה מקוריים או צורב? קונה לעיתים רחוקות..מעדיף בוטלגים מהופעות. מה אתה לובש כרגע? פיג'מת פסים איפה בילת אתמול בערב? בצפייה בתוכנית המצויינת בולדוג בערוץ 8 . המלצה על הופעות: ירמי, דן תורן.

שלמונזה

New member
מי רוצה להכיר אותי ../images/Emo3.gif? ../images/Emo168.gif

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? מקו"ט משינה (אני בנאלית) איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? שוב באנליות ואולי עכשיו - משינה איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? משינה, בע"ה בקרוב... איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? רוק ישראלי מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב? רק מקוריים למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? כי אחרת זמרים יפסיקו להוציא דיסקים וחבל!!! מתה על דיסקים חדשים. וסתם לידע כללי... מה את/ה לובש/ת כרגע? האממ חולצה ניו יורקית ומכנס קצר מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל תירס איפה בילית אתמול בערב? בבית מתחת לשמיכה... (להגנתי יצאתי ביום חמישי) הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת: אני הולכת כנראה למשינה בקיסריה אבל יש עוד זמן לזה...

Minimal Affair

New member
Smothered Hope

איזה שיר הכי איפיין את השנה האחרונה שלכם? Skinny Puppy - Smothered Hope איזה שיר הייתם רוצים שיאפין את השנה הקרובה שלכם? Pixies - Hang On To Your Ego איזה להקה את/ה רוצה שיוציאו אלבום חדש? אין אף להקה ישראלית עכשוית שקיימת, שאני שומע בצורה רציפה. אבל הייתי רוצה לראות אלבום איכות חדש של פורטיס. איך היית מגדיר/ה את סגנון המוזיקה שאתה שומע? רוק ישראלי ישן יותר (תחילת שנות ה90, סוף שנות ה80) גל חדש, דארק אייטיז, אינדי, רוק קלאסי, ועוד אלפי סגנונות. מצב מכירי הדיסקים בארץ לא טוב, 90 שקל לדיסק. ולמרות זאת, אתה קונה מקוריים או צורב 90 שקל זה רק אלבומים לועזיים יקרים במיוחד. המצב סה"כ לא רע בכלל, רוב הדיסקים שאני קונה הם מקסימום 60 ש"ח, לא יותר מזה. לכן אני יכול להרשות לעצמי פעם או פעמיים בחודש לקנות דיסק. למה זה חשוב לתעשיה הישראלית, לפי דעתך, שלא יצרבו מוזיקה ישראלית? כי עדיף להיות מנקה רחובות מאשר להיות מוסיקאי בארץ. א. בגלל היחס. ב. בגלל התעשייה ג. בגלל הפרנסה מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנסיים קצרים, וחולצה שחורה. מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט איפה בילית אתמול בערב? בבית הופעה שיש בקרוב ואת/ה ממליץ/ה לכולם ללכת? פורטיס בפיוז'ן תל אביב, ביום חמישי הקרוב.

למעלה