שירשור הכרה

oribarak

New member
שירשור הכרה

לא יודע אם עשו את זה פעם, אבל אני רוצה לעשות שרשור הכרה שכל אחד ירשום שם מלא, גיל,עיר מגורים אם הוא רוצה, דיסק אהוב של פינק פלויד, ואם יכול והכי מומלץ שיש, תמונה של אותו אחד:אני עושה רק אם אחרים עושים.אה וגם אפשר מסנג'ר ואיסיקיו

itaikuskus

New member
גרייט

שם מלא:איתי קוסקוס גיל:18 עיר:נשר אלבום פלויד אהוב:תלוי..כרגע נראה לי שפייפר

../images/Emo26.gif

למה צריך שם מלא|? עיר
קרית אונו גיל: 20 אלבום
איך אפשר לבחור
The wall, Wish you were here, Division Bell.... וגם השאר.

Rinor

New member
תורי

שם: ניר עיר : אשדוד גיל: 23 עיסוק: סטודנט שנה 2 לקרימינולוגיה אלבום אהוב: באמת קשה לבחור אבל אני אלך על 2 (Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here) עוד משהו?
יום טוב

brotos

New member
20?? וואו, זה הרבה ממש.

אגב, מה לעזאזל עבר לך בראש כשהחלטת לקרוא לעצמך ככה?

ADCMAN

New member
אני נעלמתי?

שם: אורי. גיל:99 עיר: ראשון לזיון דיסק אהוב: אמממ, "הצד האפל של הירח"

brotos

New member
*היכרות. וכן, נעשו כבר כמה.

ניצן, 17, עין הנצי"ב (סוג של פרבר של בית שאן) ואני מניח שאנשים כבר הבינו ממזמן למי אהבתי נתונה- לא"ה (לדחוף את האף, הלא הוא Meddle). (תמונה עדכנית מצורפת)

נימרודל

New member
בלעט. טוב נו...

שם: מלא? סבבה... עידית עידוש דיתס אדי ואן-הלן גיל: 14 שנים 6 חודשים ו3 ימים דיסק אהוב של פינק-פלויד: המ... לא יודעת. באמת שלא. תמונה שלי? אתם בטוחים? נו... טוב...

brotos

New member
אוי, איזה 'פגרת!

זאת היא, אבל שהיא הייתה (עוד יותר) קטנה (מעכשיו). פשוט מסטולה. אותך לאישפוז!

brotos

New member
עידית, זו את בתמונה?

ומה הבעייה להגיד את השם המלא (רמז: בפרט אחד קטן בכרטיס האישי ניתן לראות אותו)?

נימרודל

New member
חיחיחי...

זאת סתם תמונה של ילדה מתוקה. כן, היא די דומה לאיך שאני הייתי נראית בגילה- אבל זאת לא אני. למיטב ידיעתי בחיים לא צילמו אותי באופן מקצועי.

MellowShip

New member
טוב..

אני איתי מאשדוד, בן 19..מנגן..משתדל כמה שיותר.. דיסק אהוב?...אין, ממש..יש דיסקים פחות אהובים. כרגע חזרתי לתקופת סוסרפול.. אייסיקיו 166916347 (למרות שיש בכרטיס האישי) רציתי לצרף תמונה של פראנק זאפה בטענה שזה אני, אבל זה לא היה הולך...

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif../images/Emo66.gif

אני רז בת 16 עוד מעט. דיסק אהוב: הצד האפל של הירח וwish you were here . אני לא תותחית בפינק פלויד, בגלל זה אני לא מרבה לכתוב פה. אייסיקיו: 173886695

melancholy man

New member
מה? אני חייב?

שם: melancholy man גיל: הכי זקן בפורום. עיר: משתנה, כרגע כפר סבא. דיסק אהוב: אה...זה?

Rinor

New member
מלנכולי

לא ידעתי שאתה דומה למאסטר מבאפי...יפה לך

melancholy man

New member
סחה על הזיהוי

אם לא הייתי זמני פה היית הופך למומחה אדום בפורום עכשיו

למעלה