שירשור הכירויות!!

boolbool boy

New member
שירשור הכירויות!!

יאללה בלאגן!!! כללי: (לקוח מפורום סדרות אקשן - 561) שם: גיל: מקום מגורים: פורומים בהם אני משתתף: מס' איסיקיו: מסנג'ר: סדרות אקשן בהם אני צופה: סרט האהוב עלי: הסדרה האהובה עלי: מוסיקה מועדפת: איך עבר עלייך השבוע? ציפיות לעתיד? משלומך? ולסיום, יש תמונה שלך? מוזמן/ת לשים פה! המגן ספציפי: דמות אהובה: דמות שנואה: פרק אהוב: סצנה הכי אהובה: סצנה הכי דרמטית/עצובה: קטע קשה לצפיה (יותר נכון - אלים): זהו! יאללה לענות ומהר!!

boolbool boy

New member
אני!

כללי: שם: איתמר גיל: 12 + מקום מגורים: מרכז פורומים בהם אני משתתף: ניו מטאל, הומור, סדרות אקשן, סרטי מתח ואימה, קהילה צעירה וכנראה שעכשיו גם בפורום הזה!
מס' אייסיקיו: 227379091 (בקושי מתחבר) מסנג'ר: [email protected] (מתחבר מלא) סדרות אקשן בהם אני צופה: המגן, 24, בומטאוון, ללא עקבות וNYPD סרט (האקשן) האהוב עלי: "מרדף במדבר" עם קיפר סאטרלנד הסדרה האהובה עלי: המגן מוסיקה מועדפת: היפ הופ, ניו מטאל, רוק, ג'אז רוק, ורוק ישראלי. איך עבר עליך השבוע: מעולה! חזרתי היום מפסטיבל הג'אז באילת! ציפיות לעתיד: מוקדם מדי.. משלומך: ככה ככה תמונה שלך: אולי בהמשך ככה... המגן ספציפי: דמות אהובה: כל ה"Strike Team" ודאץ' (
) דמות שנואה: גילרוי ואסוודה פרק אהוב: הפרק שמפשים אחרי הילד שבסוף מתברר שהוא נאצי (אשמח אם מישהו יגיד לי מה המספר והשם של הפרק) סצנה הכי אהובה: יש מלא, אבל נילך על ה"מאני טריין" סצנה הכי דרמטית/עצובה: מאקי ושיין מבריחים את גילרוי, ומאקי רואה שמישל ברחה עם הילדים. קטע קשה לצפיה: בפרק האחרון, כשמי שפיטרו אותו בגלל השחור ההומופוב הולכים לבית שלו ומפוצצים אותו מכות. זהו! כולם לענות!

boolbool boy

New member
פחח.. מוזר ששכחתי:

ב"קטע קשה לצפיה": הקטע עם ארמדיו, שויק מצמיד ת'פנים שלו לגז, קטע חזר ביותר..

אסף אא

New member
יאללה, למה לא

שם: אסף גיל: 16 מקום מגורים: חולון אייסיקיו, מסנג'ר - אין סדרות אקשן בהם אני צופה: המגן, בומטאון, סוכן סמוי (ויני כזה כלי :-O), ג'רמיה (לא ממש אקשן אבל שיהיה) סרט האהוב עלי: 2001: אודיסיאה בחלל הסדרה האהובה עלי: המגן מוסיקה מועדפת: מוזיקה אלקטרונית איך עבר עלייך השבוע? סביר בהחלט ציפיות לעתיד? להשתלט על העולם וליצור משטר קומוניסטי משלומך? טוב תודה מה איתך? ולסיום, יש תמונה שלך? מוזמן/ת לשים פה! חחח, דקה המגן ספציפי: דמות אהובה: הממ.. ויק כמובן דמות שנואה: גילרוי, כלבה בוגדנית פרק אהוב: הפרק האחרון של העונה ה-2 - דומינוז פולין סצנה הכי אהובה: לא ממש בטוח, אבל הסצינה של רכבת הכסף (אם אפשר לקרוא לזה סצינה - יותר נכון כל הקטע) היה מרשים בהחלט סצנה הכי דרמטית/עצובה: הקטע שויק מגלה שאישתו עזבה אותו עם הילדים קטע קשה לצפיה (יותר נכון - אלים): המגבת שעשו על ג'וליאן סביר להניח (ואולי זה פשוט הדבר שאני הכי זוכר כי זה היה לפני שבוע)

למה לא אני אומר...

שם: ג'יל ברונדוואי. גיל: 18. מקום מגורים: הרצליה. פורומים בהם אני משתתף: פורום משינה, רוק ישראלי, ערוץ 24 ועוד כמה... מס' איסיקיו: 165570144 מסנג'ר: לא אוהב. סדרות אקשן בהם אני צופה: המון, Dark Angel, Angel, The Shield, LAPD ועוד כמה עשרות. סרט האהוב עלי: Pulp Fiction(ספרות זולה למתקשים) הסדרה האהובה עלי: The Simpsons. מוסיקה מועדפת: רוק לסוגיו איך עבר עלייך השבוע? לא רע. ציפיות לעתיד? האמ. משלומך? טוב תודה. המגן ספציפי: דמות אהובה: שיין וואנדרל. דמות שנואה: קלודט ווימס. פרק אהוב: הפרק שחוזרים להתחלה בעונה השנייה, לא זוכר מספר או שם. סצנה הכי אהובה: הסצינה שהרוצח השמן שדאצ' חקר התנפל עליו. סצנה הכי דרמטית/עצובה: בסוף העונה השנייה כשהרביצו לג'וליאן, זה היה עצוב. כל הסצינות ש קטע קשה לצפיה (יותר נכון - אלים): אין כזה דבר. D:

Carpet Crawler

New member
תשובות לפני השינה../images/Emo1.gif

שם: יש
גיל: 22 מקום מגורים: חיפה, בקרוב עובר לקרית 8 פורומים בהם אני משתתף: אוז, סיינפלד, שבתות וחגים, ומגיח מדי פעם בפורום סרטים מס' איסיקיו: גם יש מסנג'ר: דווקא אין סדרות אקשן בהם אני צופה: רק המגן, בינתיים סרט האהוב עלי: תפוז מכני הסדרה האהובה עלי: ע"ע פורומים בהם אני משתתף מוסיקה מועדפת: אלטרנטיבית, כרגע בעיקר בתחום האלקטרו איך עבר עלייך השבוע? סביר, הייתה לי יומולדת ציפיות לעתיד? מקווה שהלימודים במכללה יהיו פוריים משלומך? הכל טוב אח שלי ולסיום, יש תמונה שלך? מוזמן/ת לשים פה! לא רוצה ולא רוצה
המגן ספציפי: דמות אהובה: הולנד "דאץ'" וואגנבאך דמות שנואה: שיין ונדרל פרק אהוב: לדעתי בינתיים כמעט כולם טובים באותה מידה סצנה הכי אהובה: דאץ' פותח פה על שיין אחרי שהוא נתקע בו ולא מתנצל, עונה 2 סצנה הכי דרמטית/עצובה: סוף עונה 1, ויק מרוצה מעצמו ואז חוזר לבית ריק קטע קשה לצפיה (יותר נכון - אלים): הלחי של ארמדיו מתחרה רציני, אבל יותר חקוק לי בזכרון הקטע בעונה 1 שויק נאלץ להכות את קוני. לא פחות חזק. לילה טוב

g tamir

New member
עד שעשיתי נמחק לי

אז זה בקצרה אני טמיר בן 17 ממעלות הדמות האהובה עליי- ויק השנואה- שיין הסצינה הכי עצובה- כשקורין עזבה את ויק עם הילדים שלהם אני לא מצליח לחשוב כרגע על קטע קשה לצפייה משתי העונות הראשונות.

דון גל

New member
אני:

שם: גל. גיל: 26. מקום מגורים: מרכז הארץ. פורומים בהם אני משתתף: סרטי DVD, המגן. סדרות אקשן בהם אני צופה: (אני לא מגדיר אף אחת מהם "אקשן" אבל) המגן, סטארגייט, באפי, חוק וסדר SVU. סרט האהוב עלי: שאלה קשה, השלישיה הפותחת היא: א. Eraserhead, ב. מגנוליה, ג. דוני דארקו. הסדרה האהובה עלי: סטארגייט SG1 (סליחה חברים.) מוסיקה מועדפת: אלטרנטיבי. איך עבר עליך השבוע? מעולה. ציפיות לעתיד? יש. משלומך? טוב. ולסיום, יש תמונה שלך? מוזמן/ת לשים פה! הייתי שם, אבל תפוז לא מאשרים חומרים כאלו...
המגן ספציפי: דמות אהובה: דני. הכי אנושית, הכי אמיתית. דמות שנואה: אין. אם אני חייב לבחור אז "לייני", המבקרת האזרחית. פרק אהוב: כולם. סצנה הכי אהובה: ויק לוקח סיכון לגבי ההצלחה של "רכבת הכסף" והולך לעשות את העבודה שלו למרות הכסף הגדול שהוא עלול להפסיד. סצנה הכי דרמטית/עצובה: מתיו יושב מול הקיר וזז קדימה אחורה בזמן שההורים שלו רבים. קטע קשה לצפיה (יותר נכון - אלים): לא ממש קשה לצפיה, אבל הצצה חטופה לחדר אמבטיה שבתוכו בחורה בלי יד... אני מרגיש כל כך חשוף!
הדון.

zender

New member
../images/Emo58.gifעכשיו אני

שם:שמעון גיל:25 מקום מגורים:הצפון הלא רחוק פורומים בהם אני משתתף:סרטיי DVD סדרות בהם אני צופה:באפי,אנחל(גירסה טלנובלית לסידרה הידועה)חוק וסדר וסדרות הבת שלה,קרניבל ועוד... סרט האהוב עלי:אפעם לא חשבתי על זה...לא חושב שיש הסדרה האהובה עלי:סיינפלד זה נדוש,אז נלך על סדרת הבת "ג'רי" מוסיקה מועדפת:דיכאון איך עבר עלייך השבוע? טרקטור ציפיות לעתיד?לא נשארו הרבה,באמת אני צריך להכנס לכיתן משלומך?הכל טוב אחשלי,איך אצלך? ולסיום, יש תמונה שלך? מוזמן/ת לשים פה! המגן ספציפי: דמות אהובה:דני(היא כל כך ישרה והכי סובלת) דמות שנואה:גילרוי(כזה נחש) פרק אהוב:S02-EP09 היה משעשע לראות את כולם לפניי שהתחיל הבלאגן סצנה הכי אהובה: סצנה הכי דרמטית/עצובה:הכי דרמתית היה כשהם תפסו את הטייפ על גילרוי בחדר,לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותו רגע קטע קשה לצפיה (יותר נכון - אלים):שריפת הפרצוף של ארמדיו,ללא ספק

zender

New member
שלא תקבל ממני מכות בטוסיק עם מקל...

ההליכה שלי,אה ילד

boolbool boy

New member
דרדסבא? לקחת את הכדורים שלך?

או שהלכת לעשות סיבוב בשכונה ולא זכרת מי זה אשתך?

zender

New member
תגיד,לא הגיע הזמן להחליף כינויי

מספיק שאני רואה את השם שלך אצלי בICQ
ד"ש לשירה נסיכת הכוח

למעלה