שירשור היכרות

TrAd RaD

New member
אניי...

שם: תדהר אילוק גיל: 14 מיקום: קדמת צבי. רמת הגולן דמות אהובה: אממ... אני אוהבת את כולם... חוץ מסרח... דמות שנואה: סרח עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? אמממ בערך.. אני לא תמיד מספיקה כי אני בביצפר :( סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאליתאל קוואק...ואני חולה על סרטים מצויירים.. מולאן (שאנג כזה כוסון
) מילה לסיום? איזה פורום גאוני!!!!!!

TrAd RaD

New member
אההה..

אני גם מתהההה על ארתור... וגם על תינוקות בצמרת... מישהו יודע אם עדיין יש את זה???

jews girl

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif

שם: אור גיל: 15 וקצת... מיקום: צורן דמות אהובה: גרוק
דמות שנואה: סניף! אתה מעצבן.. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? אמממ משתדלת.. סדרות מצויירות אהובות נוספות: בובספוג וכל המצוירים שגדלנו עליהם..
מילה לסיום? :-\ אממממ אין לי..

mominman

New member
אני ^^../images/Emo108.gif../images/Emo95.gif

שם: אליאור
דמות אהובה: מומין דמות שנואה: אין כזאת >< עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? מידי פעם
סדרות מצויירות אהובות נוספות: הכל הכל הכל (פעם, לפני שהיה את עולם המצוירים והיה קל להשיג הכל, היה לי אוסף ענק של שירים-סרטונים-תמונות ופתחתי אתר בסגנון של עולם המצוירים
) מילה לסיום? מממ בואו לפורום דיסני !!! ^^

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifשליטע ../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

שם: שאני ^^ גיל: 15 מיקום:
דמות אהובה: סנופקין
הוא כוסון מה ;[ דמות שנואה: מאי מעצבנת אותי לפעמים וגם סניף :< עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כבר לא ממש X: סדרות מצויירות אהובות נוספות: ספונג'בוב,ארתור ועוד ועוד ועוד ששכחתי
מילה לסיום? אההה..זה 4 מילים

א-ני.

שם: שייקי גיל:14 מיקום:חיפה דמות אהובה:סנופקין ומאי [הכי מזדהה איתה..] דמות שנואה:אין! עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? מנסה הכי בעולם סדרות מצויירות אהובות נוספות: מממ...הרבה אין כוח לפרט. מילה לסיום? מילה .

אמ....

שם:תאיר שמואלוב.. גיל:עוד יומיים..אמ...13 וחצי בדיוק מיקום: דמות אהובה:אמ...סניף וגם סנופקין ומאי הקטנה (שבאו אלינו כמו מתנה...) דמות שנואה:סרח הזבל הקקי הזה ונגרוק בעצם לא היא חמודה למה כולם פחדו ממנה? עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?אמ...כן לפעמים סדרות מצויירות אהובות נוספות:פו הדב..(חלום רטוב.. מילה לסיום? אוהבתותכם אנשנושים....

אוף אני היחידה שאוהבת את סנורקה

או ויש לי עוד כמה שאני לא סובלת:סניף
טמבל המפקח
נו באמת זה מפקח או וגברת פליונג-אף פעם בחיים לא חיבבתי אותה
טוב ואל תגידו ככה על סנורקה

mori17

New member
יאאאאא ../images/Emo6.gif

יאאאא אני חולה על הסדרה הזאת
שם:מור גיל:17 וחצי ב8/1 יהיה לי 18
יעיי מיקום:מרכז הארץ דמות אהובה: אממממ קשה אבל מאי הקטנה....הזדהות בגובה
דמות שנואה: אמממ גברת פירלונג..או איך שלא קוראים לה חחח עקבתי עכשיו כבר לא אבל אני זוכרת כמעט כל פרק ופרק ויש לי גם תמונות במחשב
סדרות נוספות: שאלתיאל קוואו מילה לסיום זה נוסטלגיה חיחי מורי

Hakuna Matataa

New member
אההה איזה פורום גאונייייייי!

חח אז..:) שם:טל גיל:15 עוד מעט מיקום:צורן
דמות אהובה:סרח ומאי הקטנה:) דמות שנואה:אמ..אין ממש. אולי סניף קצת מעצבן.. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?חח לא תמיד, לפעמים שיוצא לי לראות עם אחיות שלי.. סדרות מצויירות אהובות נוספות:נילס, קלימרו, שאלתיאל קוואק וכל אלה.. מילה לסיום?שאלום:)

עונה

שם:הילה גיל:23 מיקום:תל אביב דמות אהובה:סניף דמות שנואה:מאי עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?כבר לא סדרות מצויירות אהובות נוספות:"הקטקטים","הדרדסים" מילה לסיום?אחלה של נוסטלגיה

ffiendd

New member
ארמ, נראהלי שאצטרף.../images/Emo54.gif

שם: מאיהמאיה
גיל: 15. מיקום: ג"ש. דמות אהובה: סנופקין ומאיהקטנה. דמות שנואה: סניף. הוא כזה קרצייה. עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? כןכן. אני מכירה את כל הפרקים בע"פ, כי אני רואה עוד מגיל 0. איך שמחתי כשהחליטו לשים עונה חדשה, היה לי קצת חדש בעיניים. סדרות מצויירות אהובות נוספות: אין לי כ"כ אפשרויות. דובוני אכפתלי די חמודים. מילה לסיום? מהמעבר המהיר שלי על הפורום(מאד מהיר, סתם התגלגלתי עם העכבר) נראה שאני מכירה כאן די הרבה אנשים. בכלמקרה - שלומ לכם
(ואני חולה, אויה;-;)

Tama RockStar

New member
אני

שם: אלון גיל:14.5 מיקום: איזור ירושלים דמות אהובה: מאי הקטנה דמות שנואה: המפקד של המשטרה די טמבל עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? חח פעם הייתי עכשיו זה סתם מצחיק... סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קוואק מילה לסיום? פורום מצחיק...

אני../images/Emo26.gif

שם:סקייטי גיל:17.5 מיקום: דמות אהובה:אליסיה הקטנה דמות שנואה:סניף עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה?לא ממש סדרות מצויירות אהובות נוספות:טייני טונס וfamily guy מילה לסיום?נמ
אה, וברוכים הבאים

me...

שם:נופר גיל:13 (ב-24.9) מיקום:רמת הגולן דמות אהובה:סנופקין!
דמות שנואה: סרח!
עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? ברור!
סדרות מצויירות אהובות נוספות: שאלתיאל קווק ובוב ספוג!
מילה לסיום: המומינים שליטה!

עונהה

שם: טליה גיל: 12 וחצי מיקום: גדרה דמות אהובה: מאייי דמות שנואה: אין עוקב/ת אחרי שידורי הסדרה? וודאי סדרות מצויירות אהובות נוספות: סאקורה, נילס הולגרסון ופינוקיו
מילה לסיום? המומינים (שליטהה)

למעלה