Albus Dumbledore
New member
ואני....
קצת בכללי שם: אלכס פירסינג: הייתי רוצה אבל אין לי קעקועים: לא גובה: מטר שמונים מידת נעליים: 45 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: אני 16 למרות שאני 18 משקפיים? רק בשביל נהיגה [סך הכול מינוס אחד] גשר? לא עבר פלילי: ביינתים אין לי שפות: רוסית אנגלית עיברית אוקראינית סרבית וכצת איידיש [רציני] הדברים האחרונים שעשית: הייתי אצל דודים בנתניה ספר שקראת: הארי פוטר ה 5 סרט מושכר שראית: "דה גירל נקסט דור" סרט בקולנוע: טרויה שיר ששמעת: דונט קריי של גאנז השיר שנתקע לך בראש: דרים און הדיסק שקנית: או יאה [מקירים?] הדיסק ששמעת: ניין לייבס האיש שהתקשרת אליו: נטלי [אתם לא מקירים] האיש שהתקשר אליך: נטלי [שוב] תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות
איש שחשבת עליו: שוב נטלי האם את/ה דלוקה על מישהו: אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן סאן פרנציסקו את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: שאני יעשה את הראשון ניראה את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד מאוד אוהב את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב, הולנד ,בלגיה, שוודיה, דנמרק,נרווגיה, לוקסמבורג,יוון,קפריסין בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן ולא תלוי עם מי להרוג אנשים: כאלו שמגיע להם כמו פדופילים ואנסים עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן אבל לא נהגתי מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שיעשו משבא להם רק לא מול העיינים שלי האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כימעט כמה פעמים היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 2 התחרטת על דברים שעשית: 2 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: שרק 2 קורנפלקס: אנרג'י מסטיק: אורביט תפוח צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא תכשיט: שעון טוב חורף\\קיץ: חורף [אני אוהב ליסוע באוטו שיש גשם בחוץ וללכת עם מיתרייה] בחדר: הגיטרה שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: מתפוז הגיעו אליי מסרים שאתם הגבתם
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן שהייתי קטן במלך האריות ובטיטניק היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן במיבחן אבל לא בתעודה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו אבל לא היסתדר רצית להיות המין השני? לא חושב דברים אהובים: שיר אהוב: פול סירקל אוכל אהוב: צ'פס ופיצה לא ביחד כמובן! תוכנית אהובה: מק 22 ספורט אהוב: שחייה תחביב: גיטרה סרטים בנות מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:איזה סטיבן טיילר אחד עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 21:27 תפוח או בננה? תפוז כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ביחד מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? נאכל משהוא איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגת שוקולד ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? יכול היה להיות טוב יותר תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי עוד באוניברסיטה אתה משועמם/ת? שאני לא עושה כלום אז כן רעש אחרון ששמעת? מים זורמים מברז ריח האחרון שהרחת? של העוגת שקולד וזהו
קצת בכללי שם: אלכס פירסינג: הייתי רוצה אבל אין לי קעקועים: לא גובה: מטר שמונים מידת נעליים: 45 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: אני 16 למרות שאני 18 משקפיים? רק בשביל נהיגה [סך הכול מינוס אחד] גשר? לא עבר פלילי: ביינתים אין לי שפות: רוסית אנגלית עיברית אוקראינית סרבית וכצת איידיש [רציני] הדברים האחרונים שעשית: הייתי אצל דודים בנתניה ספר שקראת: הארי פוטר ה 5 סרט מושכר שראית: "דה גירל נקסט דור" סרט בקולנוע: טרויה שיר ששמעת: דונט קריי של גאנז השיר שנתקע לך בראש: דרים און הדיסק שקנית: או יאה [מקירים?] הדיסק ששמעת: ניין לייבס האיש שהתקשרת אליו: נטלי [אתם לא מקירים] האיש שהתקשר אליך: נטלי [שוב] תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות