שירשור היכרות

ואני....

קצת בכללי שם: אלכס פירסינג: הייתי רוצה אבל אין לי קעקועים: לא גובה: מטר שמונים מידת נעליים: 45 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: אני 16 למרות שאני 18 משקפיים? רק בשביל נהיגה [סך הכול מינוס אחד] גשר? לא עבר פלילי: ביינתים אין לי שפות: רוסית אנגלית עיברית אוקראינית סרבית וכצת איידיש [רציני] הדברים האחרונים שעשית: הייתי אצל דודים בנתניה ספר שקראת: הארי פוטר ה 5 סרט מושכר שראית: "דה גירל נקסט דור" סרט בקולנוע: טרויה שיר ששמעת: דונט קריי של גאנז השיר שנתקע לך בראש: דרים און הדיסק שקנית: או יאה [מקירים?] הדיסק ששמעת: ניין לייבס האיש שהתקשרת אליו: נטלי [אתם לא מקירים] האיש שהתקשר אליך: נטלי [שוב] תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות
איש שחשבת עליו: שוב נטלי האם את/ה דלוקה על מישהו: אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן סאן פרנציסקו את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: שאני יעשה את הראשון ניראה את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד מאוד אוהב את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב, הולנד ,בלגיה, שוודיה, דנמרק,נרווגיה, לוקסמבורג,יוון,קפריסין בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן ולא תלוי עם מי להרוג אנשים: כאלו שמגיע להם כמו פדופילים ואנסים עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן אבל לא נהגתי מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שיעשו משבא להם רק לא מול העיינים שלי האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כימעט כמה פעמים היית מאוהבת: 4 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: 2 התחרטת על דברים שעשית: 2 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד סרט מצויר: שרק 2 קורנפלקס: אנרג'י מסטיק: אורביט תפוח צבע: אדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: לא תכשיט: שעון טוב חורף\\קיץ: חורף [אני אוהב ליסוע באוטו שיש גשם בחוץ וללכת עם מיתרייה] בחדר: הגיטרה שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף אחד הלכת איתו לסרט: חברים צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: מתפוז הגיעו אליי מסרים שאתם הגבתם
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן שהייתי קטן במלך האריות ובטיטניק היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע?: כן במיבחן אבל לא בתעודה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו אבל לא היסתדר רצית להיות המין השני? לא חושב דברים אהובים: שיר אהוב: פול סירקל אוכל אהוב: צ'פס ופיצה לא ביחד כמובן! תוכנית אהובה: מק 22 ספורט אהוב: שחייה תחביב: גיטרה סרטים בנות מחשב זמר/זמרת/להקה אהובים:איזה סטיבן טיילר אחד עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 21:27 תפוח או בננה? תפוז כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? ביחד מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? נאכל משהוא איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגת שוקולד ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? יכול היה להיות טוב יותר תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי עוד באוניברסיטה אתה משועמם/ת? שאני לא עושה כלום אז כן רעש אחרון ששמעת? מים זורמים מברז ריח האחרון שהרחת? של העוגת שקולד וזהו

AeroTom

New member
יש לי זמן.אז נשתעשע קצת גם...

שם: תומר קופר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.70 בערך.לא מדדתי שנים... מידת נעליים: 42 אבל אין לי בעיות גם עם 41... צבע שיער: חום\שחור שכזה אחים/אחיות: 2 אחים.אני באמצע בת כמה את נראית: זו שאלה שנכנסה בשבילי?
נראה פחות מהגיל בו נגיד ככה... משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא,אבל רשת טאוור עדיין בחיפושים אחרי. שפות: עברית,אנגלית. הדברים האחרונים שעשית: הרגע חזרתי מבר מצווה של בן-דוד ושמתי את ה-Set list של יפן המושחתת. ספר שקראת: האחרונים שסיימתי- הנעלמים של הרלן קובן ו-Survivor של צ'אק פאלאניוק. כרגע באמצע Invisible Monsters של צ'אק פאלאניוק. סרט מושכר שראית: מיסטיק ריבר (שקניתי נחשב גם? אז האחרון הוא המהדורה המיוחדת של Panic room.אחלה DVD
) סרט בקולנוע: ספיידרמן-2 שיר ששמעת: Kiss your past goodbye בדרך חזרה מהבר-מצווה קצת יותר למעלה... השיר שנתקע לך בראש: כרגע? אפשר להגיד שזה Milkcow Blues משום מה. הדיסק שקנית: הגרסאות היפניות של NL ו-Pump ו-NL עם הדיסק בונוס של Box of fire ו-2 האלבומים הראשונים של ה-Project וסינגל מושחת גם של Pink.כולם עוד לא הגיעו אלי כמובן... הדיסק ששמעת: Nine Lives האיש שהתקשרת אליו: חסוי האיש שהתקשר אליך: חסוי תוכנית טלוויזיה שראית: אחרונה? סימפסונס ב-DVD כנראה,עונה 4... איש שחשבת עליו: לא זוכר האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן,ביפן עד סוף יולי... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.זה חייב להיות פנים מול פנים. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא אוהב במיוחד ולא שונא במיוחד. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה והולנד. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם היא פה ואני ביפן עד סוף יולי אז בעד. להרוג אנשים: מסתבר שנגד... מה זה השאלות האלה?? עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: גם מסתבר שנגד...אתם מחפשים פה אנשים סדיסטים או מה? מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שכל אחד יהנה עם בן הזוג שמתאים שלו אני משער... האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כולם בכו ב-במבי לא?... אי פעם בכית על בן: כולם בכו ש-מופסה אבא של סימבה מת לא? אי פעם שיקרת: כן,אבל לא ממש דברים גדולים... אי פעם נעצרת: ממש לא... כמה פעמים היית מאוהבת: חסוי נשבר לך הלב: שאנדי עזבה בסוף עונה 2 של דוסן קריק... שברת לבבות: אם כן,אז לא אמרו לי.אולי... השם שלך הופיע בעיתון: ב-מרץ או אפריל 2001 כאשר רייטינג פרסמו את התגובה שלי על הביקורת ל-Just push play
התחרטת על דברים שעשית: הרבה...אבל אחד המשפטים שלי לחיים הוא ללמוד מטעויות. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: Aero ממתק: רק אחד?? ביסלי ברביקיו? פסק זמן לבן אולי...יש הרבה! סרט מצויר: וואו,גם קשה.מלך האריות,נימו,סאות פארק הסרט. קורנפלקס: האורגינל עם התרנגול. מסטיק: בזוקה? צבע: תכלת? יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: ראשון אולי. ג'לי: Ah? תכשיט: Ah? חורף\\קיץ: קיץ.ללא ספק. בחדר: מחשב,קודש הקודשים של דברי אירוסמית',אוסף ה-DVD הידוע... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: לא זוכר. הלכת איתו לסרט: חבר,ביום חמישי לספיידרמן-2 כפי שצויין כבר... צעק עליך: מקודם ששמעתי מוזיקה היו לי כמה צעקות באוזניים ב-Nine lives.אז סטיבן טיילר אני משער... שלח לך אימייל: מישהו מושחת... האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור.ל-NL,Rocks,Toys,Pandora ועוד הרבה אחרים... הופעת בציבור בפיג'מה? לא קרה לי בחיים. בכית בסרט? לא,אבל היו כמה שהייתי קרוב אולי... היית על במה? באחד החלומות שלי שביצעתי את Train... חשבת שאת\\ה הולך למות? פעם אחרונה שנכנסתי לטאוור רקורדס בקרית אונו. נכשלת במקצוע?: בבית ספר? המון...לא ממש למדתי בבית ספר... הורידו אותך כיתה? מעולם לא. הקפיצו אותך כיתה? מעולם לא. רצית להיות המין השני? מעולם לא. Not there is anything wrong with the other sex... דברים אהובים: שיר אהוב: אין אחד מסויים,תמיד משתנה. אוכל אהוב: איטלקי. פיצה,ספגטי... תוכנית אהובה: יש המון. סיינפלד,סימפסונס אולי הכי. גילמור,אי אר,חברים,24... ספורט אהוב: כדורגל. תחביב: מוזיקה,קולנוע ועוד... זמר/זמרת/להקה אהובים: יש לי כמה דיסקים של איזו להקה מבוסטון די טובים.אז שיהיה הם... עיתון אהוב: אין. וסתם: מה השעה עכשיו? 23:03 תפוח או בננה? בננה כמובן! כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? להתקלח ולהגיד לעצמי- מה לעזאזל עשיתי ב-רבע שעה האחרונה??... איזה ארוחה אחרונה אכלת? את הארוחה האחרונה אני יאכל לפני שאני אלך לעולמי... ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? שהיה לי אותו כנראה ראשון בארץ...
וכן,הוא די טוב הייתי אומר... תיכון או אוניברסיטה? אף אחד מהם. אתה משועמם/ת? לא מאוד.אם כן מוצא דרכים לשעשע את עצמי. רעש אחרון ששמעת? הקול שלי בראש שאומר לי-"מה לעזאזל אתה עושה עם השאלות האלה??" ריח האחרון שהרחת? ריח השחיתות מארץ השמש העולה. עוד שאלות? לא? בטוח? הוספה קצרה-בסופו של דבר צריך ךפגוש בנאדם פנים מול פנים כדי להכיר אותו יותר טוב... ערב טוב!

the freaky girl

New member
שימו לב.. שליייי!!! ../images/Emo26.gif

שם: אילה/נסטיה/פריקי/ז'אז'א/נסטי/בלונדה/פסיכולה... פירסינג: עדיין אין, ואני מאד מקווה שיהיה.. (רוצה בגבה..
) קעקועים: ראו סעיף קודם (רק לא בגבה
) גובה: 1.68 מידת נעליים: חח.. 39-40 תלוי בחברה צבע שיער: אממ.. שטני בהיר(ולא בלונדיני, אלה..) אחים/אחיות: שניים קטנים ומעצבנים.. בת כמה את נראית: 18-20 משקפיים? רק של שמש גשר? לא עבר פלילי: אממ.. <חסוי> שפות: רוסית, עברית, אנגלית, מילים פה ושם משפות אחרות.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרנדה לאישה סרט מושכר שראית: לא משכירה סרט בקולנוע: טרויה..
שיר ששמעת: 18and Life/skid row השיר שנתקע לך בראש: סעיף קודם הדיסק שקנית: אממ.. קנו לי.. שלושה.. בובו, ניין לייבס וGAG הדיסק ששמעת: ניין האיש שהתקשרת אליו:אלה האיש שהתקשר אליך: אלה תוכנית טלוויזיה שראית: קונאן אובריין איש שחשבת עליו: ידיד שלי..
האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןןן!!!!!! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ.. כן.. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? בוודאי
את/ה אוהבת רכבות הרים:כן
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן, חוץ מבלרוס, וברחבי רוסיה, הייתי בטורקיה בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי.. להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: כל אחד והחיים שלו נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:כן האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ען אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: אממ.. תלוי מה זו אהבה..
אבל פעם אחת כן..
.. נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: לא יודעת..
השם שלך הופיע בעיתון: אממ.. מתי שהייתי בצוות של העיתון אז כמות הפעמים שיצא העיתון התחרטת על דברים שעשית: אממ.. הרבה.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: קליק סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: כריות נוגט מסטיק: אורביט אדום
צבע: שחור וכחול יום בשבוע: ראשון היום הכי לא מועדף: שישי בבוקר ג'לי: איכס!!! תכשיט: שרשרת.. חורף\\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: אלה צעק עליך: אבא שלח לך אימייל: פיקה האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כןןןןן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן ..
היית על במה? סוף ט' חשבת שאת\\ה הולך למות? כמעט כל השבוע נכשלת במקצוע? מתמטיקה..
הורידו אותך כיתה? NEVER הקפיצו אותך כיתה? כנ"ל.. רצית להיות המין השני? לפני כחודש דברים אהובים: שיר אהוב: קינגס אנד קווינס של אירוסמית'..
אוכל אהוב: קאמפוט..
תוכנית אהובה: קונאן אובריין ספורט אהוב: כדורעף תחביב: להנות זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ.. אירוסמית', איירון, בונג'י, וכו'.. עיתון אהוב: אין וסתם: מה השעה עכשיו? 23:31 תפוח או בננה? תפוח
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות TV איזה ארוחה אחרונה אכלת? מנגו ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? מהמם!!
תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? בלון כרגע התפוצץ בידי אחי ריח האחרון שהרחת? סבון

Xboy123

New member
אוו מיי פאקין גאד - החיבור שלי :

פירסינג: לא.. הלוואי.. מת שיהיה לי באף.. קעקועים: לא.. היו חינה.. גובה: לא מדדתי בשנים האחרונות אבל אני יודע שיותר מאמא שלי
מידת נעליים: נדמה לי 40 או 39.. או יותר צבע שיער:שחור אחים/אחיות:3 אחיות בן כמה אני נראה: 16( זה גם הגיל שלי.. אגב) משקפיים: כן גשר: היה עבר פלילי: זריקת אבנים על חלון של שכן. שפות: אנגלית ספרדית ערבית עברית. דברים אחרונים שעשיתי: השתעממתי. ספר שקראתי: שכחתי... זה היה מזמן.. כבר חודשים לא קורא ספרים. סרט מושכר: שכחתי סרט בקולנוע: היום שאחרי מחר שיר ששמעתי: האחרון ששמעתי זה ATOM HEART MOTHER של פינק..(פלויד!) השיר שנתקע לי בראש: אם לאחרונה אז SHINE ON YOUR CRAZY DIAMOND. דיסק שקניתי: שוב אחרון.. אממ... לא זוכר זה היה מזמן(אני רק מוריד בד"כ). דיסק ששמעתי: אירו' (צרוב..)
איש שהתקשרתי אליו: ידידה... (מכירים?) איש שהתקשר אליי: אמא. תוכנית טלוויזיה שראיתי: איפה אתה חי?!(תירגעו.. זה שם של תוכנית..) איש שחשבתי עליו: אם כבר אז ילדה... אלונוש שלי. דלוק על מישהו? לא.. אבל על מישהי כן. רוצה לגור במקום אחר? איך ידעתם?! מאמין באהבה וירטואלית: כיוון שזה קרה לי, אז כן. רוצה עוד פירסינג? כשיהיה לי כבר אחד אני אחשוב על זה.. אוהב רכבות הרים. TOO MUCH. הייתם בחו"ל? כן.. דהה.. בהונגריה. בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתיתי: נגד מערכת יחסים של הומואים//לסביות//ביסקסואלים: בעד בכיתי על בן: כן. בכיתי על בת: כן. שיקרתי? מי לא... נעצרתי: כמעט... כמה פעמים הייתי מאוהב? לפחות 3 פעמים..(וירטואלית ולא וירטואלית). נשבר הלב: המון. שברתי לבבות: אף פעם(אני חושב) השם שלי הופיע בעיתון: פעם אחת. התחרטתי על דברים שעשיתי: המון. דברים מועדפים- מילה בת 4 אותיות: אירו'. ממתק: מרשמלו. (אם זה נחשב ממש לממתק..) סרט מצויר: טום וג'רי (מה מצחיק?!) קורנפלקס: קלוגס.. ההוא עם התרנגולת בקופסא.
. מסטיק: בזוקה. צבע: כחול .(או שחור)... יום בשבוע: ראשון. היום הכי לא מועדף: שישי. ג'לי: תות...(?) תכשיט: שעון. חורף//קיץ: קיץ. בחדר: המחשב שלי. האיש האחרון ש- ישן במיטה שלי: אני. ראה אותי בוכה: המחנכת שלי..(אוף למה אתם צריכים להזכיר לי?!) הלכתי איתו לסרט: ידידה עם חברה שלה, אח שלה ובן דוד שלה. צעק עליי: אחותי(באיזו זכות?! הא??!) שלח לי אימייל: אישי... האם אי פעם- אמרתי "אני אוהב אותך" והתכוונתי? כן. הופתע בציבור בפיג'מה: כן. בכיתי בסרט: לא.(כי עוד לא ראיתי את ארמגדון
) הייתי על במה: כן. המון.. טקסים... חשבתי שאני הולך למות: כן... בעצם אני כל הזמן הולך למות. נכשלתי במקצוע: לא. הורידו אותי כיתה: לא. הקפיצו אותי כיתה: לא. רציתי להיות המין השני: קצת מביך להגיד.. אבל כן... דברים אהובים: שיר אהוב: CRAZY.. אוכל אהוב: קישואים ועלי גפן ממולאים באורז. תוכנית אהובה: מ.ק. 22 ספורט אהוב: באולינג. תחביב: לשמוע מוזיקה. להקה אהובה: אירוסמית'. עיתון אהוב: ידיעות אחרונות. וסתם- השעה 2:51. תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו. מה אני הולך לעשות אחרי זה? להמשיך לפטפט עם אלה במסנג'ר ואח"כ לישון. איזו ארוחה אחרונה אכלתי? פרוסת לחם. בובו? אלבום מדהים.. אבל הישנים יותר טובים... תיכון או אונ'? תיכון. משועמם? מאוד! אחרת למה אני עונה על השאלון המטורף הזה?! רעש אחרון ששמעתי: נפילה מהכיסא.
. ריח האחרון שהרחתי: בושם. אני לא מאמין שפתרתי כזה שאלוןןןןןןןןןן מקווה שלא פיספסתי שום שאלה

ninelives99

New member
אוו..למה אני עונה על כל דבר מפוקפק?

תשובה: השיעמום... אז..נתחיל... שם: ענת פירסינג: אין קעקועים: אין(מתה שיהיה ויש לי אפילו את התכנון-עקרב או דולפין מסביב לעצם הבולטת בעקב) גובה: 1.64 מידת נעליים: 40 ו...חצי צבע שיער: חום אחים: 3 מצד אבא והרביעית בדרך (בני 3,4,6)-כן הם גרים אצלו (וטוב שכך) ו..כן..אבא שלי נהפך לדתי (או משהו בסגנון) בת כמה אני נראית: לא בגיל צבא זה בטוח!! כבר שאלו אותי אם אני בכיתה י' משקפיים: אין (לבינתיים) גשר: היה עבר פלילי: לא (אבל גם זה מוטל בספק פשוט הרבה לא יודעים שאני אוייבת המדינה מס' 1 עם כל הסודות הצבאיים והנשק שהצבא שם לי בידיים). שפות: עברית,אנגלית,קצת צרפתית (וי וי) ו...גרמנית (יההה..)-שורשים סמוים ספר שקראתי: "אני חייבת לסיים את הספר,אני חייבת לסיים את הספר...אני חייבת..."- "חצוצרה בואדי" סרט מושכר שראיתי: "כשהארי פגש את סאלי" סרט בקולנוע שראיתי: שרק 2 (ענק!!!) שיר ששמעתי: DONNA SUMMER- I'M SO EXCITED זה היה ברדיו ואין כמו שירים כאלו בשביל המצברוח הטוב. שיר שנתקע בראש: קוני איילנד (וייט פיש בוי)!! אני מתה על השיר הזה של אירו. דיסק שקניתי: PETE YORN-MUSIC FOR THE MORNING AFTER דיסק ששמעתי: AEROSMITH- NIGHT IN THE RUTS (משם קוני..) איש שהתקשרתי אליו: המפקד שלי- להגיד לו שאני עדיין בגימלים!!! איש שהתקשר אלי: הבנות מהצוות בצבא שאני ממש לא יודעת למה...אבל בכלל לא שמחו שיש לי עוד גימלים..הן ניסו להסתיר את זה אבל משום מה זה לא הלך... תוכנית טלויזיה שראיתי: אין לי טלויזיה......אופס איש שחשבתי עליו: מי שהמציא את הנשיקה הצרפתית... אבל אני תמיד חושבת עליו אז זה לא נקרא...חוצמזה זה איש מאוד מעניין..אין לי מושג מי זה..אבל סחטיין על ההמצאה. האם אני דלוקה על מישהו: כבר לא נראה לי.. האם אני רוצה לגור במקום אחר: חלום דירת בסטודיו בניו יורק!! או חלום חוות הכבשים בניו זילנד!! האם אני מאמינה באהבה וירטואלית: הכל אפשרי באהבה רק שאהבה וירטואלית היא קצת עיוורת. האם אני רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת רכבות הרים? מאוד! היית בחו"ל? כן- אנגליה, גרמניה(משלחת), אמסטרדם, פולין (משלחת) בעד/נגד מערכת יחסים מרחוק? נגד להרוג אנשים? נגד (אלא אם כן- תמיד יש יוצאי דופן) עישון אצל בני עשרה? נגד (אבל מי אני שאגיד להם מה לעשות) נסיעה במכונית אחרי ששתית? נגד! מע' יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? אני תמיד בעד! האם את אי פעם בכיתי על בת: כן ---היי... אני טיפוס רגשן אי פעם בכיתי על בן: כן ---חיחי...אני טיפוס רגשן אי פעם שיקרתי: שקרים לבנים אי פעם נעצרתי: לא כמה פעמים היית מאוהבת: זה רגש מאוד קל להשגה אצלי.. אבלל באמת באמת 3 פעמים. נשבר לך הלב: שנוי במחלוקת... לא מספיק כנראה.. שברת לבבות: אני שונאת לשבור לבבות אבל אולי פעם אחת. השם שלך הופיע בעיתון: א-פ-ס. התחרטת על דברים שעשית: אני לא מתחרטת על דברים שאני עושה ואם אני כן אז תמיד אפשר לתקן...נראה לי.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אני חייבת להיות לא מקורית: אירו!! ממתק: שערות סבתא סרט מצוייר: מלך האריות (או כל דבר אחר של דיסני) קורנפלקס: כל דבר של חברת POST ה-חברה ה-דגולה ביותר לדגנים תוצרת ארה"ב מסטיק: קוקטייל...איך אהבתי את הרעיון!! צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: רק אם זה בא בצורת נחשים תכשיט: שרשראות עץ של גולשים- סטייל מיאמי ביץ'....יההההווו.. חורף/קיץ: לא נראה לי שאי פעם הצלחתי לענות על השאלה הזאת בחדר: מיטה!!! מערכת ודיסקים...כמובן האיש האחרון ש ישן במיטה שלי: אני ראה אותי בוכה: הרופא...?! הלכתי איתו לסרט: חברות שלי צעק עלי: עלי לא צועקים..עלי נוזפים...בבקשה...(נזפו עלי כשאיחרתי למשמרת) שלח לי אי-מייל: אני צריכה לבדוק את זה...לא מתה על אי מיילים האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה: כן הופעת בציבור בפיג'מה: כן (יצא לי..בעוונותי...להיות בבית חולים בזמן האחרון ו..כן, כן..ללבוש פיג'מה...חחח...XXL..זה גם מה שגרם לי להוריד אותה) בכית בסרט: כן. אמרתי שאני טיפוס רגשן היית על במה: כן.. זה מה שקורה שיש בית ספר אומנותי שאוהב מחזות זמר..סיפור ארוך... חשבת שאת הולכת למות: כן.. ראה: "מתי לבשתי פיג'מה בציבור בפעם האחרונה" נכשלת במקצוע: לא הורידו אותך כיתה: לא הקפיצו אותך כיתה: לא רצית להיות המין השני: כן.. סקרנות דברים אהובים שיר: עכשיו...ורק עכשיו- קוני איילנד וייט פיש בוי. אוכל: סיני תוכנית: סיינפלד ו..סימפסונס!! ספורט: אופניים ושחייה תחביב: כל מה שקשור באומנות (ציור, פיסול, צילום) זמר/להקה: אמממ...נראה לי שירביצו לי אם אני לא אגיד את זה...סתאאאם.. אירוסמית' - כמובן!! עיתון: אין כמו עיתון ידיעות בסופ"ש...זה ההרגעות האולטימטיבית בשבילי! וסתם מה השעה עכשיו: 11:24 בבוקר (גי-מ-לי-ם!!!) תפוח או בננה: תפוח כחול או אדום: כחול סתיו או אביב: אביב מסנג'ר או איסיקיו: איסיקיו מה אני הולכת לעשות כשאסיים את זה? להתהפך מהבטן לגב... וזה בטוח!! איזה ארוחה אחרונה אכלתי: פרינגלס (היום שלי לא בנוי מארוחות...הוא בנוי מהפסקת טעימות) מה אני חושבת על האלבום האחרון של אירו-בובו: ענק..בלוזי וכמו שצריך..לי היה חסר את הגסות שבגיטרות ותופים- מתועש מידי בישבילי..מה שבטוח זה אלבום למעריצים תיכון או אוניברסיטה: אוניברסיטה...כי אין כמו פנטזיית הפרופסור (להיות פרופסור...כמובן) האם אני משועממת? לאאאאא....כן,לא,כן,לא, אולי..אופס..לא עברנו לשאלות הבאות כבר... רעש אחרון ששמעתי: גלגלי המוח שלי סופסוף פעלו...אחרי הרבה זמן של עצירה. ריח אחרון שהרחתי: המקלדת העלתה קצת עשן...או שזה היה המוח שלי..משהו נשרף זה בטוח זהוווווו....זהו,זהו?? יששש זהו!! סבבה!

aerophoebe

New member
תהנו (חחחח)

קצת בכללי שם: לי פירסינג: אין קעקועים: לצערי…אין גובה: 166.5 (חחחח) מידת נעליים: חסוי צבע שיער: חום שחור אחים/אחיות: אחות קטנה בת כמה את נראית: לא יודעת..תשאלו את האנשים שהיו במפגש פורום… משקפיים? לראיה לרחוק (בשימוש רק בבי"ס) -1.5 גשר? אין עבר פלילי: קישקושים אל שולחנות (איקונים של להקות וכו') שפות: עברית, אנגלית , רוסית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אנה קרנינה סרט מושכר שראית: טיטאניק סרט בקולנוע: הטירה המכושפת שיר ששמעת: משהו של PAIN השיר שנתקע לך בראש: אין (שירים איכותיים לא נתקעים אצלי…) הדיסק שקנית: GET A GREP הדיסק ששמעת: משהו של בון ג'ובי האיש שהתקשרת אליו: מישהי מקפה, למצוא עבודה האיש שהתקשר אליך: אאאא, אלה! תוכנית טלוויזיה שראית: השירים הטובים ביותר של ויטני היוסטון איש שחשבת עליו: אמ…קשה…לא בעצם …BASTET האם את/ה דלוקה על מישהו: לא שידוע לי… את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!! איפה שהו על שפת הים! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מממממ, לא חשבתי אל זה , אבל אולי! את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ממש זה לכל החיים ואני לא רוצה להתחרט.. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאאאאד! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לא הייתי כטיול…גרתי באוקראינה פעם… בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: דפוק! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא (חחח אני לא יודעת לנהוג ואני לא שותה..) מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אין לי בעיה, רק לא מול הפרצוף שלי (כל מערכת יחסים שהיא..) האם את\\ה אי פעם בכית על בת: למה הכוונה? בכל מקרה לא נראה לי… אי פעם בכית על בן: כןןןןןןןןןן! אי פעם שיקרת: דא! (אבל לא רציני…) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: לא רציני-8 רציני-1 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא רציני-2 רציני-לא ידוע השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: רציני- אף פעם!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל (חחחחחחחחחח) או סבבה ממתק: במבה של אסם… סרט מצויר: טום אנד ג'רי קורנפלקס: שוגי (בזמנו עכשיו כלום..) מסטיק: בזוקה (שוב- פעם , עכשיו לא לועסת בכלל) צבע: תכלת או סגול ושחור כמובן יום בשבוע: חמישי (או שלישי) היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: לא אוכלת תכשיט: עגילים חורף\\קיץ: קיץ! בחדר: הציור של הסמל של אירוסמית' מעל המיטה וציור של גיטרה ("האומן"-אני) האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אימא הלכת איתו לסרט: BASTET וחברתינו המשותפת KLEO צעק עליך: אימא כמובן…. שלח לך אימייל: BASTET או אולי מאירוסמית' ((AEROFORCE, לא בדקתי… האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא…אבל בגדים סתומים… בכית בסרט? בבית כן, בקולנוע לא. היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן! נכשלת במקצוע?: במבחנים כן, בתעודה לא זכור לי. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? כן! רצית להיות המין השני? ממממ רק כשנימאס לי מהבנים….ושמתחילים איתי כל הזמן..בעעעע דברים אהובים: שיר אהוב: אין מצב, יש יותר מידי אוכל אהוב: חומוס תוכנית אהובה: אין ספורט אהוב: אין , אולי להראות את האצבע השלישית למטומטמים ברחוב…. תחביב: אם להקשיב למוזיקה נחשב… זמר/זמרת/להקה אהובים: חחחחחח, אירוסמית', אירוסמית', אירוסמית', ו אירוסמית', ועוד המוווווון אחרים! זה יכול לקחת ימים לכתוב… עיתון אהוב: CLASSIC ROCK וסתם: מה השעה עכשיו? 16.11 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב (חוץ מהאלרגיה) מסנג'ר או אייסיקיו? אי סי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לחפש תוכנת קריוקי איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוגיה נחשב? ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? מגניב….אני אוהבת את הסיגנון מאד. תיכון או אוניברסיטה? לא יודעת אתה משועמם/ת? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רעש אחרון ששמעת? אוטובוס! ריח האחרון שהרחת? הבושם שלי!

אמנם בדיליי אבל

שם: לוטם פירסינג: אזניים נחשב? חחח קעקועים: אין... גובה: סביבות המטר 65 מידת נעליים: 41. כן, אני מפלץ צבע שיער: כתום!
אחים/אחיות: אח, אח שנהרג ואחות בת כמה את נראית: אולי שנה מעל? משקפיים? בהחלט גשר? בהחלט עבר פלילי: מחשבות פליליות בהחלט לגבי רוני \ הפיקיות \ גבסו שפות: עברית, אנגלית. הדברים האחרונים שעשית: הפעלתי מזגן, שתיתי שוקו. ספר שקראת: בזמן האחרון? כל מיני ספרי "זבנג", וגם יומנה של ברידג'ט ג'ונס. סרט מושכר שראית: אתמול- "הטירה המכושפת". שולט!!! סרט בקולנוע: האחרון? "ספיידרמן 2"... יחי טובי מגווייר, איש הברזל (יאמייי
) שיר ששמעת: האחרון? לצערי, ברדיו, "לו יהיה" של ניסו סימן טוב. חחחחחחחחח השיר שנתקע לך בראש: "ג'רוזלם" של הדג השולט הדיסק שקנית: "המכונה של הגרוב" (סיפור ארוך) הדיסק ששמעת: "המכונה של הגרוב" האיש שהתקשרת אליו: ידידה, לגבי מסיבת הפתעה של מישהי אחרת האיש שהתקשר אליך: חבר הכי טוב, כפרה עליו
תוכנית טלוויזיה שראית: תשוקות. כן, אני מכורה. איש שחשבת עליו: ג'וני דפ... כי אני הולכת לראות "שודדי הקאריביים". האם את/ה דלוקה על מישהו: כרגע... לא בדיוק קראש, יותר בגדר פנטזיה. קוראים לו סאלי והוא יב'ניק. לא בשבילי. את/ה רוצה לגור במקום אחר: ניו יורק, ניו יורק את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: נאאאאא את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? חחח את/ה אוהבת רכבות הרים: מתה על זה כשאני יורדת מזה בשלום. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לפרט? צרפת, גרמניה, אוסטריה, איטליה, שוויץ, טורקיה, ארה"ב. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי אם אוהבים באמת, ואם מרגישים שזה ילך. עישון אצל בני עשרה: נחשו.. נגד, לייק דה? סתם.. עישון זה רע בכללי, למה רק אצל בני עשרה? נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אתה נוהג, ברור שנגד. אם לא... Nock yourself out. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שיהנו... אם טוב להם, שיהיה להם בכיף האם את\\ה אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן: הו הו, הרבה פעמים. ואף פעם חוץ מאחת לא הייתה שווה. אי פעם שיקרת: שקרים לבנים וקטנים, לא משהו "טלנובלה – סטייל" אי פעם נעצרת: לא... חחחחחח כמה פעמים היית מאוהבת: מאוהבת באמת? פעמיים נשבר לך הלב: פעמיים... (פתטי, אני יודעת) שברת לבבות: שלוש פעמים השם שלך הופיע בעיתון: כמה פעמים במעריב לנוער... ובעיתון העירוני. עיתון ביה"ס נחשב? התחרטת על דברים שעשית: רק כשהיו לי פליטות פה מביכות... 4 או 5 פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חיוך ממתק: שוקולד, כמובן סרט מצויר: כל הדיסנים למיניהם קורנפלקס: בקערה או כוס, עם חלב קר וסוכר, בבקשה  מסטיק: אסור. גשר. אבל אם מותר- מאסט ואורביט. צבע: הכי מתאים לי- ירוק. אהוב עליי- סגול. יום בשבוע: ראשון וחמישי. היום הכי לא מועדף: רביעי, אני חושבת. ג'לי: טעיםםםםםםם תכשיט: עגילים- גדולים, קטנים, חמודים  רק לא כאלה של פרחות חורף\\קיץ: חורף... גשם זה כיף, זיעה זה לא בחדר: בחדר אני אוהבת את המחשב שלי ואת כל הדובים שלי. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חבר הכי טוב שלי הלכת איתו לסרט: שתי בנות דודות שלי צעק עליך: אמא... שלח לך אימייל: טכנאי של בזק בין לאומי. מרוצים? חחחחח האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? פעם אחת אמרתי "אני אוהבת אותך" והתכוונתי, ופעם אמרתי "אהבתי אותך" והתכוונתי. הופעת בציבור בפיג'מה? פעם אחת. בכית בסרט? פעם ראשונה בשר הטבעות 1. כן, זה היה עצוב כשגנדלף מת!!! היית על במה? פול פעמים... חשבת שאת\\ה הולך למות? אני לא עד כדי כך פוחדת מעכבישים LOL נכשלת במקצוע?: במקצוע ממש לא. בבוחן במתמטיקה?...
הורידו אותך כיתה? never הקפיצו אותך כיתה? פעם אחת, מגן טרום חובה לגן חובה. רצית להיות המין השני? רק כדי להבין אחת ולתמיד מה הם רוצים. דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מדי... כרגע- "ברית עולם" של מתי כספי אוכל אהוב: צ'יפס... בכל צורותיו. ושוקולד. פלא שאני עוד רזה. תוכנית אהובה: מש"ה- מופע שנות השבעים ספורט אהוב: שחייה, הליכה ברגל תחביב: לנגן בחליל צד, לשיר, אינטרנט, חברים זמר/זמרת/להקה אהובים: להקות: ישראלית- כמובןןןן שהדגגגגג השולטים בכולנו, לועזית- אירוסמית' ורד הוט צ'יליז עיתון אהוב: מעריב לנוער וסתם: מה השעה עכשיו? 18:45 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? המ... אדום? סתיו או אביב? תלוי במצב רוח  מסנג'ר או אייסיקיו? גם וגם. איסיקיו לשיעמום, מסנג'ר לשיחות רציניות. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? אבקר בכמה פורומים... איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצל וצ'יפס בצוהוריים. ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? שמעתי רק חלק, אבל אהבתי את מה ששמעתי תיכון או אוניברסיטה? זה... לא קצת תלוי בגיל? חחח אתה משועמם/ת? לפעמים... כרגע לא, לא ממש. שומעת דג.
. כן, אני מכורה רצינית רעש אחרון ששמעת? אוטו שמתניעים ריח האחרון שהרחת? צ'יפס בתנור... יאמי

למעלה