שירשור היכרות

שירשור היכרות

שלום לכם אנשים. בגלל שבתקופה האחרונה היצטרפו כמה וכמה חברי פורום צריך לעשות שירשור כזה [לפחות כך אני חושב] שאלות: כדי שנוכל להכיר - שירשור היכרות... ספרו על עצמכם קצת! והנה שאלון קצרצר להיכרות (לקוח מפורום שאניה טוויין שלקח מפורום בנות גילמור ): לקוח מפורום בנות גילמור אבל קיצצתי חלק קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: האם את\\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

AeroSlash

New member
לזה אתה קורא היכרות?!

מהשאלון "הקצרצר" הזה לא רק מתחילים להכיר את הבן אדם, אלא כבר יודעים את כל קורות החיים שלו מא' עד ת'.. גם כן היכרות.. אבל מילא אני משועממת.. אז לדרך .. שם: אלה פירסינג: עשיתי בטבור בכיתה ח' וחסמתי בסוף ט', משברי גיל ההתבגרות.. קעקועים: אין.. גובה: מסביבות המטר שישים מידת נעליים: זה מה זה עוזר להכיר את הבן אדם לעומק.. בכל מקרה בסיבות ה-7-8, אכן רגל של ילד כיתה ג', מה לעשות.. צבע שיער: חום שטני אחים/אחיות: אח בן 29 ואחות בת 25.. אכן אני הכי קטנה במשפחה אם כי בהפרש "נורא" קטן.. בת כמה את נראית: משקפיים? רק להעתיק מהלוח, לא קבוע.. גשר? יס, לצערי [בעצם הוא לא מציק לי יותר מדי, מכות אנחנו לא הולכים] עבר פלילי: אכן, ישבתי בכלא בסיביר בגלל התמכרויות רציניות, אחת מהן ההתמכרות לאירוסמית' (לנה ונסטי, מזכיר לך איזה סיפור הכלא?) שפות: רוסית, עברית, אנגלית הדברים האחרונים שעשית: לענות על השאלה הקודמת ספר שקראת: במקרה זה יותר מאחד.. סרט מושכר שראית: האחרון זה היה "מה נשים רוצות" אני חושבת.. סרט בקולנוע: האחרון שראיתי זה "טרויה".. מומלץ בחום ובלהט.. שיר ששמעת: האחרון זה ג'אנגל של גאנס. השיר שנתקע לך בראש: I'm ready-Aerosmith-Bobo הדיסק שקנית: האחרון זה NL לחברה הדיסק ששמעת: האחרון זה דיסק MP3 מעורבב האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי, כדי לשאול מתי לבוא להתנחל אצלה. האיש שהתקשר אליך: אותה החברה מהשאלה הקודמת.. כדי לשאול עוד כמה דקות אני מגיעה.. תוכנית טלוויזיה שראית: האחרונה, עשרת הגדולים של גאנס.. איש שחשבת עליו: האחרון, זה שאני מתכתבת איתו עכשיו באייסיקיו האם את/ה דלוקה על מישהו: על הסולם של סקיד רואו בגלל השיער (אבל זה בגדר הפנטזיה, אל תקחו רציני) את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור!!!!!!! הכל עדיף על חדרה!!! [אני חושבת] את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא.. אני לא מאמינה ברגשות דרך המקלדת.. את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא!!! זה מפחיד אותי!!! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אני לא חושבת שזה נחשב, אז לא.. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם לא פוזלים לכיוונים הלא נכונים, אז סבבה.. להרוג אנשים: נגד!!! עישון אצל בני עשרה: נגד, וגם נגד עישון של בני הרבה מעבר לעשרה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נסעתי, במושב האחורי.. לא נהגתי מן הסתם אני רק בת 16 מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: שיהיה להם לבריאות האם את\\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: הייתי קרובה, מאוד קרובה אי פעם שיקרת: הרבה פעמים בעיקר להורים אני חושבת, כשאני יוצאת ואין לי כוח להסביר לאן.. אי פעם נעצרת: ען עצרו אותי ברחוז ושאלו האם אי מעוניינת בקריירת משחק (בלי צחוק, נסטי הייתה איתי והיא שמעה, הציעו לשתינו).. כמה פעמים היית מאוהבת: אהבת אמת? פעם 1 נשבר לך הלב: הרבהההההההההההההההההה, בעצם לא ממש... שברת לבבות: לא יודעת.. פעם אחת לפחות זה בטוח השם שלך הופיע בעיתון: לא יודעת.. נראה לי שפעם אחת כן או שלא.. התחרטת על דברים שעשית:לא מתחרטת על שום דבר.. מה זה שווה להיתחרט, מילא אני לא יכולה להחזיר את הזמן אחורה ולתקן טעויות.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא יודעת.. אירו אולי? ממתק: שוקולד סרט מצויר: הסרטים של דיסני (נוסטלגיה של הילדות) קורנפלקס: שונאת!!!!!! מסטיק: אורביט צבע: אדום בוהק!!! יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: לא נראה לי שיש... ג'לי: שונאת ג'לי!!! תכשיט: צמידי ניטים.. זה פשוט יפה.. חורף\\קיץ: חורף כמובן.. כמה שיותר גשמים יותר טוף.. בחדר: הא? האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני.. ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: נסטי צעק עליך: אמא (כמה מפתיע) שלח לך אימייל: פרסומת של ערוץ הבידור האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא חושבת.. אולי כי אהבתי באמת רק פעם אחת... הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן.. כשהייתי בת חמש והרגו את ז'אן קלוד ואן דאם בסוף.. היית על במה? דההההה... חשבת שאת\\ה הולך למות? אולי.. נכשלת במקצוע?: לא!! אני תלמידה טובה.. למרות שנכשלתי במבחנים, אבל זה כל אחד.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: מוזיקה,גברים עם שיער ארוך (ולא אני לא סנובית, מה לעשות כל אחד והחולשות שלו) וכמה שיותר ארוך יותר טוף.. שיר אהוב: הרבההההההההההההההה אוכל אהוב: האאאא... לא יודעת.. אני אוכלת כל דבר.. תוכנית אהובה: מכושפות כמובן ספורט אהוב: ריצה .. תחביב: הרבההההה... לנגן על גיטרה, לשיר, לשמוע מוזיקה, להשחיל הודעה פה ושם בפורומים.. זמר/זמרת/להקה אהובים: זמר/זמרת (לא נראה לי שיש, אני אוהבת בעיקר להקות), אם כבר בודדים אז מבצעים כלשהם, נגיד גיטריסים כמו סטיב ואי.. להקה: המממ... בואו נחשבו ביחד מי אלה יכולים להיות עיתון אהוב: כל עיתוני הרוק למיניהם.. וסתם: מה השעה עכשיו? 00:13 תפוח או בננה? בננה כמובן כחול או אדום? אדום, מן הסתם סתיו או אביב? סתיו.. גשמים מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם סבבה.. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? ללכת לראות מה חדש בפורום ישראל ב"רוסית" איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר וחטפתי שטויות פה ושם ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? אחלה אלבום, בלוז נקי!! תיכון או אוניברסיטה? תיכון כמובן!!! אתה משועמם/ת? תחשבו לבד.. אם יש לי זמן וחשק למלא את כל השאלון המאוד "קצר" הזה.. רעש אחרון ששמעת? מכונית כרגע עברה מתחת לבית.. ריח האחרון שהרחת? עוף מטוגן.. זהו
סיימתי
זה היה כל כך קצר שאפילו לא שמתי לב..

falling angle

New member
קבלו אותי...

נו גם אני.... שם: ניר פירסינג:לא. קעקועים:עדיין לא. גובה:מטר שמונים. מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור אחים/אחיות:אחת בת 25. אחד בן 16. בת כמה אתה נראית:נתנו השבוע 19 וגם 29 .. אז? משקפיים?ניתוח לייזר הסיר לי אותם. גשר? לא. עבר פלילי: עדיין לא. שפות:עברית. אנגלית. קללות בערבית ורוסית. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:ספר משפטים קצרים של שי שו... סרט מושכר שראית: דוח מיוחד. סרט בקולנוע: וואוו.. הרבה זמן לא הייתי שם. שיר ששמעת:הרבה... חזרתי עכשיו ממסיבה. השיר שנתקע לך בראש:פיול טו פייר.. דאנס חביב.. הדיסק שקנית: טווייז אין דה אטיק - של להקה לא ממש מוכרת
הדיסק ששמעת: JPP האיש שהתקשרת אליו:חבר שלי כדיי לקבוע לאיפה לצאת. האיש שהתקשר אליך:אותו אחד לאותה מטרה. תוכנית טלוויזיה שראית: אדיר מילר? איש שחשבת עליו: ידידה טובה שלי. האם את/ה דלוקה על מישהו:כבר לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן - לא סגור היכן בדיוק.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן !! את/ה רוצה עוד פירסינג:לא. את/ה אוהבת רכבות הרים:כן! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:גרמניה - חילופי משלחות נוער לפניי 8 שנים. בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אחריי שהיתה לי אחת כזו - נגד. להרוג אנשים: כן - עונש מוות זה דבר הכרחי. עישון אצל בני עשרה: אני בכלל נגד עישון לכולם! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:כן כן כן . האם את\\ה אי פעם בכית על בת:כן. אי פעם בכית על בן:עדין לא. אי פעם שיקרת:כן.בעיקר שקרים לבנים. אי פעם נעצרת: עדיין לא. כמה פעמים היית מאוהבת:7 בערך. נשבר לך הלב:3 שברת לבבות:3 השם שלך הופיע בעיתון: עדיין לא. התחרטת על דברים שעשית:לא הרבה.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אירו. ממתק: מילק-שייק של מקונלדס. סרט מצויר:שרק/ מלך האריות. קורנפלקס:רגיל. מסטיק: אורביט. צבע: צהוב. יום בשבוע:שישי. היום הכי לא מועדף:ראשון. ג'לי:יש עדיין? תכשיט:שעון. חורף\\קיץ: חורף. בחדר:פוטרט של אירו. האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני. ראה אותך בוכה:אחי. הלכת איתו לסרט:אחי. צעק עליך:אחת העובדות שלי. שלח לך אימייל:ספאם - תמיד! האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן! הופעת בציבור בפיג'מה?לא! בכית בסרט?לא. היית על במה?כן. חשבת שאת\\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?:כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה?לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים: שיר אהוב:דרים און. אוכל אהוב:של אמא. תוכנית אהובה:כוכב מולד. ספורט אהוב:כדורסל. תחביב:עבודה. זמר/זמרת/להקה אהובים:אירו. עיתון אהוב:ידיעות. וסתם: מה השעה עכשיו? 6:07 !!!!!! עוד לא הלכתי לישון!!!! תפוח או בננה?אבטיח. כחול או אדום? כחול! סתיו או אביב? אביב. מסנג'ר או אייסיקיו?איסי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לישון!!! איזה ארוחה אחרונה אכלת? מה אני ישו? ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]?שונה,אחר, לא מתחבר. תיכון או אוניברסיטה? אונברסיטה. אתה משועמם/ת?לא- אני עונה על השאלון הזה כי בא לי... רעש אחרון ששמעת? מקלדת. ריח האחרון שהרחת?משחת שינים. לילה מענג....

Bad Girl 15

New member
הנה...

שם: נטלי פירסינג: לא.. קעקועים: עדיין לא גובה: 1.52 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות בת 24 בת כמה את נראית: 14 בערך...בגלל הגובה... משקפיים? לפעמים כשלא רואה מהלוח וכאלה גשר? לא עבר פלילי: כן אבל לא כזה שנרשם בתיקים של המשטרה...הם עדיין לא עלו עלי.. שפות: אנגלי, עברית,רוסית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: וורוניקה רוצה למות סרט מושכר שראית: החתונה היוונית שלי סרט בקולנוע: טרויה..למרות שהיום הולכת לראות ספיידרמן 2.. שיר ששמעת: Def Leopard - Pure Some Sugar On Me השיר שנתקע לך בראש: Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper הדיסק שקנית: מזה לא זוכרת... הדיסק ששמעת: Aerosmith-honkin' on bobo האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי ,לשאול מה קורה האיש שהתקשר אליך: אותה חברה בשביל לשאול מתי אני יוצאת החוצה תוכנית טלוויזיה שראית: נני..זה מה יש בשבת בבוקר...חח איש שחשבת עליו: ידיד שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה ייתכן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה ככה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, איטליה, תורכיה, קפריסין בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: במקרים קיצוניים כן עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:כן האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת: כן, לא קורה הרבה..כשצריך..הורים וזה אי פעם נעצרת: לאא...כמעט אבל לא.. כמה פעמים היית מאוהבת: נראה לי שעכשיו אני בשלב הזה... ופעם אחת לפני.. נשבר לך הלב: אף פעם..בכל אופן לא הרגשתי ככה שברת לבבות: כן, פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית:לא נראה לי שאפשר לספור,למרות שלא אגיד שמלא פעמים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אחלה (נדוש אבל דיי אוהבת עדיין) ממתק: אגוזי.. סרט מצויר:שרק קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: אורביט בטעם לימון צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:נחמד...לא משו תכשיט:לא כל כך מתה על תכשיטים אבל אם כבר אז חוטים בצבעים ושעון..אם נחשב לתכשיט חורף\\קיץ: אי אפשר באמצע?...קיי..אז קיץ עם הרבה מזגן
בחדר: את הפוף והטלויזיה... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך:אחותי..(אתמול) שלח לך אימייל: ידיד מחו"ל האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא נראה לי... הופעת בציבור בפיג'מה?לא.. בכית בסרט? כן, פרל הארבור..כשהוא מת..עצוב... היית על במה? כן בטקסים וכאלה חשבת שאת\\ה הולך למות?כן, כשכאב לי הגרון בצורה מוזרה.. נכשלת במקצוע?: אממ..בתעודה של החצי במת' וכימיה אבל אז זה הסתדר בסוף..טפו טפו טפו הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא, למרות שיש ילדה אחת בכיתה שלי שהקפיצו אותה פעמים והיא אמורה טכנית לעלות לי' ולא י"ב..... רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב:Aerosmith - Remember , למרות שיש עוד הרבה... אוכל אהוב:פסטה,המבורגר,פיצה... תוכנית אהובה:זינה הנסיכה הלוחמת,מכושפות... ספורט אהוב:כדור עף..,שחיה תחביב:לשמוע מוזיקה,לצאת עם החברים, לראות טלויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים:אירו' כמובן, גו גו דולס, סקורפיונס, לד זפלין.. עיתון אהוב: לא כל כך קוראת עיתונים אבל ידיעות,מעריב,ראש 1 הם בסדר.. וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת?

Bad Girl 15

New member
הרי לכם :../images/Emo3.gif

שם: נטלי פירסינג: לא.. קעקועים: עדיין לא גובה: 1.52 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות בת 24 בת כמה את נראית: 14 בערך...בגלל הגובה... משקפיים? לפעמים כשלא רואה מהלוח וכאלה גשר? לא עבר פלילי: כן אבל לא כזה שנרשם בתיקים של המשטרה...הם עדיין לא עלו עלי.. שפות: אנגלי, עברית,רוסית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: וורוניקה רוצה למות סרט מושכר שראית: החתונה היוונית שלי סרט בקולנוע: טרויה..למרות שהיום הולכת לראות ספיידרמן 2.. שיר ששמעת: Def Leopard - Pure Some Sugar On Me השיר שנתקע לך בראש: Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper הדיסק שקנית: מזה לא זוכרת... הדיסק ששמעת: Aerosmith-honkin' on bobo האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי ,לשאול מה קורה האיש שהתקשר אליך: אותה חברה בשביל לשאול מתי אני יוצאת החוצה תוכנית טלוויזיה שראית: נני..זה מה יש בשבת בבוקר...חח איש שחשבת עליו: ידיד שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה ייתכן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: ככה ככה את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן, איטליה, תורכיה, קפריסין בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: במקרים קיצוניים כן עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:כן האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת: כן, לא קורה הרבה..כשצריך..הורים וזה אי פעם נעצרת: לאא...כמעט אבל לא.. כמה פעמים היית מאוהבת: נראה לי שעכשיו אני בשלב הזה... ופעם אחת לפני.. נשבר לך הלב: אף פעם..בכל אופן לא הרגשתי ככה שברת לבבות: כן, פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון:אף פעם התחרטת על דברים שעשית:לא נראה לי שאפשר לספור,למרות שלא אגיד שמלא פעמים... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אחלה (נדוש אבל דיי אוהבת עדיין) ממתק: אגוזי.. סרט מצויר:שרק קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: אורביט בטעם לימון צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי:נחמד...לא משו תכשיט:לא כל כך מתה על תכשיטים אבל אם כבר אז חוטים בצבעים ושעון..אם נחשב לתכשיט חורף\\קיץ: אי אפשר באמצע?...קיי..אז קיץ עם הרבה מזגן
בחדר: את הפוף והטלויזיה... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: אחותי הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך:אחותי..(אתמול) שלח לך אימייל: ידיד מחו"ל האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא נראה לי... הופעת בציבור בפיג'מה?לא.. בכית בסרט? כן, פרל הארבור..כשהוא מת..עצוב... היית על במה? כן בטקסים וכאלה חשבת שאת\\ה הולך למות?כן, כשכאב לי הגרון בצורה מוזרה.. נכשלת במקצוע?: אממ..בתעודה של החצי במת' וכימיה אבל אז זה הסתדר בסוף..טפו טפו טפו הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא, למרות שיש ילדה אחת בכיתה שלי שהקפיצו אותה פעמים והיא אמורה טכנית לעלות לי' ולא י"ב..... רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים: שיר אהוב:Aerosmith - Remember , למרות שיש עוד הרבה... אוכל אהוב:פסטה,המבורגר,פיצה... תוכנית אהובה:זינה הנסיכה הלוחמת,מכושפות... ספורט אהוב:כדור עף..,שחיה תחביב:לשמוע מוזיקה,לצאת עם החברים, לראות טלויזיה זמר/זמרת/להקה אהובים:אירו' כמובן, גו גו דולס, סקורפיונס, לד זפלין.. עיתון אהוב: לא כל כך קוראת עיתונים אבל ידיעות,מעריב,ראש 1 הם בסדר.. וסתם: מה השעה עכשיו? 10:46 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מסנג'ר או אייסיקיו?אי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר..קורנפלקס, קראנץ' עם חלב ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]?פשוט יפה..אחלה בלוז.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?כן.. רעש אחרון ששמעת? ציפורים ריח האחרון שהרחת?מרק ירקות ....אמא מבשלת..

בינג

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"איזה ארוחה אחרונה אכלת? מה אני ישו?" קרעת אותי...

AeRo NaLa

New member
ואני .... =)

קצת בכללי שם: נלה וקנין פירסינג: אחד בשפה ואחד בטבור, ועוד 5 עגילים שעשיתי באוזן עם סיכת ביטחון קעקועים: אחד של אירו על היד , בקרוב גולגלת על היד השניה גובה: 1.56 מידת נעליים: 39-38 צבע שיער: שחור עם ג'ינג'י אחים/אחיות: אין, אבל הכלב נחשב לאח =) בת כמה את נראית: 24 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: ישבתי בכלא על הסנפת פטל, חחח.. כולם חושבים שאני על סמים, אני לא , זה טבעי ככה. שפות: עברית אנגלית וערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הביוגרפיה של אירו סרט מושכר שראית: לא משכירה, אבל שנה שעברה , זה היה "כייבל גאי" סרט בקולנוע: אההה.... פרדי נגד ג'ייסון שיר ששמעת: a perfect circle - the outsider זה השיר האחרון ששמעתי השיר שנתקע לך בראש: aerosmith - the grind הדיסק שקנית: a perfect circle - 13th step זה האחרון שקניתי הדיסק ששמעת: aerosmith - honkin' on bobo האיש שהתקשרת אליו: אני לא מתקשרת לאנשים..הם מתקשרים אלי...בד"כ האיש שהתקשר אליך: אווו הג'וקית (שיר - באד מדיסין) תוכנית טלוויזיה שראית: מיכאלה איש שחשבת עליו: חברה שלי שבצבא , פוף.... האם את/ה דלוקה על מישהו: עכשיו? לאא!!! את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא..טוב לי כאן , אבל אפשר לעבוד למיטה של ג'ו... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: פחחחח.. גם ילדים וירטואלים? ממש לא... את/ה רוצה עוד פירסינג: ברור! סאפטום! את/ה אוהבת רכבות הרים: ברור! את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אהה... לא יודעת בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן! להרוג אנשים: לא, הלוואי השהייתי יכולה להרוג כמה (אהם אהם, בילי) עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכללי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: אני אישית לא הייתי במערכת כזאת (עדיין) אבל אני לא נגד =) האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברור, מי לא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעם אחת נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן =) גאה!!! השם שלך הופיע בעיתון: לא , למה מי אני? התחרטת על דברים שעשית: לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שנאה ממתק: לא אוהבת ממתקים סרט מצויר: מלך האריות!!! קורנפלקס: לא תודה, כבר אכלתי מסטיק: תותי פרוטי =) צבע: שחור ואדום יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: בעע יש לי בכולם חופש לא איכפת לי, שלישי ג'לי: לא אוכלת ג'לטין, סורי תכשיט: שרשרת אחת שיש לי וזהו חורף\\קיץ: קיץ! ברור! בחדר: הרבה =) האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חברה שלי , גברת דמעות הלכת איתו לסרט: האקס הזבל שלי צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: הודעות ספאם....חחחח האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? בטח, ליד הבית שלי, חופשי בכית בסרט? כן היית על במה? כן, והגשתי זר ....חחחחח חשבת שאת\\ה הולך למות? כן, באילת כי חשבתי שדקרו אותי נכשלת במקצוע?: חחחחח הסטוריה ומחשבים הורידו אותך כיתה? לא! אני אני מוגבלת? הקפיצו אותך כיתה? לא, אני לא חכמה רצית להיות המין השני? כן....חחחח דברים אהובים: שיר אהוב: aerosmith - angel אוכל אהוב: אממ.. אני מניחה אורז לבן תוכנית אהובה: נשואים פלוס! ספורט אהוב: כדור רשת תחביב: לכתוב דברים במחשב זמר/זמרת/להקה אהובים: מה אתם עושים צחוק? A=E=R=O=S=M=I=T=H עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים , סורי וסתם: מה השעה עכשיו? שמונה ועשרה בבוקר , לא ישנתי כל הלילה... תפוח או בננה? בננה, יותר טעימה כחול או אדום? אדום =\ סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לדבר עם חברה שלי לגבי מה קורה עם היום איזה ארוחה אחרונה אכלת? פירה שאני הכנתי במו ידיי! ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? מאוד אהבתי =) תיכון או אוניברסיטה? תיכון, לאוניברסיטה אני לא אגיע , תיכון כבר סיימתי אתה משועמם/ת? לא ניראה לי...חחח רעש אחרון ששמעת? צלצול טלפון של השכנים ריח האחרון שהרחת? הסירחון שהעכברים שלי עושים

crazy dude 87

New member
טוב

לא רשמתי הכל רשמתי רק חלק שם: אלדד קעקועים: בקרוב קעקוע של אירוסמית בכתף
גובה: 1.80 מידת נעליים: 45 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות אחת בת 22 בת כמה אתה נראה: אומרים לי אנשים 19-20 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית סרט בקולנוע: ספיידרמן 2 האחרון שראיתי השיר שנתקע לך בראש: someone to die for מהפסקול של ספיידרמן 2 הדיסק שקנית: פסקול ספיידרמן 2 הדיסק ששמעת: Guns N' Roses - Greatest Hits תוכנית טלוויזיה שראית: החיים זה לא הכל האם את/ה דלוקה על מישהי: לא בדיוק את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, רוצה ערד (העיר שבה גדלתי
) את/ה הייתם בחו"ל [אם כן איפה]: הייתי בפראג וגרמניה (באותו טיול). ועוד דבר שהוא אמת לחלוטין, הייתי בעיר של (נאמר את זה יפה) נערות ליווי על גבול צ'כיה-גרמניה, קוראים לעיר דובי... נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 השם שלך הופיע בעיתון: כן סרט מצויר: סאות'פארק צבע: בורדו יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שלישי חורף\\קיץ: חורף

Aeroguns

New member
שלי..עוד לא עניתי אפ'פעם..

שם: אור פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: 1.69 מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אחות תאומה..אח בן 27..ואח בן 31.. בת כמה את נראית: חלק אומרים 16 חלק אומרים 14.. משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות: עברית, אנגלית, ולמדתי 3 שנים ערבית אבל אני עדיין לא יודע כלום.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: ספר??..אמממ..נראה לי כיתה ו' הארי פוטר הראשון.. סרט מושכר שראית: האחרון נראה לי שרק 1.. סרט בקולנוע: טירת הרוחות [IMAX Eilat]..אבל בקולנוע רגיל שרק2! שיר ששמעת: Pearl Jam - Alive השיר שנתקע לך בראש: Pink Floyd - Nobody home הדיסק שקנית: קניתי 3 ביחד באילת שלשום..Toys In The Attic, Rocks..ו Pearl Jam - Ten הדיסק ששמעת: Pearl Jam - Ten האיש שהתקשרת אליו: חברה שלי.. האיש שהתקשר אליך: אני חושב שחברה שלי גם.. תוכנית טלוויזיה שראית: ראיתי אדיר מילר אבל בקושי ראיתי =\... איש שחשבת עליו: חברה שלי האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן..אבל טוב לי בבית גם.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן.. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן..יוון[2], תורכיה, צרפת, תאילנד, ארה"ב בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:לא האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת: כן.. אי פעם נעצרת: שוטר תפס אותי ואת חבר שלי אבל לא לקחו אותנו לתחנה..נחשב? כמה פעמים היית מאוהבת: 1.. נשבר לך הלב: אממ..הרגשתי שכן כמה פעמים אבל תמיד מישהו דאג לתקן את ההרגשה.. שברת לבבות: אני חושב שכן.. השם שלך הופיע בעיתון:לא חושב התחרטת על דברים שעשית:כן..על הרבה דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: במבה? ממתק: במבה סרט מצויר:שרק קורנפלקס: האני לופס מסטיק: אני אוהב כל מסטיק.. צבע: כחול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:ראשון ג'לי: תכשיט: חורף\\קיץ: קיץ..למרות החסרונות שיש בו גם.. בחדר: מחשב..טלויזיה..מערכת קולנוע :]..והדיסקים שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: כמה חברים באילת... שלח לך אימייל: דוד שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן.. הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן אבל הייתי מעדיף שלא להיות..אני שונא שמסתכלים עליי הרבה אנשים.. חשבת שאת\\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?: השנה לא..ומקווה שגם לא בשנה הבאה.. הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: יש הרבה.. אוכל אהוב:המבורגר..פיצה..ספגטי..אורז.. תוכנית אהובה: ספורט אהוב:ריצה..מכון כושר.. תחביב:מוזיקה..חברים..טלויזיה..מחשב.. זמר/זמרת/להקה אהובים:אירוסמית?מכירים? ועוד הרבה.. עיתון אהוב: לא קורא ממש.. וסתם: מה השעה עכשיו? 11:49 תפוח או בננה? בננה אבל גם תפוח יתקבל בברכה.. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו?שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לאכול משהו איזה ארוחה אחרונה אכלת? אתמול בלילה פיצה.. ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]?אחלה אלבום...לקח לי זמן להתחבר אבל אחרי זה סבבה! תיכון או אוניברסיטה? שאני אגיע אליהם נדבר... אתה משועמם/ת? חח אני ממלא את השאלון הזה לא? רעש אחרון ששמעת? העצים שמתנפנפים מחוץ לחלון שלי.. ריח האחרון שהרחת? הרגע הבאתי נאד משהו מפחיד..לא סתם..אוכל בתנור אני חושב..

Aeroguns

New member
כמה תיקונים:

אני בן!!! אמרת "אני אוהב אותך"* בן כמה אתה נראה?* בקיצור אני זכר..

Aeroguns

New member
כמה תיקונים:

אני בן!!! אמרת "אני אוהב אותך"* בן כמה אתה נראה?* בקיצור אני זכר..

Bastet

New member
נו טוב...אני מילא משועממת...../images/Emo9.gif

שם: אירינה/אירה (לא לפספס יוד"ים) פירסינג: כל החורים באזניים (5) קעקועים: אין (בינתיים?) גובה: 161 מידת נעליים: 38 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: אומרים לי שיותר מבוגרת מגילי...זה נע...לא משהו מסויים. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין (האקינג נחשב?) שפות: רוסית, אנגלית, עברית, וקצת גרמנית ויידיש הדברים האחרונים שעשית: ספר שקראת: יומנה של בריג'ט ג'ונס סרט מושכר שראית: לא משכירה. סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: three doors down - kryptonite השיר שנתקע לך בראש: alexandra slate - guilty הדיסק שקנית: הפסקול של הסרט - "יום אהבה קטלני" הדיסק ששמעת: Mp3 של דיסקוגרפיית Three doors down האיש שהתקשרת אליו: אמא האיש שהתקשר אליך: דודה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: מ.ק. 22 איש שחשבת עליו: יוליה (אחת משתי הסול מייטס) האם את/ה דלוקה על מישהו: זה "קצת" יותר מזה ..אמ...כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: כן! את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: כן. בהרבה מקומות...הרבה... בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד האם את\\ה אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: הרבה... השם שלך הופיע בעיתון: 9 התחרטת על דברים שעשית: 0 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: דאמט ממתק: סוכריות גומי סרט מצויר: "אנסטסיה" קורנפלקס: אמ..מעדיפה גרנולה מסטיק: MUST צבע: שחור יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: אה? תכשיט: שרשרת ניטים חורף\\קיץ: חורף בחדר: ניאו - המחשב שלי האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא (לפני שנה) הלכת איתו לסרט: יגאל (חבר שלי), יוליה (אחת משתי החברות הכי טובות שלי ) , אופיר (ידיד שלה). צעק עליך: אמא שלח לך אימייל: סתיו (חברה שעזבה לקנדה) האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? בבית כן. פעם אחת ובודדה. החוץ לא. היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים: שיר אהוב:Enugma - Gravity of love כמובן תלי במצב הרוח אוכל אהוב: אוכל סיני או ביתי תוכנית אהובה: באפי ציידת הערפדים ספורט אהוב: קיקבוקסינג תחביב: שירה זמר/זמרת/להקה אהובים: alexandra slate עיתון אהוב: SFX וסתם: מה השעה עכשיו?15:53 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? קניות מזון עם המשפחה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת צהריים ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? מקורי ומיוחד תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן.. רעש אחרון ששמעת? החתולה שלי מייללת. ריח האחרון שהרחת? הבושם של אבא

בינג

New member
אוףףף אין לי כח לעשות את זה..טוב נו

קצת בכללי שם: ליאור פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: מה אני יודע, 1.80 או 1.70 ומשהו.... מידת נעליים: 45.5 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח בן 13 ואחות בת 11 בת כמה את נראית: 89 משקפיים?: אין גשר?: אין עבר פלילי: אין... שפות: עברית, אנגלית, אלפית הדברים האחרונים שעשית: ישנתי ואכלתי... ספר שקראת:ספר תווים של פינק פלויד, חחחחחחח סרט מושכר שראית: האחרון היה...אהההם....ברו הגדול מכולם אצל ידידה... סרט בקולנוע: שנים לא הייתי בקולנוע....האחרון מטריקס רבולושנס... שיר ששמעת: oasis - srop crying your heart out השיר שנתקע לך בראש: Metallica - Nothing else matters , אני לא שומע מטאליקה, אבל המורה שלי נתן לי את התווים המקוריים, אז זה נדבק חזק... הדיסק שקנית: האחרון, Pink Floyd - Wish You Were Here ואני לא מצטער על שקל שהוצאתי עליו.... הדיסק ששמעת: האחרון Pearl Jam -Vs. האיש שהתקשרת אליו: חחחחחחחח הפלאפון שלי לא עובד כל-כך.....אז האחרון היתה בטח ידידה שלי... האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אני לא רואה טלוויזיה... איש שחשבת עליו: מישהי, אתם לא מכירים, מה אני אגיד את השם שלה?! האם את/ה דלוקה על מישהו:לא, יותר מזה... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, לעוף מאירופה... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אחד, למה שאני ארצה עוד אחד
את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:בצרפת, בבלגיה, ביוון, בטורקיה ובהולנד... בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא ניסיתי, לא יודע... להרוג אנשים: לאאאאאא!!! עישון אצל בני עשרה: לאא!!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאא!!! [איזה סאדיסטים אתם...] מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:לא מפריע לי כי אני לא כזה.. האם את\\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן כן בכיתי על בן...למה שאני אבכה על בן? אי פעם שיקרת: בטח [כמו כל השאלון הזה.....חח סתם] אי פעם נעצרת: לא, למרות שהייתי במכונית של מדור... כמה פעמים היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: לא יודע שברת לבבות: מאיפה אני יודע, לא אומרים לי בדיוק אם זה קורה... השם שלך הופיע בעיתון: פעמיים נראה לי... התחרטת על דברים שעשית: הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שתוק, סתום, בלום, טמבל, חרטא, אהבל, מפגר, הרבה... ממתק: M&M סרט מצויר: לא רואה סרטים מצוירים... קורנפלקס: גרנולה של ENERGY.....חחח פרסומת סמויה מסטיק: המסטיק בטעם דבש, מנטה ולימון של לא זוכר איזה חברה...איירוייבס משהו צבע:כחול כהה...או סגול כהה כמו הלהקה... יום בשבוע: שונא את כל הימים היום הכי לא מועדף: עניתי על זה בשאלה הקודמת ג'לי: אני לא אוכל דברים שנראים כאילו הרגע יצאו מפה של מישהו תכשיט: אין לי תכשיטים, רק שרוך שקשור על היד חורף\\קיץ: שונא את שניהם בחדר: אוסף הדיסקים האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף-אחד הלכת איתו לסרט: חברים שלי צעק עליך: כל העולם... שלח לך אימייל: מישהו מארה"ב, אתם לא מכירים האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?: כן הופעת בציבור בפיג'מה?: כן, שהיה לי שריפה בבניין בכית בסרט?: לא היית על במה?: כן חשבת שאת\\ה הולך למות?: לא זוכר, אולי... נכשלת במקצוע?: לא הורידו אותך כיתה?: לא הקפיצו אותך כיתה?: כן רצית להיות המין השני?: לא כל כך דברים אהובים: שיר אהוב: כל להקה יש שיר אהוב אחר...נגיד Shine On You Crazy Diamond אוכל אהוב: אווו, שזה מגיע לאוכל, אני אוכל הכל.....חוץ מהדברים המוזרים שאמרתי מקודם תוכנית אהובה: אמרתי לכם כבר שאני לא רואה טלוויזיה ספורט אהוב: מכון כושר תחביב: לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: אירוסמית מן הסתם, אם לא למה הייתי פה? פינק פלויד, לד זפלין העיקריים עיתון אהוב:Total Guitar וסתם: מה השעה עכשיו?אתם לא יכולים להסתכל מתי שלחתי את ההודעה??? תפוח או בננה?: תפוח כחול או אדום?: כחול... סתיו או אביב?: אביב מסנג'ר או אייסיקיו?: איי סי קיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? : לאכול...והרבה איזה ארוחה אחרונה אכלת?: ארוחת בוקר, קורנפלקס ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]?: אחלה אלבום, למרות שציפיתי למשהו אחר לגמרי...אבל לא התאכזבתי תיכון או אוניברסיטה? : עוד לא הייתי באחד מהם, אני עולה לתיכון המזורגג אתה משועמם/ת?: תמיד רעש אחרון ששמעת?: הדיסטורשן בשיר Alive ריח האחרון שהרחת?: מה זה עניינכם? סתם אתמול שחזרתי הביתה בלילה, בבוקר יותר נכון היה בוץ והיה ריח מוזר....כן כן מאז לא הרחתי כלום זהו אני חופשי ללכת?!?! שאלון מוזר **אם ההודעה לא נשלחת עכשיו אני שובר משהו**

בינג

New member
שחכתי אחד:

האיש שהתקשר אליך: אמרתי כבר שהפלאפון שלי לא עובד...אבל ידיה שלי התקשרה אליי ואמרתי לה שהפלאפון לא עובד....עזבו סיפור ארוך

בינג

New member
ותיקון: לא הקפיצו אותי כתה...

לא יודע למה כתבתי את זה בהתחלה

AeroDar

New member
טוב אם כולם עושים גמני יעשה...

שם: הדר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: אממ מטר שבעים ומשהו... מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: אח 20 ואח 23 בת כמה את נראית: 16 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: המוון! סתם אין שפות: עברתי אנגלית ספרדית (כן פעם הייתי מושפעת) וערבית בערך... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: ארטמיס משהו... סרט מושכר שראית: איך לאבד בחור בעשרה ימים סרט בקולנוע: שרק 2 שיר ששמעת: Beast of Burden של רולינג סטונז השיר שנתקע לך בראש: יש לי סימפטיה של שלמה גרוניך הדיסק שקנית: סקורפיונס האוסף הדיסק ששמעת: לד זפלין 2 האיש שהתקשרת אליו: אמא שלי האיש שהתקשר אליך: חברה שלי תוכנית טלוויזיה שראית: לחיי האהבה...חחח היה לי משעמם היום... איש שחשבת עליו: המעסיק שלי בעבודה...חחחח האם את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בערך...אם טוריקה קפריסין וסיני נחמשב אז כן בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים: בעד האם את\\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן ברור...כל אחד משקר לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: פעמיים נדמה לי נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 1 עיתון בצפר...חחחחח התחרטת על דברים שעשית: וואו הרבה... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מחשב? ממתק: ארטיק סרט מצויר: אין לי...יש סדרה...סימפסון! קורנפלקס: כריות שוקולד מסטיק: מאסט דובדבן צבע: כתום יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: איכססססס!! תכשיט: טבעת חורף\\קיץ: קיץ בחדר: מיטה האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני? חחח חוץ ממני חברה שלי ראה אותך בוכה: חברה שלי הלכת איתו לסרט: ידיד שלי צעק עליך: אמא שלי שלח לך אימייל: ילד מהכיתה החדשה שלי האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?: כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: ווואוו יש יותר מדי!! עדיף לא להכנס לזה אוכל אהוב: מקדונלדס! תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורסל תחביב: לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים: וואיי...אירוסמית' לד זפלין קווין סקורפיונס דיפ פורפל פינק פלויד ביטלס רולינג סטונז ג'ון קולטריין אריק קלפטון בילי ג'ואל עיתון אהוב: ראש 1 וסתם: מה השעה עכשיו? 48 : 18 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה? לראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים... ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]? אלבום נחמד מאוד...תאמת לא הכי אהוב עלי אבל בין המקומות הגבוהים תיכון או אוניברסיטה? תיכון ששייך לאוניברסיטה..חחח אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? הדלת בבית שנסגרה ריח האחרון שהרחת? המסטיק שלי

AeroDar

New member
דרך אגב,

אני יודעת שארטיק זה לא ממתק אבל זה הדבר היחידי שאני אוהבת מתוק...

SaintJohn

New member
יאללה, למה לא?

אגב, סוג כזה של שרשורים ידוע ברחבי תפוז בתור "השאלון למשועמם", כי הוא מתאים גם למשועממים שעונים על השאלות וגם למשועממים שקוראים את מה שכתבו האחרים ולענייננו שם: נועם פירסינג:אין קעקועים:יש גובה:173 מידת נעליים:42 צבע שיער:ג'נג'י אחים/אחיות:3 בת כמה את נראית:הרבה שואלים אותי מתי אני מתגייס משקפיים?כן גשר?לא עבר פלילי:לא שפות:עברית, אנגלית, טיפ-טיפה צרפתית הדברים האחרונים שעשית: חזרתי מביקור שבועי אצל אחותי ספר שקראת:Walk This Way סרט מושכר שראית:הסמוראי האחרון סרט בקולנוע:לא זוכר, זה היה ממזמן שיר ששמעת:temperature מתוך בובו השיר שנתקע לך בראש: love in an elevator הדיסק שקנית:נראה לי שזה האלבום של יוני בלוך (גם זה היה ממזמן) הדיסק ששמעת:בובו האיש שהתקשרת אליו:אחותי האיש שהתקשר אליך:אח שלי תוכנית טלוויזיה שראית:יומן איש שחשבת עליו:אח שלי האם את/ה דלוקה על מישהו:לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:כן. ארה"ב, אנגליה, סיני בעד\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:תנו לי לחשוב על זה... עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד!!! מערכת יחסים של הומואים\\לסביות\\ביסקסואלים:בכללי בעד, בשבילי - נגד האם את\\ה אי פעם בכית על בת:לא אי פעם בכית על בן:לא אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים היית מאוהבת:לא זוכר נשבר לך הלב:לא זוכר שברת לבבות:לא זוכר השם שלך הופיע בעיתון:מליון וחמש עשרה וחצי בלבד התחרטת על דברים שעשית:לא זוכר דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:סבבה ממתק:ופלים של עלית (פרסומת סמויה?) סרט מצויר:סנאגלפוס קורנפלקס:קלוגס בלבד מסטיק:בכלל לא מועדף צבע:בורדו יום בשבוע:חמישי, ללא ספק היום הכי לא מועדף:שני ג'לי:בעעע תכשיט:שאלה לבנות? חורף\\קיץ:קיץ בחדר:מיטה, מחשב, מערכת סטריאו האיש האחרון ש ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:לא זוכר הלכת איתו לסרט:מישהי שיצאתי איתה צעק עליך:אבא שלי שלח לך אימייל:טיקט-מאסטר האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט?כמעט היית על במה?כן חשבת שאת\\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים:אוכל של הבית, כושר, תופים, אירו שיר אהוב:Rattlesnake Shake אוכל אהוב:מרק עוף של אמא תוכנית אהובה:סיינפלד ספורט אהוב:כדורגל תחביב:לנגן על תופים זמר/זמרת/להקה אהובים:בריטני ספירס כאילו? עיתון אהוב:אין כזה וסתם: מה השעה עכשיו?רבע לפופאי תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מסנג'ר או אייסיקיו?איציק מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\ה תסיים\\י את זה?אלחץ "שלח" איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים ומה אתה חושב אל האלבום החדש של אירו [בובו]?ענק, כמובן תיכון או אוניברסיטה?עוד לא החלטתי אתה משועמם/ת?אם אני עושה את השאלון הזה, אז זה די מובן מאליו... רעש אחרון ששמעת?מנוע של מכונית ריח האחרון שהרחת?עץ מבשם אויר של מכונית זה הכל? בדרך כלל הדברים האלה ארוכים הרבה יותר...

למעלה