שירשור היכרות

aviatiko

New member
תוספת קטנה

שכחתי להזכיר שגדלתי עם מק בבית במשך כמה שנים - נסעתי עם ההורים בגיל 9 לטכניון בחיפה לתערוכת מחשבים (1984) וקנינו מקינטוש לאחי הגדול לכבוד הבר-מצווה.

mmad il

New member
גם אני גדלתי עם מק, ועדין

שמי הוא זוהר אני בן 15 וחצי יש לי ג'י4 800 גדלתי עם מק ממש מגיל קטן, נראה לי שנה וחצי, והוא היה צבעוני, זה המקים האלה שהמסך והמחשב עצמו היו ביחד במן מלבן כזה (קצת דומה לאימק). השימושים שלי במק הם לגלוש באינטרנט, לשחק במשחקים, ולאחרונה גם קניתי מדפסת אז גם בשביל עבודות. כמו לא הרבה אנשים לעולם לא נקנה בבית שלי מחשב פיסי!!!!(חוץ ממחשב פיסי שקיבלנו מהעבודה של אימי, וכשהיה לי מחשב פאוורפיסי ישן שהיה בו שבב מיוחד שאיפשר אמולצית פיסי איכותית על המק). והאמת שאני מרגיש כלכך מאושר שאני גודל עם מק, אני כל הזמן שומע סיפורי זוועה מהחברים שלי על אלפי פירמוטים וכו', זה אולי נשמע חולני אבל המק יכול לשנות חיים. אני שנה הבאה הולך לתיכון, אז מישהו מכיר אולי תיכון בארץ עם מגמת מק, או משהו קרוב?

mmad il

New member
אין סיכוי שיש איפה שאני גר

אני גר בנס ציונה נראה ל שאני אחד מהיחידים בעיר שיש להם מק לא סביר שיש בתיכון נס ציונה מק

zva

New member
בראשון. גן נחום.

1. תפנה לכתובת הזאת: [email protected] 2. זה האתר שלהם: http://homepage.mac.com/itsuvgrafi/PhotoAlbum4.html בהצלחה

mmad il

New member
כנראה לא הבנת אותי

אני לא מחפש מגמת עיצוב גרפי שמשתמשים בה במקים, אני רוצה משהו כמו שיש מגמת מחשבים, אז אותו דבר רק שזה יהיה על מק

thezal

New member
ספק רב אם יש..

העלות של מעבדת מחשבי מק עולה פי כמה וכמה מפי סי... חוץ מזה טעם כ"כ ללמד על מק כאשר אחוז הפופולריות שלו נורא נמוכה ראיתי סקר שמק הוא הדסקטופ מספר שתיםם בעולם ואחריו הלינוקס להפצותיו. אני מניח שתוך מספר שנים מצומצם מאד גם נתון זה ישתנה... sad but true יריב

Ayaala

New member
אם לא תמצא

אתה בהחלט מוזמן לבוא לגימנסיה גן-נחום יש אצלנו מגמת מחשבים - פי סי כמובן אבל תוכל בהפסקות או בשעורים חפשיים לבוא לסדנת המקינטוש שלנו. אני לא מבינה בתיכנות אבל נראה לי שמחוסר ברירה תצטרך ללמוד את הבסיס על פי סי ואחר כך לעשות את ההשלמות למק.

mmad il

New member
לא נראה לי

ליסוע עד לגן-נחום, אני אפילו לא יודע איפה המקום הזה

Ayaala

New member
קרוב

ליד היכל הספורט זה הדבר הראשון שאתה רואה בראשון כאשר אתה מגיע מנס-ציונה (בצד ימין)

bumpymus

New member
משרד החינוך מסריח מהראש...

כשאני למדתי במגמת מחשבים וכעשיתי את יחידת הלימוד בתכנות בסבבית אינטרנט, אמרו לי שזה לא כדאי לבנות אתרים שיתאימו גם לנטסקייפ!! ש90 עובדים עם אקספלורר, לימדו אותנו טכנולוגגיות אקסקלוסיביות של מיקרוסופוט כמו ASP,VBscript!!! אני כל כך כעסתי!!! יכולתי ללמוד כבר אז MySQL, PHP וטכנולוגיות של סטנדרט פתוח, אבל משרד החינוך שותף לפשע!!!
משהו צריך לעשות בנידון!!! לכן אין סיכוי שיהיה מקינטוש במגמת מחשבים היום...

bumpymus

New member
בחור כלבבי ../images/Emo23.gif D-:

זוהר, איפה את הגר שוב? אם אתה רוצה להתעסק במקינטוש, סביר להניח שהרבה תיכונים שיש להן מגמת אומנות ותקשורת תפעיל מקינטושים, אבל עזוב, אל תלך לתיכון לפי מהחשב. אצלינו בבצפר רק אחרי שסיימתי תיכון גיליתי שבמגמת תקשורת יש כיתת איימקים.... אם אני הייתי יודע את זה אז, הייתי משדרג את כל המחשבים ליגואר (מערכת ההפעלה בזמנו) מנקה את המחשבים מזבל ומעדכן למה שנקרה Greatest and Latest... אבל הם לא יצרו איתי קשר... ולא צריך טובות, סביר להניח שהם משתמשיים עדיין במערכת הפעלה 9 או משהו כזה ונותנים שם רע למקינטוש... אני בהחלט מסכים איתך, שהמקינטוש יכול להשפיע על אופי האדם... במיוחד אם אתה גדל איתו וכל כך נפרד מדרכם של משתמשי החלונות.

mmad il

New member
כן, בן גוריון

גם שמה יש מגמת תקשורת.......... מעניין אם יש להם מקים

*GormE*

New member
איבי

זה השם שלי אני בת 20 ויש לי (G4 COMBO)eMac כבר חודשיים. חיילת (חובשת), סטודנטית לביולוגיה בזמן הפנוי וציירת קומיקס. אני נתקעת בהרבה מקומות במק, נראה לי שיהיו לי הרבה שאלות בפורום... עיקר השימוש במק- שמיעת מוזיקה, עיצוב גרפי, למידה.

מור~!

New member
נצל"ש לא קשור

מאיפה אני משיגה את הרקע שעל שולחן העבודה שבתמונה?

לי יש AMD

כזה שעובד על XP ווכ' מה לי ולמקינטוש? מאז היותי בן 5 או 6 נחשפתי למק הראשון (הזה שהמסך והמחשב באותה קופסה) די חייכתי כשהחשב חייך אלי בעת ההפעלה. היה אז מסך שחור לבן. ופוטושופ 2.5 עד כמה שאני זוכר עדיין יש לי גישה למקינטוש ואני מדי פעם עוזר למי שאני מכיר עם מקינטוש יש לי פוטושופ 7.0 ME סתם לידע כללי אני בן 25 עוד שבועיים בערך

Gulguli

New member
רעיון יפה - אני משתתפת

בפורומים נוספים אני ידועה בתור - Gali בת 31. המקים בבית - iMac G3 500 שאני לא רוצה להחליף. G4 + Powerbook חצי מת )יש רעיונות להחיאה?) אני והמק זה סיפור אהבה - כרובנו. הכרתי אותו לפני שנים בלימודי העיצוב - היה - LC משהו... )זה היה מזמן(. השימושים מלבד אהבה הם כמעט הכל, גרפיקה, מוסיקה, תקשורת ובתקופה האחרונה בעיקר צילום . אני אוהבת את המק גם בגלל שהוא - מיוחד, שונה ומוגבל.... יש לי שלושה חתולים וחבר.

DoK2

New member
DoK2

שם שגורם לי להסתובב ברחוב: דותן. שם בפורומים אחרים: DoK. גיל: 30. מצב משפחתי: לא נשוי, גר עם החברה שלי ועם לולה. מקצוע: סטודנט. מחשבים: AMD +2500 -מריץ לינוקס. פנטיום 166 -מריץ חלונות ולינוקס ומשמש בעיקר לבדיקות של כנרת. עדיין אין לי מק אבל זה ישתנה תוך שבוע כנראה (בשאיפה עם בואו של בלו-בונדי). שימושים במחשב: אינטרנט, עבודות לאוניברסיטה, משתדל לעזור לכנרת. עוד משהו: הגעתי לכאן בשביל לראות מה מיילו עושה חוץ מכנרת, אני מזדהה ומנסה בדרכי לקדם קוד פתוח ואם תבטיחו להיות סובלניים אז אני אגלה לכם שיש לי כוונה שגם הבלו-בונדי יריץ לינוקס. ואם אני כבר כאן: אתם מוזמנים לביקור בכנרת http://www.linux-kinneret.org

למעלה