שירשור היכרות

xslf

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני מכירה מישהו שמריץ דביאן על אחד ה-iMac הישנים, והגנום נראה שם ממש טוב

jethro1

New member
נציג הפורום בניו יורק

שם - אסף כינוי ברשת - ג'טרו, על שם ג'טרו טול, הלהקה והאגדה חבר ותיק - imac G3 400mhz צבע כתום, קשיש על סטרואידים שמחזיק חזק קצת על עצמי- בן 29, בוגר המחלקה לתקשורת חזותית של המכון האקדמי טכנולוגי בחולון, נשוי באושר, חי ועובד בניו יורק כמעצב גרפי שימושים עיקריים במק- פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, אופיס ואינטרנט

thezal

New member
אפרופו לינוקס על Mac

נדמה לי שב eMac לא ניתן להתקין לינוקס יש ברשותי iBook ישן (300Mhz) שני נסיונות של מנדרייק וyellowdog כשלו (אולי המדיה דפוקה) ג'נטו עבד סבבה ללא תצודה גראפית יש למישהו הצלחות בנושא? יריב

DoK2

New member
לינוקס על איימק

סקירה על התקנת מנדריק 9.1 בטא על איימק 350 לטענת הכותב ההבדל בביצועים לעומת איי.אמ.די 1400 כמעט ואינו מורגש בשימוש יומיומי http://www.distrowatch.com/dwres.php?resource=review-mandrake5

DoK2

New member
עדכון: הבלו בונדי בידינו

כמו שאמר ארקדי דוכין "...אין לי מה להוסיף לזה..."

Tal Ninio

New member
לא אוהב כינויים

מזדהה תמיד בשמי המלא. כשאין לי מה להגיד - שותק... טל ניניו - שותף בחברת ההדרכה "מנטור", חובב פוטשופ מושבע מאז שזוכר את עצמי, נשוי + 2 (הילדים המדהימים ביותר בעולם, כמובן...), נהנה מפואר בוק 17, 1 גיגההרץ והרבה תוכנות וציוד היקפי. יש לנו כיתת מק וכיתת פיסי, שתיהן טובות, אחת מהן אני פשוט אוהב יותר... רק טוב לכולם!

פיפסון

New member
פיפסון

גיל-65 התחיל עם תפוח 2 בתור קיט משך הזמן - כל התפוחים !! טייס במקצועו המק בשבילו אינו מחשב אלא פילוסופיה עזר להקים את www.habama.co.il

mamby

New member
ליהי

סטודנטית לעיצוב גרפי. גיל: 26 למדתי על מקינטוש בכיתה ח' - היתה לנו מעבדת מקים בביה"ס! (ציור, אנימציה וקצת מוזיקה) ומאז נותקנו לכמה שנים עד הפגישה המחודשת לפני שלוש שנים - בעבודה כגרפיקאית, ואחר כך בלימודים. קניתי את החמוד שלי לפני קצת יותר משנה ומאז מאושרת (לפחות בהקשר הזה...) ג'י 4 דואל 533 עם יגואר. השימושים - בעיקר עבודות ללימודים ועבודת עיצוב נוספות. קצת אינטרנט, ובן זוג שמבקר לפעמים (עיבוד תמלילים ומשחקים) נשואה שנתיים (בדיוק עכשיו!) אבל אני חייבת לציין שנראה לי שאני עדיין לא מתפעלת את החמוד שלי בצורה הכי יעילה כי אני לא מכירה הרבה טריקים ואפשרויות שקיימות בו בטח...

למעלה