שירשור היכרות

שירשור היכרות

הפורום התחיל לפרוח יפה והגיע הזמן שנתוודע אחד/ת לאחרים/ות נתחיל איתי: אז ככה שם: אלרונד (שמוכר גם כמיילו) גיל:33 מצב משפחתי: רווק מקצוע: רפואה משלימה (גם טכנאי מחשבים, הנדסאי סביבה) איזה מק יש לי:imac g4 800 15" pb 3400c 200mhz 12.1" שימוש במק: גלישה באינטרנט, בניה ותחזוקת אתרים,שמיעת מוזיקה, ציור, כתיבה, (שימושים רגילים למחשב) גילוי דעת : אני איש מחשבים שמחזיק מאוד לגבי תוכנה חופשית בקוד פתוח ולינוקס המק הוא בעיני משהו באמצע בין קוד סגור לפתוח בגלל שיש במערכת ההפעלה הרבה סמנמנים פתוחים אבל עדיין אפל שומרת לעצמה הרבה דברים ואני מכבד את זה בנוסף לדעתי המחשב צריך לשרת את המשתמש ולא המשתמש צריך לשרת את המחשב (כמו שנהוג במערכות החלונות )

thezal

New member
יריב

בן 28 אוטוטו מקיסט צעיר מאד ת 3 חודשים עם מק רקע : יוניקס לינוקס מקצוע : מנהל רשת יוניקס בחברה X מגוון קופסאות : eMac iBook PC SPARC SGI תרומות לקהילה : לינוקס ,חבילת התחברות לADSL ב PPTP , מדריכים והרצאות. זהו פחות או יותר

עוזיG4

New member
עוזי

שם: עוזי גיל: 16 איזה מק יש לי: G4 Dual 1.42(FW 800) Power Center Pro 195 (7200) Power Mac 90/7200 ובשביל הבית ספר איזה פיכסי ישן.... קצת על עצמי: כשנולדתי קנינו את ה IIe אח"כ LC ואפשר להגיד שממש גדלתי עם המק והוא שם מאז שאני זוכר את עצמי... בקיץ האחרון הקמתי רשת בבית וחיברתי בין כל המחשבים הנ"ל יחד עם חיבור אינטרנט, שיתוף קבצים וכל מה שצריך... לומד תיכנות בסביבת אינטרנט (עדיין מחפש פתרון ל ASP על הApache...)

חזי

שם: חורחה יחזקאל כהן )ארגנטינאי גאה
( אני בן 18 בקרוב חייל יש לי iMac G4 800 עם מסך של 15 אינץ' מריץ יגואר 10.2.8 Macintosh Se/30 שקניתי בשוק מריץ מערכת 7 לפטופ פנטיום 166 ששמריץ לינוקס לגלישה בWiFi פנטיום 3 500 עם משדר FM מחובר לUSB, משדר רדיו מארגנטינה ברחבי הבית. בתיכון הייתי במגמת מדעי המחשב ושם למדתי שפת c ואסמבלי למעבדי x86 אני משתמש במק כמחשב העיקרי שלי והוא משתמש אותי בעיקר לגלישה ברשת, מוזיקה, כתיבה... נו כל מה שאלרונד כתב
לעוזי אני ממליץ לוותר על ASP וללמוד PHP

bumpymus

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

אחי, אתה יודע PHP תדבר איתי, אני רוצה ליצור אתר על בסיס טמפלט של פורטל. טוב את הפרטים הבסיסיים שלי תוכלו למצוא בכרטיס האישי שלי אבל אם אין לכם כח אז ילה תקראו! השם:שי (במפימוס, i-Shai) גיל: 19 מתגייס עוד קצת יותר משבוע. מצב משפחתי: פנוי ומחפש (נשים). מקצוע: תכנאי גרפיקה ראשי בחברה של הוצאה לאור ודפוס
מקים: אוו הרבה....
המק הראשון שאני זוכר שהיה לי היה מק צבעוני קטן קטן וחמוד, לא זוכר איזה מודל, אבל הוא פשוט היה מקסים... זה היה בשנת 1990 זה עוד לא היה PowerPC אבל הוא היה צבעוני (256 צבעים) והוא הפעיל כל כך הרבה משחקים, הנסיך הפרסי Diamonds, טטריסים והיה לנו אנטרנט (דוא"ל) כבר אז!!!! אני פשוט התאהבתי במחשב הזה!!!!
7300 מאמצע שנות ה90 עד לבר מצווה שלי.
ג'3 266
מתנת הבר מצווה שלי איזה מחשב, איזה נוסטלגיה... חבל שהייתי צריך לפרמט אותו 20 פעם (אם לא יותר) המחשב עדיין משמש אותי היום כגיבוי לג'י 4 הנוכחי
שנת 2001 ג' 4 867 מעבד אחד... המחשב הזה מתקרב לסוף דרכו
צריך להחליף מחשב בגלל האחריות (3 שנים)
קיץ 2004 ג' 5 3 גיגהרץ כפול 2
בין לבין, היה לי נסייון עם המון סוגים של מקים, מנידיים, למקינטוש 1984!!!
אני גם בעל של כמה מחשבי חלונות שהן לא פעילים עכשיו, לא גאה בזה... שימוש במק: הכל אבל ממש הכל: שעון מעורר, לימודים, חישובים, מילון, התעמלות, סרטים, טלוזיה, ג'וקבוקס, תכנות, גרפיקה, משחקים (מעט יחסית), עבודה, וידיאו, דיוידי, כבלים, עריכת סרטים (קצת), צריבת דיסקים ועוד המון שימושים אני כל כך הרבה עושה על המקינטוש!!! אני כל כך מחובר למחשב!
. גילוי דעת: אני מאמין ללא כל ספק שהאופי שלי בהחלט מושפע מהמקינטוש לטוב ולרע: לטוב: אני לא הולך עם הכלל, אני תמיד חושב אחרת בנוגע לכל תחום בחיים!!, זו תכונה מאוד ברורה אצלי לכל מי שמכיר אותי, אני בהחלט הולך נגד הזרם וחושב אחרת! מכל הבעיות שהיו לי עם המקינטוש וחוסר תאימות פה בישראל, למדתי להיות יצירתי מקורי ופרקטי עם הפתרונות שלי, בסופו של דבר הפסקתי לחשוב בצורה מקובעת והצלחתי ללמוד לחבר דברים יחד באופן פרקטי בדרך המחשבה שלי (מחשבה ויזואלית מתמטית נידמה לי) אני לא מכיר את התכונה הזאת אצל אף אחד אחר בצורה מובהקת כמו אצלי. לרע: בכל שנות התיכון שלי לא היה במערכת הפעלה 10 פתרון לעברית, זה בהחלט פגע בעובדות שלי ובזמן ההגשה של העבודות (אלטרנטיבות למעבדי תמלילים של חלונות) שורה תחתונה, אני מרגיש מאוד מחובר למק, מופע ומאוהב בצורה מושבעת למחשב (משהו חומריי) אני יודע שזה רע, אבל אם זה רע תנו לי לחטאות
אני לא חושב שאיי פעם אני אחליט לחזור להשתמש במקינטוש... גדלתי כל חיי עם מקינטוש בבית ואני כיום מרגיש איך התפצלתי עם הדרך המקורית שלי משאר האנשים. תרומות לקהילה: מלמד שיעורים פרטיים מקינטוש,עוזר מנהל פורום לא רשמי בתפוז
כתבתי מאמרים רבים פעיל בפורומים שונים, זמין לענות על כל שאלה שלכם!

xslf

New member
עכשיו אני, כי ההוא הלך..

שם: שושנה גיל: 25 שימוש במק: כל השימושים הרגילים. הקשבה למוזיקה, גלישה באינטרנט, דואר אלקטרוני, וגם קצת גרפיקה (פוטושופ ו- inDesign). אני גם אוהבת לעשות איתו כל מיני ניסויים, במיוחד במה שקשור בתוכנות לינוקס בגרסאות מק. איזה מק יש לי: G4 450 כפול (גרפיט), עם 512 מגה זיכרון. מקצוע: בדיקת תוכנה וכתיבה. בנוסף למק יש גם מחשב לינוקס ג'נטו שאני מאוד אוהבת. שניהם כמובן חיים ביחד ברשת קטנה נהדרת.

bumpymus

New member
גם אני אוהב לעשות ניסויים במק...

למה את חושבת שפרמטתי את המחשב 19 פעמים חי חי חי
אבל בזמן האחרון הפסקתי עם הניסויים, תכנות, משחקים, עם המחשב וכך גם הפסיקו הניסויים.... פחות כייף
רגע רגע רגע, לא אמרת מצב משפחתי!

xslf

New member
כמעט ולא יצא לי לפרמט את המק

שלי. וזו בהחלט נקודה חשובה לזכותו. מצב משפחתי? רווקה, עם חבר קבוע כבר כמה שנים.

bumpymus

New member
בהחלט לומדים להכיר לעומק

את המערכת ההפעלה אחרי שמפרמטים אותה... מרגישים את העוצה האמיתית של המערכת ההפעלה, את האופי שלה, את היאישיות, שהלה... אני מרגיש שאני מצליח לאכוז בכל המערכת בלי להרגיש שאני אבוד... וכל זה בזכות כך שאני פרמטתי את המחשב כל כך הרבה פעמים! אני ממש מרגיש מחובר למערכת ואני מרגיש כאילו אני מתחיל להכיר אותה וסודותיה בעל פה!

אני פירמטתי מספיק פיכסי בחיי

להגיד את האמת אני ממש ממש לא מתגעגע לזה המק לדעתי אחד היתרונות שלו אי הצורך שלו בפירמוטים לפחות לא יותר מאחד לשנה בטוח ואחרי שסבלתי כל יום שבת אצל ההורים שלי על האיכספי שלהם שכמובן איך לא, חטפו את הווירוס הכי עדכני היום עדיין לא הצלחתי לשכנע את אבא שלי לעבור ללינוקס אבל המוזילה פיירפוקס והטנדרבירד הפכו לחברי כבוד אצלו

bumpymus

New member
יתרון משמעותי במק על חלונות

פרמוט בכפתור אחד בממשק אקווה מודרני
אני כל כך חייב לפרמט את החלונות שלי...
אבל אני פוחד... אם איי פעם אצתרך לפרמט את המקינטוש אני יעשה את זה בכיף אני אוהב להתחיל מאפס עם המקינטוש, בפיכסי זה ניראה לי כמו סיוט מתמשך!!!

xslf

New member
אם אתה רוצה להכיר באמת לעומק

אז תלמד לתקן בעיות בלי לפרמט. גם כשעבדתי עם חלונות כמעט ולא פרמטתי את המערכת, כולל פעם אחת שחלונות בעצמו הודיע לי שאני צריכה להתקין אותו מחדש- תיקנתי אותו בלי לפרמט ובלי להתקין מחדש. הפעם האחרונה שפירמטתי את המק היה כששיניתי גדלים של מחיצות לפני כמה שנים. מצד שני, את פנתר התקנתי על דיסק קשיח חדש שרכשתי במיוחד בשבילו

bumpymus

New member
אני מתקן המון בלי לפרמט...

אני תכנאי מק ראשי במקום העבודה שלי... וזה כל כך כיף ש100% מהבעיות הצלחתי לפתור, אם זה בעית חומרה (מסך לא פועל, בעיית סוללה...) ועד לבידי ועד למערכת הפעלה 9 גוססת
ואני גם תכנאי מק ראשי אצל אבא שלי ואצל התלמידים שלי.

אני

מני פיליפ עורך וידאו על פיינל קאט. יש לי G5 דואל 2GH עם מסך סינמה 23" (הכי מדהים בעולם.) מקיסט חדש רק חמישה חודשים. מאוהב. (במק במק) גיל: 36 מצב משפחתי: יש לי חברה.

bumpymus

New member
כמה נערים בעלי מזל זכו לגדול עם מק!

אני לא מאמין, חשבתי שאני לבד במערכה!!! אני לא חושב שהמבוגרים מודעים לכך כמה שהמקינטוש יכול להשפיע הל האופי של הבנאדם בגיל צעיר, איזה כייף לגלות שישנם צעירים משתמשים במקינטוש... יעלה חברים תשלחו לי הודעה לאייסיקו!!! סוף סוף, יהיהו לי עוד כמה חברים ברשימה שלי!

aviatiko

New member
גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif

שם: אביה המכונה aviatiko (אני ממש לא מקורית אז זה השם שלי בכל מקום). גיל: 29 מצב משפחתי: רווקה מקצוע: עוזרת אדמיניסטרטיבית (ובעברית פשוטה - מזכירה בחברת היי-טק). איזה מק יש לי: iBook Clamshell 2000, G3 (מערכת הפעלה 9.2.2 על 64MB RAM
) איזה מק עומד להיות לי: eMac 1.5, super drive, Panther (עוד מעט
) שימוש במק: לא הרבה מכיוון שהוא לא בסדר בזמן האחרון, אבל לפני כן בעיקר שמיעת מוזיקה ואינטרנט. שימוש עתידי: כל מה שאוכל
גילוי דעת: שונאת את Windows אבל נאלצת לעבוד עליהם.
אני המקיסטית הראשונה שתהיה לה גישה מהבית לרשת של החברה מה שאומר (אני מקווה) שאצליח להדליק עוד כמה אנשים מהמחלקה שלי (מחלקה של IT) על מקים.

למעלה