שירשור היכרות.....!

F a d i

New member
שירשור היכרות.....!

שלום לכם אני חושב שהגיע הזמן המתאים-אחרי כל הנפנופים והעזיבות והבלאגן(ואני באמת מקווה שהוא כבר מאחורינו)-לפתוח דף חדש בפורום,והגיע הזמן שחברי הפורום והמצטרפים החדשים יכתבו כמה דברים על עצמם (חוץ מאלה הנמצאים בכרטיס האישי) ע"מ ונוכל להכיר טוב יותר ונדע איזה דברים מעניינים כל אחד פה...ואם מישהו רוצה להוסיף על "הפרטים" למטה אז מוזמן בכיף (ולזכור שאין דברים אבסורדים,ושכל אחד וטעמו האישי!!) ובכן אני מתחיל: שם ("אמיתי" אם אפשר!!):פאדי גיל:24 אזור:חיפה עיסוק:סטודנט תחביבים:מוזיקה יוונית(איך לא),אינטרנט וספורט (משעמם אה?
) זמר נערץ(הכי הכי!):יורגוס דאלאראס זמרת נערצת(הכי הכי!): אלפתריה ארוואניטאקי הדיסק הטוב ביותר לטעמי(הכי הכי!):TA TRAGOUDIA MOU-GIORGOS DALARAS המוזיקה היוונית ואני: הכל התחיל לפני חמש שנים והיום אני מכור חזק למוזיקה הנהדרת הזו ואצלי היא יותר מסתם תחביב אלא דרך חיים (דובר יוונית).. פתוח לכל סגנונות המוזיקה...אך מכור במיוחד למוזיקת הרבטיקו.. ובכן זה מה שעולה בראשי בשעה כזו
אתם מוזמנים להגיב ולהעלות שאלות/רעיונות אחרים משלכם שייגרמו לקירוב בין חברי הפורום... לילה טוב!

Yasoo

New member
Fadi אחי - אין ברירה וזה אני..

ובכן אני האיש מאחרי Rדיו YASOO (כאשר יש לי זמן..) שמי הוא באמת אלי הכינוי Yasoo הודבק לי בגלל עבודתי במיחשוב ואינטרנט www.yasoo.com ככה החבר'ה כינוי אותי בגלל האהבה העזה ליוונית אני מחר אני בן 44ומרגיש הרבה פחות (יום חמישי בשעה 22:30 חוגגים לי החבר'ה שלי אצלי סופי'ס..) נשוי + 2 בנות מקסימות עוסק במחשבים - System Manager..וכותב בעיתון אנשים ירושלים את מדור האינטרנט... נגוע שנים רבות באהבה למוסיקה היוונית לפטריס פאנטאזיס, דימיטריס מיטראפונוס, ו..טאסו בוגה הם האוהבים עלי בין הזמרים אנה ביסי, אנג'לה דימטריו בצד הנשי רמבטיקה זה בדם אצלי - אבל הלאיקה עושה לי את החיים... אני לא מדבר בכלל יוונית - מופתעים ? לא נורא יש לי חושים מפותחים בסוף אני אלמד יוונית - מתי שהוא שמחירי המורים יהיו נורמלים... ואם מישהו מיכם חושב שיכול לעזור לי בעריכת השידורים עם מוסיקה חדשנית זמרים עדכניים וכו' אני פתוח להצעות שלכם YASOO - אלי

12אניהיא

New member
שירשור הכרות.....

שמי האמיתי ענת(כולכם יודעים בעצם) בת 33+ נשואה לאליקו הבוזוקאי מס' אחד (בשבילי בכל אופן) אמא ל-3 ילדים בני 9, 6 ו- 8 חודשים במקצועי אני קוסמטיקאית ומאפרת, בחופשת לידה מתמשכת
(חוזרת לעבוד בקרוב) גרה ברמת גן תחביבים: מוזיקה (איך אפשר שלא?), יצור תכשיטים(כתרפיאה) ציור על צפורניים והמון קריאה של ספרים. זמר מועדף:WOW יש הרבה פנטזיס טרזיס וטריאנדפילוס זמרת מועדפת: אנג'לה דמטריו, פיצה ונאטשה. דיסק מועדף כרגע: הופעה חיה של וולנדיס BAIANDIS והופעה של פזיס עם טסיוס. מוזיקה יוונית היא חלק משיגרת יומנו בבית, זה דבר שאי אפשר בלעדיו....

למעלה