שם: מיה גיל: 16 [וחצי!!!] עיר: קרית אונו תאריך לידה : 6 למרץ ציטוט: "She doesn't quite chop his head off. She makes a Pez dispenser out of him." [ סין סיטי ] סטייה: חייבת ללכת בצד שמאל. חח באמת. תמונה:
ציטוט: "שמנטפים מסכנים! ואילו אני ישבתי ליד המפרץ שלי וחשבתי לתומי שהם מיוחדים וחופשיים אך ורק משום שמעולם לא הוציאו הגה מפיהם ותמיד נהגו לנדוד ממקום למקום. הרי לא היה להם מה לומר או לאן לנסוע..." [אדון מומינאבא,מתוך "סיפורי משפחת החיות המוזרות"] סטייה: אני אובססיבי לסיטאר..שזה כלי נגינה הודי. ובכלל..מוזיקה הודית קלאסית, זה אחד הדברים הכי נפלאים שיצא לי לשמוע.. ותמונה--->
שם: יסמין. גיל: 18. עיר: פלישתית מאשדוד. תאריך לידה: 4 ליולי, 1988 ~ ציטוט: ".If you want things to stay as they are, things will have to change" סטייה: רק אחת?! יש המון! אתם לא באמת רוצים לדעת, נכון? P-; תמונה: במפגש. ^^~
גם ככה אני מתנדף לשנת שירות כבר ביום ראשון... שם: עובדיה.. גיל: לצערי 18.. עיר: צומת מסמיה/הקראווילה.. תאריך.ל: 4.8.88 ציטוט: "הייי חחגי ישלי כרטיס אשראי! - באמת?!..מגנייף!..כמה כסף כבר ישלך?! - לא כלום..אבא עדיין לא הכניס לי ~שתיקה~|מתפוצצים מצחוק|..." סטייה: לסלוד מחוטיני כמתנת פרידה..(מפשגפורום נירוונה..לכו תבינו פריקים..) תמונה: האממ..טריה מהיום!!!...
אבל mayaaa4, את מכירה אותי... זה אני דן... נו, shvils! קרמבו מוקה אומר לך משהו? את לא זוכרת? עשינו יחד מהפיכה בפורום פעם, ותכננו גם להשטלת על העולם (אוטוטו זה קורה. הכל מתקדם לפי תוכנית העל שלי), תיפסנו יחד על הרי הולנד, ואני אפילו הצלתי אותך פעם אחת מהמכשף ליגריו... כבר שכחת את ההרפתקאות שלנו? כבר שכחת אותי???