שירשור היכרות

mayaaa4

New member
שירשור היכרות ../images/Emo41.gif

שם: גיל: עיר: תאריך לידה: ציטוט: סטייה: תמונה:

mayaaa4

New member
../images/Emo41.gif

שם: מיה גיל: 16 [וחצי!!!] עיר: קרית אונו תאריך לידה : 6 למרץ ציטוט: "She doesn't quite chop his head off. She makes a Pez dispenser out of him." [ סין סיטי ] סטייה: חייבת ללכת בצד שמאל. חח באמת. תמונה:

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif

שם: טל
עיר: ראשון
תאריך לידה: 22.9.92
ציטוט: "היי דוד סקאר, כשאיהיה מלך, מה אתה תיהיה?" "דוד של קוף"‏
סטייה: אממ אני תמיד יוצא מהקווים בציורים וזה.. סתם P-:
תמונה: |ערפד אוכל מוות|

tttooo444

New member
האאא:]]

שם: ת. כהן. גיל:16.5 עיר:חדרה !!! תאריך לידה: עשרה ימים אחרי מיה:] ציטוט: סטייה:

tttooo444

New member
נשלח לי מוקדם מדי...

ציטוט: "שמנטפים מסכנים! ואילו אני ישבתי ליד המפרץ שלי וחשבתי לתומי שהם מיוחדים וחופשיים אך ורק משום שמעולם לא הוציאו הגה מפיהם ותמיד נהגו לנדוד ממקום למקום. הרי לא היה להם מה לומר או לאן לנסוע..." [אדון מומינאבא,מתוך "סיפורי משפחת החיות המוזרות"] סטייה: אני אובססיבי לסיטאר..שזה כלי נגינה הודי. ובכלל..מוזיקה הודית קלאסית, זה אחד הדברים הכי נפלאים שיצא לי לשמוע.. ותמונה--->

../images/Emo79.gifסיטאאאר...../images/Emo79.gif

באמת כלי יפה.
זה הכלי שמנגנים בו את "לוסי אין דה סקיי"[לא זוכר איך כותבים באנגלית
].

tttooo444

New member
כן.

אבל הם לא מנגנים שם כמו שבאמת צריכים לנגן על סיטאר. טיפלה מרגיז אותי..

porky169

New member
../images/Emo134.gif

שם:ניר גיל:18 עיר: מושב גינתון תאריך לידה:6.8.88 ציטוט:and remember MUD spells backword is dam!(bugs bunny) סטייה: עזבו אני אחסוך את זה ממכם תמונה:

yuv15

New member
טוב

שם: יובי גיל: 18 אוטוטו עיר: כרמיאל תאריך לידה: 1.11.88 ציטוט: "שינה בשעות היום מהווה בזבוז זמן" (רבי נחמן מברסלב) סטייה: מממ...לא עונה! תמונה:

../images/Emo191.gif

שם: שקד
תאריך לידה: 22.11.1993
ציטוט: you cant take the sky from me ו"לא יאמן!!! אני מופסד למרבד!!!"
סטייה: דחף בלתי נשלט להמהם.[המהום המהום]
תמונה:

shvils

New member
../images/Emo6.gif

אין כמו ציטוטים מאלדין בשביל להתחיל את הבוקר...

Witchcrafts

New member
../images/Emo129.gif $-:

שם: יסמין. גיל: 18. עיר: פלישתית מאשדוד. תאריך לידה: 4 ליולי, 1988 ~ ציטוט: ".If you want things to stay as they are, things will have to change" סטייה: רק אחת?! יש המון! אתם לא באמת רוצים לדעת, נכון? P-; תמונה: במפגש. ^^~

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifעכשיו ניזכרתם?!..אווח...

גם ככה אני מתנדף לשנת שירות כבר ביום ראשון... שם: עובדיה.. גיל: לצערי 18.. עיר: צומת מסמיה/הקראווילה.. תאריך.ל: 4.8.88 ציטוט: "הייי חחגי ישלי כרטיס אשראי! - באמת?!..מגנייף!..כמה כסף כבר ישלך?! - לא כלום..אבא עדיין לא הכניס לי ~שתיקה~|מתפוצצים מצחוק|..." סטייה: לסלוד מחוטיני כמתנת פרידה..(מפשגפורום נירוונה..לכו תבינו פריקים..) תמונה: האממ..טריה מהיום!!!...

shvils

New member
פשששש...

או איך שנכתב כשלא מעבירים את המקלדת לעברית: paaaa//// עובדיה, ממתי אתה עם קוקו? בקושי זיהיתי את סעדיה. כל אופן, קבל אישור |אישור|

shvils

New member
הכירות? מזתומרת היכרות?!

אבל mayaaa4, את מכירה אותי... זה אני דן... נו, shvils! קרמבו מוקה אומר לך משהו? את לא זוכרת? עשינו יחד מהפיכה בפורום פעם, ותכננו גם להשטלת על העולם (אוטוטו זה קורה. הכל מתקדם לפי תוכנית העל שלי), תיפסנו יחד על הרי הולנד, ואני אפילו הצלתי אותך פעם אחת מהמכשף ליגריו... כבר שכחת את ההרפתקאות שלנו? כבר שכחת אותי???

למעלה