שירשור היכרות (מספר 2)

someone65

New member
שירשור היכרות (מספר 2)

בגלל שהשירשור היכרות הקודם היה אחרי רק הראשון ומאז עברו הבה מים בירדן (או שלא...זה הירדן אחרי הכל =\) החלטתי לתפוס יוזמה (
) ולעשות שירשור היכרות מעודכן יותר...אתם יכולים לענות אם אתם רוצים (זה אותן שאלות משירשור ההיכרות הקודם...אבל דברים בטח השתנו..): .שם\כינוי: 2.גיל: 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): 4.תחביבים: 5.סדרות אהובות 6.דמות אהובה מOC 7.ומשהו קטן על עצמכם:

someone65

New member
אני יתחיל:

1.שם\כינוי: איילה- כינוי someone65 כי פעם היה לי בלוג ולא רציתי שידעו 2.גיל: 14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה =\ 4.תחביבים: מוזיקה- זה החיים שלי, מחשב וטי וי 5.סדרות אהובות: מכושפות, האו סי, החמ"ל
יש עוד אבל שחכתי..
6.דמות אהובה מOC: סאמר!!!מאוהב| 7.ומשהו קטן על עצמכם: חולה על היהודים...!!!

DaisyDuke

New member
גם אני! =]

1.שם\כינוי: אבישג [או וויש, איך שבא לכם..] 2.גיל: 14 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה 4.תחביבים: מוזיקה, טלויזיה, ספרים. 5.סדרות אהובות: בנות גילמור |סגידה|, חברים, עמוק באדמה, מלאכים באמריקה. 6.דמות אהובה מOC: סת'! 7.ומשהו קטן על עצמכם: אמממ.. קפטן שיבולת שולט![?]

hdmtq

New member
תשובות

שם: הדר גיל: 13 וחצי עיסוק:תלמידה תחביבים: עזבו סדרות אהובות: רוזוול, מגרש ביתי וכו 6.דמות אהובה מOC: סאמר 7.ומשהו קטן על עצמכם:

אני

שם: אבי גיל: 16 עיסוק: תלמיד תחביבים: כל מיני סדרות אהובות: הישרדות
, מירוץ לאתמול, מכושפות וכו' דמות אהובה מאוסי: אנה וריאן.

noy13pour

New member
../images/Emo41.gifאני אני אני אני../images/Emo41.gif

.שם\כינוי: נוי 2.גיל: 13 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה 4.תחביבים: מוזיקה , טלוויזיה 5.סדרות אהובות: האו סי מגרש ביתי סמולוויל מכושפות המרץ לאתמול 6.דמות אהובה מOC: סת'
7.ומשהו קטן על עצמכם: I Love Rock

me 2!

שם: כינוי: הגר/שמולציקה גיל: 14 ו9 חודשים
עיסוק:| תלמידדהה בכיתה ט' תחביבים: מממ אני נהניתי לשחק (במה, תאטרון=) להיות עם חברים, טלויזיהה אתם יודעיים רגיולר סטאף...אה אפשר גם להוסיף לשמוע מוזיקה (הופעות דיסקים מה שבא....) סדרות אהובות: ממ אוקי, אוסי זו הסדרה הראשונה אני חושבת שממש התמכרתי אליה, ככה סתם אני אוהבת את כל הקומדיות למינהן חברים מלך השכונה מפגשים מהסוג השלישי.. אתם יודעים כל הצחוקים. אהה! וגם הייתי מכורה למירוץ לאתמול שנוראא חבל שכבר לא משדרים, זו אחת הסדרות!!! דמות אהובה מממ אני חייבת לאמור סת
לא רק בגלל היופי=) משו קטן על עצמי? אני מטורפת על מוקי.. ואם כבר מוק... אז רק שתדעו שהוא מוציא דיסק ביום ראשון שבוא הבא רק בתל אביב ומיום שלישי בכל הארץ- רוצו על זה=)

F U N K Y GLOW

New member
הידד!../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

שם\כינוי:רעות (רעוט\תותי) 2.גיל:15 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמידה 4.תחביבים:ריקוד , ציור , טלויזיה , מחשב , כלבים , צופים, קניית נעליים. 5.סדרות אהובות: יש המון ... אני יודעת מכושפות ,או סי , חברים , הש"ש ואין לי כוח להמשיך כי הרשימה עוד ארוכה .. 6.דמות אהובה מ OC יש כל מיני : סאמר אולי ..

maayan250250

New member
שלי......./images/Emo13.gif

.שם\כינוי: maayan250250,השם שלי זה מעין כמובן, והכינוי בגלל ש-maayan250 לא היה פנוי, וקוראים לי maayan250 בכל מקום (ברשת כמובן). 2.גיל:13 וחצי 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמידה ...בעעע 4.תחביבים:לרקוד (חוג ג'אז) TV ו...מחשב....ומוזיקה 5.סדרות אהובות: האו סי כמובן, פרדייז הוטל (לשעבר), כל הקומדיות של יס וויקנד... 6.דמות אהובה מOC: וואלה, כולם, אבל אני מתה על הבנים של משפחת כהן ...חחח... (סנדי וסת' רוווווווולז) 7.ומשהו קטן על עצמכם: אמממ......אני מבואסת עכשיו...

תשובות

למרות שאני דיי חדשה ולא ממש כותבת (רק מסתכלת) אולי הגיע הזמן להציג את עצמי חח .שם\כינוי: סמדר - סמדי דנקר 2.גיל: 14 עוד בערך שבוע 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה 4.תחביבים: לישון, לרקוד, מחשב, טלויזיה 5.סדרות אהובות: OC ברור חח, מגרש ביתי, השיר שלנו, פלוריסיינטה 6.דמות אהובה מOC: סת' כהן, מריסה 7.ומשהו קטן על עצמכם: אין חיחי

טוב נו

כינוי: דרוסילה, שירית גיל: 16.5 עיסוק: תלמידה :| תחביבים: מוסיקה, הופעות, טלוויזיה, מסיבות רוק. סדרות אהובות: מכושפות, או.סי, באפי, אנג'ל, זהות בדויה, 24, לוסט, דספרט האוסווייבס וכו'.. דמות אהובה מהאו.סי: סאמר. על עצמי: אני מאוהבת באורית טיטי שחף, אני אוהבת את היהודים יותר מכל..ומוסיקה זה החיים שלי. אה ואני חובבת לסביות מושבעת :X

someone65

New member
יאאא

גם רואה מכושפות גם שומעת היהודים ומוזיקה זה החייים שלך? את ממש הנפש התאומה שלי... *אילו רק היית בן...
*

MaStIk BaZoOkA

New member
עונה :)

שם\כינוי:אלינור...כינויים יש לי כמה אבל הכי אהוב עלי זה אלי=] 2.גיל:15 וחצי=] 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה):תלמידה=/////// 4.תחביבים:מחשבי היקר לי מכל..חח..ולשמוע מוזיקה=] 5.סדרות אהובות: או..יש המון..אממ..מירוץ לאתמול,מגרש ביתי,סמולוויל, או.סי,ונשואים פלוס (ז''ל
) 6.דמות אהובה מOC סת' וסנדי 7.ומשהו קטן על עצמכם:אממ..אני מאוהבת כבר שנים בפרדי מרקורי סולן להקת קווין (גם ז''ל
) ו..ו..ו...זהו=]

נצל"ש-

ציינו פה כבר שסמירה ארסמטרונג (אנה) משתתפת בקליפ של הנסון נכון? בכלמקרה, למקרה שלא, אז, סמירה ארמסטרונג (אנה) משתתפת בקליפ של הנסון. וטיילר עדיין סקסי

patito ƒeo

New member
:) ../images/Emo107.gif

שם\כינוי: רותם 2.גיל: 14 (וחצי
) 3.עיסוק:(תלמיד\סטודנט וכהנה): תלמידה 4.תחביבים: אין הרבה.. ספורט בעיקר 5.סדרות אהובות: נחשו :) 6.דמות אהובה מOC: סת' סת' סת' סת' סת'
7 .ומשהו קטן על עצמכם: אני שונאת את מכבי ת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (סתם רציתי לשתף..
)

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם/כינוי:ג'ון גיל:15 עיסוק:תלמיד תחביבים:סתם...גיטרה,כדורגל,כדורסל,כדוריד,כל מה שקשור לכדור..ובלי מחשבות מיותרות
סדרות אהובות:הישרדות,המירוץ למיליון,THE O.C מן הסתם,OTH,חדר מלחמה,פאנקד,ג'יי לנו וקונאן. משהו קטן על עצמי:אוהבבבב את מכבי ת"א!!!!!! חח סתם... אוהב לשמוע את מטאליקה,גרין דיי לינקין פארק וכל מה שמעורב בו גיטרות והוא לא מוזיקה מזרחית או דיכאון

patito ƒeo

New member
חחח :) ../images/Emo107.gif

גמני אוהבת כל מה שקשור לכדור.. ספורט זה דבר נפלא.

למעלה