שירשור היכרות חדש!

double O S

New member
אני עדיין חושב שאתה צריך לכתוב ספר

+

Satla ruleS

New member
אתה צודק..אבל אני עדיין חולקת על

דעתך
להפך- בכדורסל חייבים חיבור משותף של כל הקבוצה, אם אתה משחק לבד-אתה תפסיד לבד.. במשחק כדורסל השחקנים צריכים הרבה ריכוז בכדי להבין אחד את השני, אחד שומר עליו, בזמן שהשני מוסר לשחקן הזה, בזמן שההוא הולך לשמור עליו, ואז ההוא מוסר לזה-והדרך לסל פנויה בזכות שאר הקבוצה, אז הוא מכדרר וקולע. המשחק בנוי על עבודת הצוות של השחקנים! לסיכום..
כרגל|..מה זה משנה? אנחנו נהנים לראות את המשחק? אנחנו אוהבים את המשחק? שיהיה לנו בכיף

BrainDaMaGeD

New member
אני רוצה להתווכח! ../images/Emo3.gif

רשמת בעובדה הרביעית שאתה שם בכל שורה סוגריים ולא שמת בחמישי. חעחע.

bad astronaut

New member
אני =]

ולריה [ואל] בת 15 מבת ים
בגיל 5 נפלתי למדורה. [לא חדש]
אני לא אף פים לא שלמה עם המרא שלי ועכשיו אני אפילו לא שלמה עם האופי שלי, אני מרגישה שאין לי שום תכונות טובות.
אני מתביישת מאנשים חדשים שרק באותו רגע הכרתי.
אני מפחדת מהחושך, ממש מפחדת... טוב נו, עכשיו כבר פחות.=]
אני אוהבת לישון עם מישהו במיטה, כלומר אני לא אוהבת לישון לבד. אני אוהבת לישון עם אמא ועם חברות מתי שיוצא =] מי רוצה לישון איתי? אבל רק לישון... אני לא רומזת ליותר מזה!

../images/Emo80.gif

אני נבו בת 14 ו..עובדות: 1.יש לי את היציאות הכי מוזרות ודפוקות בעולם 2. בחופש אני עושה עגיל באף 3.אני חולע על דייויד 4. אני...אמ...אין לי...אה אוהבת את ג'סי מקרטני 5. לחשוב! לחשוב! אמ... די אמ..! לא אמ..! (אני נגמלת מאמ...) ז הו זה יצא די נורמלי..טוב נו יוצא לי לפעמים אה ויש לי 6 אני אוהבת "השמינייה" תוכנית שאווה ביותר!

Just a Kid 3

New member
נמ

פאינה (
) בת 15 וכמעט 9 חודשים (
)
לא הסתפרתי מכתה א. חוץ מקצוות
אני לא רואה מה שכתוב על הלוח אז יש לי מכשיר שמחובר ללוח ומעביר כל מה שכתוב עליו למחשב.
אני 144 ס"מ
אני חושבת שאני נודניקית
השיער שלי הוא משהו בין חום לג'ינג'י והדבר שהכי מעצבן אותי זה שאומרים שהוא ג'ינג'י. כי הוא לא! וזהו

double O S

New member
אני אגיב בנקודות../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

שולט, מה האורך שלו
איזה שולט!!!!111
טוב
|טמבל לונורא
מה רע בג'ינג'י?!?@?#?;[

Just a Kid 3

New member
כנ"ל

אין לי שמץ
זה לא. נמאס לי מפינבול. ומפריסל. ומסוליטייר. ומלבבות. ומסוליטייר עכביש. ושאלה המשחקים היחידים שיש לי שם.
הממ
נגיד
שום דבר, פשוט השיער שלי לא ג'ינג'י. ונוי, אם את קוראת את זה - די!

למעלה