שירשור החאג'ים!

rustynail

New member
שירשור החאג'ים!

ביקרתי בג'יימסון וגינס(מאוד תעשיייתי) וכמובן בפאבים אירים למכביר...

D r a m b u i e

New member
טובורג ומפעלי טמפו...

וואלה, ממש מצליח עניין החאג'ים הזה. בואו נוסיף גם את החלום הגדול, רק אחד אבל. אני הייתי הולך על מזקקת וויסקי, באמת לא קריטי לי איזה, טליסקר אופציה מעניינת בגלל שעושים ממנו את הדרמבוי המדהים.

siete

New member
מוזאון הייניקן באמסטרדם ../images/Emo31.gif

היה משעמם להחריד. גם אחרי ג'וינט עצבני. מרוב שעמום חזרנו הבייתה ונרדמנו עד הערב.

amircn1

New member
אני דווקא מאוד נהנתי שם

רק חבל שידידה שלי שברה את הכוס שקיבלנו בדרך חזרה ואגב, זה כנראה אשמת הג'ויינט ...

bujored

New member
מה שטוב שם זה ש ..

יש הרבה תחנות בדרך שעוצרים לשתות בירה !! וככה תמיד יש למה לחכות, ביננו, הרי כל מבשלה היא פחות או יותר אותו דבר. העיקר שיביאו בירה, והרבה. אהבתי את המתקן הזה שמדמה כאילו אתה בקבוק בירה בדרך מהמפעל לחנויות.. מאין סימולטור כזה. אידיוטי אבל חמוד.

bujored

New member
חבל רק שזו לא המזקקה האמיתית..

ורק מוזיאון, אבל ממש כיף שם, לפחות שם היה מדריך ממש מגניב שלקח אותנו לסיור ולא הפסיק לדבר, דווקא בגינס היה שיעמום רצח, כלומר, אתה מצפה למשהו הרבה יותר טוב, ומקבל משהו סטנדרטי מינוס. לפחות מקבלים גינס בסוף ויש אחלה נוף :) יותר מזה, הם קצת הגזימו עם חנות המתנות הגרנדיוזית !! איזה פאבים טובים אהבת בדאבלין?

rustynail

New member
לא חיפשתי פאבים בדאבלין...

ברחתי לאזורים הכפריים והעממיים לפאבים האמיתיים ולא לתיירים.... למרות שהייתי באיזה כמה בדבלין לא זוכר שמות (דההה) רק זוכר מישהו שאומר טוב נו יש לך זמן לעוד משקה יצאתי אחרי 3 ג'יימסון ברבע שעה?!?!?!

למעלה