שירשור (?) הזוועות

הו וול. ../images/Emo3.gif

לפחות יש עכשיו שיר אחד שאתה יודע לנגן שאני מכירה ואוהבת!

איש עם דעתו יחיה אבל

אין מה לעשות- סונטה שולטיייים...!!!! אי אפשר להישאר אדיש אחרי פולמון, לטר טו דיינה, מרי לו והכי גאוני- החידוש לסטיל לאבינג יו של הסקורפיונס...!! זה היה השיר הראשון ששמעתי של סונטה והתאהבתי..ודרך אגב- זה אחד המקרים היחידים שהחידוש עולה על המקורי בהמון. הקאקל הגאוני שמה, הקצב, איך שהוא שר- זה פשוט הכי. אבל זו רק הדעה שלי.

scudnick

New member
זכותך לא לאהוב את סונטה...

[הא, לא ציפית לתגובה כזאת ממני, נכון?
]

*הלם* *מת*

*חושב בזמן מותי* *חוזר לתחיה* הא! חשבתי על זה והבנתי! ידעת שכזה דבר יהרוג אותי! זאת הייתה תוכניתך! אבל עליתי עליך! מואהאהאהאהא

scudnick

New member
*מבין שתוכניתי התגלתה*

*מוציא אקדח* *מכוון לראש שלי* *מבין שאם אני אירה בך זה יהיה יותר יעיל* *יורה בך* *לוקח את אולגה*

Musta Susi

New member
כל אחד ודעתו וטעמו../images/Emo3.gif

באותה מידה אני לא אוהב Thrash (הסגנון האהוב עליך).

לא יודע אם זה הסגנון ה(!)אהוב עליי

יש לי להקות אהובות מזה, יש לי מאוור, יש לי מהאבי, יש מדת' ובלאק וכו'. אבל טראש הוא אכן אחד מהמובילים, ביחד עם פאוור שם :)

Musta Susi

New member
גם לי יש מכל בגנון להקות

נראה לי שמפאוור הכי הרבה, אחר כך Black, אחר כך Death, אחר כך Folk\Viking אחר כךProgressive וHeavy,נראה לי, יש לי הכי פחות.

אבל זה לא משנה כמה להקות

זה משנה כמה אתה אוהב אותם טראש באמת שאני לא שומע הרבה פנטרה וטסטמנט.. אבל אני ח-ו-ל-ה על פנטרה. סתם גם לא יצא לי לשמוע הרבה טראש.. P:

Musta Susi

New member
גם לי לא יצא לשמוע הרבה טראש../images/Emo3.gif

רק Metallica, Pantera, Slayer וקצת Testament והכל נשמע לי אותו דבר בערך...לפני שנתיים אהבתי את אלה מאוד.

2LIRONOS7

New member
שאלה טובה...

מפאוור לא התאכזבתי לאחרונה אלא דווקא ממשהו אחר - משהו שקשור למוזיקה אלקטרונית (אלקטרוניק-ארט מיוזיק). Blood Axis and Les Joyaux de la Princesse - [2001] Absinthe

Blade Of Fire

New member
אני אסכים עם סער פה

וואנס של נייטוויש סט. אנגר של מטאליקה זה נקרא לאחרונה? ממ.. פאלן של אוונאסנס.. נגיד שזה לאחרונה... לא יודע בזמן האחרון לא יצא לי לשמוע אלבומים גרועים....

DanieLushka

New member
דיי דיי כפירי, אני יודעת שבפנים

אתה יודע שזה אלבום מעפן! עוד לא איבדתי את התקווה בך!
ווה, יש לי חתימה חדשה, יהה

למעלה