שירשור הזוג האהוב!

jenn aniston

New member
שירשור הזוג האהוב!

דרגו בסדר עולה את הזוג האהוב עליכם: ליה וירון קובי וליה ריקי וקובי ריקי וגנגנה ריקי ותומר נירה ושאל ירון ויעל ארז ויעל ארז ורותם שירן וזיו זיו ורותם בתיה ותומר שאול ומיכל אם יהיו לכם עוד זוגות תכתבו...

../images/Emo41.gif מישל ושאול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

אני פשוט לא יודעת למה אבל אני הכי אוהבת אותם

dream3

New member
זוגות אהובים ../images/Emo23.gif

ריקי ותומר, ירון וליה, זיו ורותם, שאול ומיכל, ויעל וארז

אמממ...+ תוספת..

לדעתי ריקי וגנגנה... כאילו, איך אפשר להתעלם מפרח שכזה? (התכוונתי לגנגנה..) ולדעתי, זה יהיה מזה מצחיק וחמוד אם ישדכו לאפי'לה מישהי? אז את מי אתם אומרים כדאי לשדך לו, ויהיה מצחיק איתם? ליה? רותם? שירן? ריקי? סוניה (ז"ל)? מישל? יעל? רותם? וכל הבנות שעוד יש... (או בנים?)

לפי דעתי!!

ריקי וקובי ריקי ותומר קובי וליה ארז ויעל ליה וירון זיו ורותם ריקי וגנגנה ירון ויעל נירה ושאול ארז ורותם שירן וזיו בתיה ותומר שאול ומיכל זהו!!

אני ארשום מה אני חושבת על כל זוג

ליה וירון-בכלל לא מתאימים! קובי וליה-היא כל כך תמימה כי הוא בגד בה כל הזמן והיא עדיין הזחלה אחריו. ריקי וקובי-לפני שתומר נכנס לתמונה חשבתי שהם מתאימים ריקי וגנגנה-אין סיכוי אפילו ריקי ותומר-מתאימים!!!!!! נירה ושאול-בכלל לאאאא! ירון ויעל-לא מתאימים,יעל הזאת היא סתם סנובית! ארז ויעל-כן,שניהם עלובים ואני לא מאשיך להגיד מה אני עוד חושבת על כל אחדמ הם. ארז ורותם-בכלל לא!לרותם לא מגיע מישהו אידיוט כמוהו! שירן וזיו-לאאאאאא,היא כל הזמן שולטת בו החצופה ("החבצלת עם עיני האוקיינוס" היא הייתה מתה) זיו ורותם-מתאימים
בתיה ותומר-לא,בכלל לא!!! שאול ומיכל-כן,שניהם חמודים כאלה!

../images/Emo6.gif|צודקת מאוד!

רותם היא הדמות הכי מתוקה ויפהפיה בסידרה, והיא גם במאדם טוב באמת... התכתבתי איתה באימייל... וחוץ מזה היא ממש מתאימה לזיו, ושירן היתה מתה להיות ברמה שלה! עלק חבצלת... חחחחח אני ממליצה לכם להיכנס לאתר של נירית קופל בהנהלת יעל צל

אופס... בהנחלת?

התכוונתי בהנהלת... סורי... ויעל, לא ידעתי שאת כותבת גם בפורום הזה!

y a ® d e n a

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo173.gif../images/Emo174.gifבלי ספק ש..../images/Emo26.gif

ריקי
קובי
הם בלי שום ספק הזוג ה- שולתתתתתת
*שגיעת כתיב בכוונה* הם כאלה מצחיקים

love amor

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ריקי וקובי-הם מזה חמודים ביחד!! למרות שקובי מפגר כזה..
ליה וירון שירן וזיו שאול ומיכל וזהו נראה לי...

MrJacKasS

New member
אם לא שמתם לב...

זהו הסקר הראשי של הפורום. למרות שפה כוונה היא לדרג, זה אותו רעיון. די לחזור על סקרים 100 פעם!

jenn aniston

New member
בסדר מה קרה?

אז מה אם זה מופיע כבר מה איכפת לך? תן קצת להנות... אם יש לך רעיוןיותר טוב לשירשור מעניין אז תכתוב אבל אני ראיתי שאין ופתחתי שירשור... אז מה הבעיה?

למעלה