שירשור הופעות

ככננסו

ששממעו לגבבי מחר אני לא יכולה כי אי אפשר והיה לי עם מי ועם מה.אבל סגור והייתי רוצה לדעת אם יש בזמן הקרוב הופעות לתל אביבב.. תעדככנו אותי בכל רגע ורגע. כי אחותי כפרעליה אמרה לי שתיקח אותי בפעם הבאה וא יהיה בת"א היא תיקח אותי. והייתי כ"כ בדיכי אני באה לאמא שלי ככה בפנים עצובות אמא תתקשרי לארזו(אחותי כן כן שם מוזר)ואז כזה אני על הראש על הספה עם פנים מאוד עצובות והיא אמרה לי למה?כי בסוף לא הולכים והסברתי לה למה ובדרך הייתי מזה עצובה כמעט היה לי בא להוציא דמעות כבר היו לי דמעות מוכנות אבל לא רציתי לבכות מול אמא שלי ואז אמא שלי דיברה אאיתה ואז אמא שלי הביאה לי אותה ושאלתי אותה משהו חשוב לא משנה אני לא יגיד כבר והיא אמרה גם ככה לא.. אז היא אמרה לי מחר אני יקח אותך לקנות מתנה ואז היא אמרה בעצם אני יביא לך כסף ואמרתתי להה איך אני אלך!? והיא אמרה טוב אני יגיד לכרמל(גיסי)שיקקח אותך לקנות. ככה יצאתי מהדיכי וגם בעזרת סספייר שללי וררחל חברה שללי מהביצפר. תעדדדדדדכנו אותתי אם יש הופעות

התכוונתי ללכת אתמול להופעה

אז ככה. בפורום השני אמרו שההופעה לכולם פתוחה ואז החליטו שלא פתוח לכולם וסגור. אז ככה אני אפילו התקשרתי בייררתי פתוח..רק מוסיפים עשר שקל אחר שוב אומרים שסגור ואז התחלתי להגיד פתוח והכול ואחד שמה שעשתה עין הרע התחילה להגיש שלא סגור. ואחר התחלתי להגיד לה .. לא מובן לך!? אחר כך התחילה להתנפל עלי אחר עוד אחת התנפלה עלי אחר עוד אחת התנפלה עלי אחר כך עוד אחת אחר עוד אחת ככה זה המשיך בלי סוף. יאלה אמרתי לעצמי עדיף לעזוב מאשר להישאר בפורום הזה שמח לי פה. והנה ככה הרסו לי את היום הולדת. סתם ילדות חרא יש שם. הפורום הזה הכי טוב אבל עכשיו נכנסתי לדיכאון כ"כ עמוק. הבנת?!

למעלה