שירשור הופעות

eladkalimi

New member
כל הפרטים על ההופעה היום בנתיבות

אז היא היום יופיעו כשרונות צעירים,אלון דה לוקו,עידן יניב והגיים בויז עכשיו לפני התכנון האירוע עצמו של "סוגרים את הקיץ בנתיבות" יתחיל ב20:30 בערב בגן הבנים שאני חושב שזה בטיילת נווה נוי כמו בבאר שבע שיש שכונה כזאת אז בהתחלה יהיו ברכות של ראש העיר אחר כך כשרונות צעירים ואחר כך יופיע אלון דה לוקו ואחר כך עידן יניב ומייד אחרי עידן יניב הגיים בויז יעלו בסביבות השעה 22:00 בלילה או ב22:15 *אני מקווה שכל מה שרשמתי הוא נכון

רחלוש25

New member
לבנות ובמיוחד למנהלים!

תקשיבו בנות!!!! אני חייבת לדעת עם ההופעה מחר ברמת השרון הוא אירוע רק לתושבי העיר?! ומנהלות-עם אתן רואות את ההודעה הזאת זה הכי חשוב לי...כי אתן יודעות את הפרטים והכול..אז בבקשה תענו עם אתן רואוות את ההודעה הזאת!

כנסו דחופי והיה לי סיבה לפתוח שרשור

הודעה חשובה ההופעה של מחר ברמת השרון פתוחה לכולם היא לאסגורה.. רק אם תוסיפי עשר שקל תוכלו להיכנס=]

שאלה דחופה ביותררררר

מחר ההופעה של הבויז במתנ"ס לוי (ברמת השרון) היא פתוחה לכולם!? בבקשה תענו לי תודה ברו'ש!

oreloosh

New member
אממ אין לי מושג אם יש להם

הופעה.. וגם לא נראה לי שיהיה בגלל המצב למרות הפסקת האש.. צריך לברר את זה.. אממ ולגבי זה שמלא זמן לא היית פה.. אז את חוזרת? חח אם כן ברוכה השבה
! אני אוראל בת 15 מלוד אוהבת את אוש אני לא מכירה אותך אבל בכל זאת.. חח

מה??!!!

היא פתוחה רק לתושבי רמת השרון?! אבל כל אחד אומר משהו אחר פעם היא פתוחה לכולם!!! פעם היא סגורה ואת אומרת לי שזה רק לתושבי רמת השרון מישהו יכול להגיד לי מה הכי בטוח?!

תווווווווווודההההההההההההההה רבהההה

עזרת לי... כנסי אליי לאי סיי בבקשה... בא לי לדבר משעמם חחחעחעחעע 256547661 תודה מאמי! :-*

למעלה