שירשור הופעות

טוולי

New member
=הופעה של הבנים=

למי שלא יודעת, ביום שני הקורב בתאריך 21.8 תתקים הופעה של הבנים בנהריה , בשעה 28:30 בבמה המרכזית בטיילת [:

eladkalimi

New member
ההופעה בבאר שבע בוטלה סופית

הסתכלתי בכל העיתון של "כל הנגב" ואין שם פרסום על ההופעה יש רק פרסום על ערב לזכרה של שושנה דמארי אני חושב שהחופש כולנו כל תושבי הדרום והנגב ציפינו וחיכנו להופעה הזאת אז תודיעו לכולם שלא תהייה הופעה ביום חמישי הבא כי אני פרסמתי בשינים של בנות מבאר שבהע ועוד יחשבו שאני דובר שקר

כרמלושש

New member
שירה?! מי אמרה אני ולא קיבלה?!

לפני שאתן נכנסות לי בצורה, היי'תי חיי'בת וזה לא מעניי'ן אותי אם זה מיותר לא כתבתי פה איזה חודשש וזה לא כזה משנה עכשיו אם נאי אכתוב הודעההה שירוש?! וכל בנות קרית שמונה?! הנה ציטוט מהרשמי -31.08 - קרית שמונה- חחחח מקווה שאתן שמחותת אז... להכין בגדים, מצלמות והמוווווווון מצברוחחח שירו?! יפשלי?! רואה?! טוב אזז... יאללה שבת שלוםם אורניתה?! אני מ'זה שמחה בשבילך מותק.... למרות שפיספסתי את זה :( אבל בטוחה שהיי'ת מושלמת [כמה מפתיעעע] חח יאללהה שבת שלוםםם:) כרמלייי פרידה חמי :p

כרמלושש

New member
נמ.. מה איתי?

איתי ברוך ה' הכלל טובב גמאני מתגעגעת המוניםםםם ו.. שיהיה' לכולם שבת שלום, שבת שקטה ורגועה שבת קודשש ו.. אני אוהבתותכםםם כרמלי פרידה חמיי :)

לאאאאאאא רווצהההההההההההההההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

פפאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק..!!! עד שתיכננתיייי ללכתת כווסאמאממאמאאקקקקק!!!! אבל אז מה אם לא היה בעיתונים של הנגב?! זה יום חמישי ה-ב-א-!

אעאעאעאעא כרמלי :][:../images/Emo39.gif

אני אוהבת אותך! והפעם?! שום דבר לא יהרוס לי את זה:] יש לי בטירות חדשות למצלמה! אני אקנה תיק ואשים בה ואתפלל שלא יגנבו לי אותה! מווואה!

כלמלעעעעעעעעע=]

אני אוהבתך אותךךךך .. רררררר כמה זמן לא דיברתי איתךךךךךךךךךך פול זמןן דחוף הודעה לאייסי ד-ח-ו-ף

האא קובבות שמעוו אני נוסעת לאילת שב

**שבוע אזז אממ עם יהיה מחשב או משו כזה אני ינסה להכנסס עם לא אזז נדבר עם חלק בפלאפון..=] אמממ אני הולכת לראות את הבויז אני רק מקקווההשיתנו לי להכנסס (כאילו שעם לא אני לא יכנס) אני נכנסת יהיה מה שיהיה כבר הודעתי לכל העולם שאני לא יהיה שם כל היום בבריכה ושאני הולכת לעשות שבוע כיףףףףףף=] אזז אממ לפני שאני יצא לנסיעה אני ירשום לכםםם =]

טוששש

New member
../images/Emo221.gif יודעתתת ../images/Emo9.gif

תודה בכל זאת מאמי. יאיייייי אני הולכת-בעזרת השם!! סוף סוף בנהריה...:)

למעלה