שכחת את הספיישלים
S Skatce 24 New member 10/10/04 #80 יאי לך שיו,עכשיו אני יוכל לישון בידיעה ששמוליק בן ציפציף ראה את הסרט החמישי
M mysterious V New member 8/10/04 #5 בדראגון בול זי בפרק Celebrations With Buu, הפרק שבו מקיטה רוצה להרוג את בו, אבל בסוף הם מחליטים להסתיר אותו חצי שנה ואז למחוק את הזיכרון של האנשים בקשר לבו. הוא נכנס עם בולמה לחנות תכשיטים, ואז באים לשדוד את החנות וגוהן ווידאל באים לעזור, בתחפושות.
בדראגון בול זי בפרק Celebrations With Buu, הפרק שבו מקיטה רוצה להרוג את בו, אבל בסוף הם מחליטים להסתיר אותו חצי שנה ואז למחוק את הזיכרון של האנשים בקשר לבו. הוא נכנס עם בולמה לחנות תכשיטים, ואז באים לשדוד את החנות וגוהן ווידאל באים לעזור, בתחפושות.
A ashkeloni New member 10/10/04 #85 שירשור הודעות... כל מיני הודעות שלא שוות את הכתום או שפשוט תופסות מקום בפורום...
W Weird Eyal New member 12/10/04 #95 שמתם לב ש......? הדיבוןב של בוו הוא הכי טוב אני אשכרה מרגיש אותו נהנה כשהוא מחרב עיר ונקרע מצחוק היסטרי fat buu forever!
שמתם לב ש......? הדיבוןב של בוו הוא הכי טוב אני אשכרה מרגיש אותו נהנה כשהוא מחרב עיר ונקרע מצחוק היסטרי fat buu forever!