שירשור הודעות...

שאלה

מתי רואים את וידל בתחפושת של גוהן בפעם הראשונה? (הגרייט סאיימן) עם יש לי שגיאות כתיב זה טעות שלי......

tt 4 ever

New member
דרגון בול זי שולט

הכינוי ה\ה של אחותי אבל לא אכפת לי דרגון בול זי שולט!! העונה החדשה בו בו בו בו ובו אני הוא super gogeta 4 ותבינו הכי טוב זה dbz for ever רק שתדעו!

שלום לכולם ../images/Emo65.gif

אני דור ניכנסתי רק היום והייכס כאן גרועה

Gohan chan1

New member
שלום אני חדש ויש לי

מלא תמונות של דרגון בול זי יש לי 1294 תמונות אני אוהב לאסוף תמונות ואם אתם רוצים תמונות תגידו לי אני יכול להביא כמעט כל תמונה.

MaceWindu

New member
היי חברה שיניתי שם...

כן, זה אני מייס ווינדו1 אבל בגירסה שונה!

צלקת1

New member
ספלויר... הקרב האחרון!

שלום, ההודעה הזאת מגלה איך יהרגו את הלוחם הכי חזק בדרגון בול זי, הוא יותר חזק מגוהן מסן גוקו מגוטן ותרנכס, ואפילו מגוטנקס (זה גם סיפלויר, גוטנקס הוא שילוב של גוטן ותרנכס, הם יוצרים ביחד לוחם שחזק יותר ממג'ין בו)אוקי אז בוהו נחזור לקרב האחרון... הלוחם האחרון נקרא בשם "ברולי הסופר סיין האגדי"-ברולי למד עם סן גוקו בבית ספר של אומנויות הלחימה. אבל מה ברולי הפך לרע (איך? אני לא מגלה את זה כי את זה אני לא יודע!) ברולי וסן גוקו וכל החברה נהפכים ליריבים, ואז מתחיל הקרב הגדול, הקרב האחרון. כולם מנסים להוויס את ברולי אבל ברולי מוויס את כולם בצ'יק צ'יק, הוא אפילו הור את...(סוד) בסוף נגמרת לכולם התקווה לנצח עד ברולי. עד שסן גוקו נזכר בקמאהמאה. גוקו נזכר שאפשר לשלב כוחות ומקות, גוקו אמר לגוהן גוטן ותרנכס להתקיף במכת הקמאהמאה, כולם שילבו את הקמאהמאה, כך שהם יצרו מכה אדירה שאף איש לא יכול לעמוד בפניה,הם התקיפו עם מכה זאת את ברולי והויסו אותו. נ.ב עם יש לכם שאלות לפרקים הבאים תכתבו אותם לצלקת1 או עומרי.

Skatce 24

New member
ג`אפינז כאן

לכל אלה שפותחים על כל טמטום נושא...אז שיכתוב כאן.וגם סתם לחרבש

gokussj2

New member
גם לי יש שאלה...

זה נכון שהשף אהרוני מדובב את באבידי?

למעלה