שירשור הודעות

t o b i

New member
../images/Emo70.gifהודעה חשובה לגבי יום כיפור../images/Emo70.gif

למי שמתכונן לגלוש, אני מוסיפה הודעה שקיבלנו מהנהלת הפורומים
"יום הכיפורים חל השנה בסוף השבוע. במהלך החג תושבת פעילות הבלוג TV. לא צפויה השבתה של מערכות אחרות בתפוז. יחד עם זאת, למודי ניסיון של שנה שעברה, ייתכנו תקלות טכניות. נעשה כמיטב יכולתנו למנוע אותן מבעוד מועד." שיהיה צום קל למי שיצום וחתימה טובה לכווווולם

t o b i

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה!-כמה נמוך אפשר

לרדת.... אני המומה מהילדותיות של בעלי העסק שמנסים פעם אחר פעם לנצל את הפלטפורמה של פורום אמות שימושית בתפוז , שכידוע לכולנו מושתת על עקרונות התנדבותיים וכן, אם רוצים לפרסם עסק, צריך לפנות להנהלת תפוז ולשלם בהתאם. ראיתי כבר נסיונות ערמומיים לגרום לאנשים לקנות, משחקים של "אבל לא הבנתי" וראשים קטנים למיניהם, אבל היום הגבול של ילדותיות נחצה ב120 קמ"ש בתוך כביש עירוני... לא יכול להיות שמישהו יגיב על עבודה ויוסיף בתחתית ההודעה קישור שנסתר מהכותרת וירשום "פה!!פה!!תלחצו פה!!!", אדוני- אם העסק שלך לא מצליח, אל תנסה לפרסם אותו בשיטות עילגות ומגוכחות, אתה רק יוצר לעצמך מוניטין גרוע יותר. כבר נתבקשת בעבר להפסיק לפרסם פה את העסק שלך. כמובן שיש מקרים חריגים והמווווון בתי עסק שלאחר מחיקת ההודעה שלהם והודעה מהנהלת הפורום- מתנצלים ומבינים, אבל יש את אלו שמנסים כל דרך... פה זה לא גנון, מה לעשות יש חוקים, מעכשיו כל בעל עסק שיפרסם את העסק שלו מעל גבי דפי הפורום שלנו,( בהתאמה להבנת המנהלות את הסיטואציה),לא יטופל רק על גבי דפי הפורום. אני לא רוצה שההודעה הזו תיגרר לויכוחים, לכן אבקש לא לשרשר הערות בנושא. חתימה טובה לכולם.

t o b i

New member
בתופים ומחולות../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהנחה../images/Emo70.gif

שימו
שימו
שימו
הנחה חדשה וקבועה של 10% מצטרפת לרשימה הארוכה והמשובחת שלנו שם החנות: "אבן, נייר ומספריים" כתובת החנות, סוקולוב 11 הוד השרון טלפון: 09-7409372 איש קשר: יעל או דגנית החנות מתעדכנת ברשימה ברגע זה, חברי הפורום בעלי כרטיס חבר בלבד. אנחנו מודעים לבעייתיות עם הכרטיס הנוכחי. נא לא לתזכר אותנו שוב. לילה טוב!

Elizab3th

New member
תיבות הדוא"ל באינטרמייל גדלו ל-1GB

עכשיו במקרה גיליתי את זה, הרי התיבות היו בנפח של 25GB, וכתבתי להם לפני כחודש מייל שכל התיבות של המתחרים גדלו לנפח של 1GB כשהשרות ניתן בחינם, כנראה ובטוח שלא הייתי היחידה שכתבה להם, משום שהם ביקשו כסף עבור תיבות בנפח 1GB, עכשיו כשנכנסתי לבדוק דוא"ל ראיתי שהתיבה שלי גדלה ל-1GB. אני הרבה יותר אוהבת התיבות של אינטרמייל, שם לפחות לא כותבים בג'יבריש כפי שכותבים בתיבות המוגדלות של גוגל ווואלה.

למעלה