להלהלהלה
R RoCKeR121 New member 20/6/05 #44 היי זה היה הדסקטופ שלי עד לפני איזה שבוע(ומאז זה תמונה של אחי שכרגע בחו"ל ופשוט ממש התגעגתי לפנים שלו...(הוא כבר שנתיים בארה"ב)
היי זה היה הדסקטופ שלי עד לפני איזה שבוע(ומאז זה תמונה של אחי שכרגע בחו"ל ופשוט ממש התגעגתי לפנים שלו...(הוא כבר שנתיים בארה"ב)
H holy thunderforce New member 20/6/05 #46 הממ ארצות הברית זה טוב.. הייתי שם לפני איזה שנה וחצי... מה הוא עושה שם?
2 2LIRONOS7 New member 18/6/05 #29 הדסקטופ שלי משתנה כל כמה ימים עדיף שלא תדעו מה יש לי עכשיו על שולחן העבודה. (לא, זה לא משהו סוטה או משהו...)
הדסקטופ שלי משתנה כל כמה ימים עדיף שלא תדעו מה יש לי עכשיו על שולחן העבודה. (לא, זה לא משהו סוטה או משהו...)
M McBlack New member 18/6/05 #35 ../images/Emo6.gifיש לך על מלעיל ומלרע!!! חחחחחחחח ולמה יש לך יותר מדי דברים? תעשה תיקיית Applications ותכניס לשם את התוכנות האלה
../images/Emo6.gifיש לך על מלעיל ומלרע!!! חחחחחחחח ולמה יש לך יותר מדי דברים? תעשה תיקיית Applications ותכניס לשם את התוכנות האלה
M Musta Susi New member 20/6/05 #55 ../images/Emo6.gifאת הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי../images/Emo6.gif
M Musta Susi New member 20/6/05 #51 יפה../images/Emo127.gif אבל משהו מוזר: Fallout 2 עדיין עובד אצלך? אני ניסיתי אותו בשני המחשבים שלי והוא הציג את אותה בעיה. כך גם היה עם הראשון
יפה../images/Emo127.gif אבל משהו מוזר: Fallout 2 עדיין עובד אצלך? אני ניסיתי אותו בשני המחשבים שלי והוא הציג את אותה בעיה. כך גם היה עם הראשון
ס סער טובי New member 18/6/05 #33 שמתם לב שחוץ מעידן (הקשוח... וגם עידן דודי, אבל זה כי הוא שם תמונה רגילה) אצל כולם פתוח הפורום? P: עידן רע!
שמתם לב שחוץ מעידן (הקשוח... וגם עידן דודי, אבל זה כי הוא שם תמונה רגילה) אצל כולם פתוח הפורום? P: עידן רע!