שירשור דסקטופים!!!!!!!!

הדסקטופ שלי

נקי ומסודר, אסתטי, יחודי ואלגנטי. (למרות שאני שונאת לבן) אני הכנתי אותו לבדי *גאה בעצמה*

ורק שלא יהיו אי הבנות

זה יענו הדסקטופ שייש לי. :| לא כאלה מוכנים שאפשר להשתמש בהם. אני עוד מעט אביא כאלה שמישים

יאא תמונה יפה../images/Emo188.gif

אפשר בלי הדסקטופ?

חינה המקורית

זאת לא אותה אחת שהשתמשתי לוולפפיפר, המקורית גדולה מדיי בשביל להכנס להודעה אני חושבת אממ אל יודעת בכל מקרה היא לא עולה אז הנה בכל מקרה

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifאין לי של ג'וני../images/Emo10.gif

חוצמזה, אם הייתי יכולה לשים איזה דסקטופ שבא לי זה בטח היה זה
...

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifאין לי של ג'וני../images/Emo10.gif

חוצמזה, אם הייתי יכולה לשים איזה דסקטופ שבא לי זה בטח היה זה
...

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifררר../images/Emo70.gif מחשב אידיוט../images/Emo70.gif

והדסקטופ הנוכחי (לא שמיש, אין לי מושג מאיפה אבא שלי שלף את זה, מסתבר שהוא חושב שזה מצחיק
)
למי שלא הבין, זאת מכונית בתוך המים באמת הגיע הזמן להחליף את זה

Runaway Train

New member
חח הדסקטופ שלי הוא אחד הדברים

הכי מבולגנים שיש...לא רואים כלום מהתמונה ששמתי...אבל הינה היא אני מחליפה כל הזמן...לא רק ג'וני על המסך,הרבה גם נירוונה ועוד!:)

WallFlower

New member
אה...זה יפה...../images/Emo7.gif

חבל שאח שלי מעצבן ולא נותן לי להשתמש בדסקטופים אחרים חוץ מהרקע המכוער הזה של וינדוס 98... "אה...זה מעמיס אל הזיכרון ההמשהו של המחשב וגורם לזה שהמשהו של הסבא של הדבר הזה שמחבר הכל ביחד יקרוס!" אוף ככה זה כשיש אח גאון...הוא מחונן...בלעעעעע...

Deppaholic

New member
את תמיד יכולה

לשים כשאת משתמשת ולהחליף לרגיל כשהוא רוצה במחשב.. בלי שהוא יראה או משו כמובן.. רק כדי שזה יעשה לך טוב על הנשמה

יש לך אייג'נט סמית'!!!

"איסילדדדדדדדדדדדדדדורררר!!!" אחח אלרונד איזה שקסי
"human are weak!" אתה בטוח שלא התלבלת בסרט? :|

Chen Depp

New member
חחחחח

אלרונד השקסי..... חחחחח קרעת אותי.... זה הקטע הקורע ביותר בסרט. (חוץ מהקטע עם הכרוב והגזר+ הפיטריות..;))

WallFlower

New member
חחחחחחחח...

הפעם הראשונה שקלטתי שאייג'נט סמית' ואלרונד זה אותו השחקן הייתה תוך כדי רילודד ולא יכלתי להפסיק לצחוק רק בגלל הרעיון של אייג'נט סמית' עם צמות ושיער ארוך.... חחח...
זה מצחיק ואותי אפילו עכשיו...אפילו.
... כן פיפין חמודדדדד... אבל הם כל כך קטנים...

למעלה