חחחחחחחחחח הכי קורע XD הרגת אותי XD
N NiKi from the mars New member 10/1/04 #20 עוד אחת! אש:"זה כנראה סידר לי את המוח,עכשיו אני יודע כמה זה 1+1!"
N NiKi from the mars New member 10/1/04 #22 פעם שלישית גלידה! אפילו שזאת הפעם הרביעית... קלפירי:"יש!" 1.זה מתורגם 2.זאת תנוחה כמו שערפאת עשה כשהוא שוחר,רק פחות אצבע...
פעם שלישית גלידה! אפילו שזאת הפעם הרביעית... קלפירי:"יש!" 1.זה מתורגם 2.זאת תנוחה כמו שערפאת עשה כשהוא שוחר,רק פחות אצבע...
N NiKi from the mars New member 10/1/04 #23 החמישית... אותו עיקרון כמו בראשונה... אש:"גם אותך מיסטי שלחה?"
N NiKi from the mars New member 10/1/04 #25 שישית... כנראה לא ימאס לי... סברינה:"לעזאזל!הפסדתי בהתערבות!"
N NiKi from the mars New member 10/1/04 #27 שביעית! היטמוצ'ן(חושב):"בלה,בלה" זה רק מראה שהוא לא חושב...
N NiKi from the mars New member 11/1/04 #31 יש לי עוד!!! פיקאצ'ו:"הוא עזב אותי לטובת הבאלבאזור הזה!!!"
N NiKi from the mars New member 11/1/04 #33 ועוד אחת... אקסקיוטור:"מאיפה התספורת שלך?" שימו לתספורות המשונות שלהם...
ה ה מ ש י ח New member 10/1/04 #29 לדעתי זה צריך להיות: ג'סי וג'יימס חושבים: למה לעזאזל מיאו לובש חוטיני ורוד עם פיאטים? ואז ג'יימס חושב: שיט, אלה התחתונים שלי!
לדעתי זה צריך להיות: ג'סי וג'יימס חושבים: למה לעזאזל מיאו לובש חוטיני ורוד עם פיאטים? ואז ג'יימס חושב: שיט, אלה התחתונים שלי!
O OFIRB9 New member 11/1/04 #35 גנבת תמונות מנוולת! מזל שנשאר לי עוד כמה ברוק:חייב למהר להכין ארוחת ערב יש משחק החיים!