שירשור דוליז כלות

tiptip4u

New member
שירשור דוליז כלות

זה לא הרעיון שלי. אבל אף אחד לא הגיב לרעיון. ואני הכנתי דולי ופתאום כל השירשור נעלם. אז בכול מקרה. הכנתי דולי כלה. אין לה הינומה אבל לא משנה, נדמר לי הכוח כבר מה לעשות. אני חושבת שהיא יצאה לי מאוד יפה. והיא הכי יפה שלי.

תגובה + ניצול

הבובה מאוד יפה במיוחד השמלה איך הבובה החדשה שלי ?? היא לא קשורה לכלות

שמוצה

New member
הנה....

כול פעם שאת משתמשת בביסים האלה שימי את הסימן הצהוב

tiptip4u

New member
הנה שלי

שלי גדולה מדיי (היא באה עם עוד כמה.) או שתלכי אחורה, היה פה שירשור בייסים ופלטות לחדשים, או שתחקי קצת, עד שאקטין את זה.

rotem224

New member
זה היה הרעיון שלי....

ובאמת אף אחד לה הגיב וזה דיי עצבן כי אם הייתי יודעת שלא יגיבו לי אז הייתי פותחת הודעה חדשה לא פתחתי הודעה חדשה כי ידעתי שיתעצבנו עליי טוב לא משנה הנה הדולז שעשיתי ואני ישים אותו פה בשביל שתגיבו אני יודעת שהיא לא יצאה משהו אבל לא נורא

suffer

New member
אהבתי את השימלה..

אבל משהו בשיער לא מסתדר לי..

totally L

New member
טדאאאאאם

אני עשיתי! סתם נראה לכם?!?!?!?!?!?!?!? מישהי פריסמה אותה מזמן והתאהבתחי בה אז שמרתי אותה אצלי. יפה נכון? מה זה יפה... מהממת!!!!!!

tiptip4u

New member
הכנתי שוב.

חתן כלה- שושבין-שושבינה. (השושבינים יותר יפים מהחתן- כלה מה לעשות) איך לעזעזל אני אמורה לעשות הינומה??? ולא כזאת שהולכת מסביב לפנים. על הפנים. (את זאת בסף הורדתי לגמרי!!!) הכלה לא מאופרת- לא משנה.

tiptip4u

New member
נ.ב

למרות שהחתן נראה הומו הוא לא. אבל השושבין כן. שיוויון זכויות. לשושבין יש חבר!!!

שמוצה

New member
נחמד.....

ההצללה במכנסיים של הבנים ושל השושבינה בשימלה מזה מוזרה..... הנה אחת שלי! ----------------------------------------------------->

tiptip4u

New member
חחחחח

אני אתקן את זה. ממש התעצבנתי וברח לי מהראש להצילל לה את השימלה... אני אתקן את זה בהזדמנות... חחח איך זה ברח לי מהראש???

למעלה