שירשור געגועים

nWkobi

New member
שירשור געגועים ../images/Emo13.gif

אז לאיזו דמות מהעונה הראשונה אתם מתגעגעים? איזו דמות חסרה לכם? אני מתגעגע בעיקר לרוברטו....וגם קצת לעוזר(כי מעניין אותי לדעת מה הוא עשה אחרי שהוא קרא את הפתק...)

Super Chuly

New member
לרוברטו

נכון, לפעמים זה היה טיפה צפוי ושטחי מדי, אבל לרוב הדמות שלו הוציאה ממני המון צחוקים וגם מתח... רוברטו פולק שחקן מעולה והדמות הייתה מאוד טובה... אבל, עם גיורא אי אפשר לדעת- הוא עוד יכול לחזור, הכל אפשרי... ליהי :)

אני מתגעגעת ל..

רוברטו ..אין הפרקים איתו היו מצחיקים {רובם}.. לעוזר של רוברטו {מעניין מה הוא עשה..} ווליאורה..{ הצעקות שלה יהיה חסרות לי..

nWkobi

New member
מה זה?

אף אחד לא מתגעגע לחבר'ה שעזבו אחרי עונה ראשונה?

לאיה (בינתיים)../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך אדם אמר : הדבר הכי נורא בשבילנו היה לא להתראות יומיים ולא ראיתי אותך כבר יומיים ואני לא יכול יותר...!!
תחזרי איה תחזרי!!

chen010189

New member
הסצינות עם רוברטו והעוזר קרעו אותי

אני אתגעגע לזה.... אני אתגעגע ולא אתגעגע כי כשדמויות הולכות, דמויות חדשות באות והן אפילו עוד יותר מעניינות מהקודמות

נעמקה19

New member
אני מתגעגעת לדגנית הישנה ../images/Emo7.gif

דגנית היתה פעם יותר חמודה, אמיצה, עצמאית, הומוריסטית... עכשיו היא כבר פחות. היא לא היא בפני עצמה. היא אישתו של דדי. הם בכלל לא נראים כמו זוג נשוי. והיא נהיית קצת כמו ירדנה... מכינה קפה,תה וזהו. אני מתגעגעת לדמות העגולה של דגנית. שהיתה מלאה בכל מני ריגושים. bring me my Dganit back!

shminia com

New member
אבל זה לא אומר שהם התחתנו..

מי יודע? אולי הם רק גרים ביחד? מה עדי הימלבלוי ורודריגו התחתנו ?לא. זה לא סותר את זה שהם גרים יחד

נעמקה19

New member
כן, אבל בכל זאת...

נראה לי שהם התחתנו... פעם הבאה שגיורא כותב, נשאל אותו

shminia com

New member
אולי ../images/Emo58.gif -יותר נכון שמועה..

אבל שמעתי שהם יתחתנו לקראת סוף העונה..

נעמקה19

New member
באמת???????????????? ../images/Emo58.gif

אומייגד!!!! כל כך רציתי שזה יקרה!!!!!
וכל כך רציתי לראות את זה... ולראות אותם מתנשקים בחופה
אעעע!!! אני מאושרת

dollzy

New member
רואה אמרתי לך!!!!!!!!!!!!!!!!

לא... אבל את לא תקשיבי לי.......... מה פתאום.... למה שתקשיבי!!! את הרי לא מקשיבה לשום דבר שאני אומרת!! נכון?!נכון?! את צריכה לרשום לך את זה איפה שהוא בגדול!! "פעם הבאה להקשיב לשיר!"

נעמקה19

New member
חחחחחחחחח

ווי עכשיו אני מחרפנת את תום במסנג'ר על איך אני חושבת שזה יהיה
ומי ילבש מה... תתחברי למסנג'ר אני רוצה לדסקס איתך בקשר לזה

למעלה