שירשור געגועים ל- Junk

שירשור געגועים ל- Junk

אתם יודעים... הממי המתוקה הזאת מבאר שבע כבר הרבה זמן לא איתנו (אין לה זמן להיות ברשת...) אז בוא נעשה לה שירשור געגועים.... ונשים אותו למעלה באלה שרצים... ואז שהיא תכנס בפעם הבאה פתאום היא תראה למעלה "מכתב געגועים ל- JUNK" בטח בהתחלה היא לא תבין ואז היא תכנס והיא בטח כל כך תתרגש.... אז מה אתם אומרים? בוא נעשה לה הפתעה.... אז נופרי\עדן\ג'אנק - we miss u!!!
שתבואי את תקבלי
ו
גדול מכווולנו!!!! כמה זמן לא התכבנו הא נופרי? בכל אופן בואו אני אספר לכם איך בכלל הכרתי את אישתו של יוסי (געגועים גם אלייך בימי חול
וגם אתה בוא תקבל
גדול ממני!!!!)... אז אני הכרתי את האתר של יוסי אי שם באוגוסט 2001, הייתי כל כך מופתע שבארץ יש עוד מעריצים כמוני ויש עוד אתר ישראלי רשמי אליה...אבל זו הייתה תקופה שהאתר של יוסי לא התעדכן כמעט חצי שנה... פעם הוא היה רושם שמה חדשות ולא משהו כמו -"הטור החודשי...". וכל פעם שהייתי נכנס לאתר הייתי מתבאס שהוא לא התעדכן... ואז הוא התעדכן וכל כך שמחתי...אבל אז לא הייתי נכנס לפורום של האתר...פעם גם חשבתי שיוסי הוא מבוגר ככה בין איזה 30-27 והייתי ממש בהלם לגלות שהוא נער, כמוני כמוכם שעולה לכיתה יב'. ואחרי איזה חצי שנה השתתפתי פעם ראשונה לפורום...רשמתי הודעה שהקליפ הבא של אלאניס יהיה PI והוא ייצא במאי... ואחרי כמה ימים יוסי רשם את זה בעמוד הראשי... "מעריץ בשם אמיל....." כל כך שמחתי.... אז זו היתה תקופה שהייתי רושם רק ליוסי ותמיד רציתי לשפר כמה שיותר (נו,אני מיחצן את אלאניס...אמרתי לכם). ואז פעם אחת (אחרי כמעט חודש שהפורום הזה נפתח) נכנסתי ואני רואה הודעה "אלאניס מוריסט לסבית" של JUNK למרות שלא שמתי לב שהיא זאת שרשמה את זה...כל כך התעצבנתי שאפילו לא קראתי הכל אפילו לא את השורה האחרונה "למרות שאני לא מאמינה בזה...". רשמתי הודעה בפורום של יוסי "איזו מפגרת אחת מהפורום השני שלך רשמה שהיא לסבית"...ואז ג'אנק גם החזירה והיתה מריבה לא קטנה... בכל אופן כל מה שהיא היתה רושמת הייתי קוטל אותה או עושה איקון של
והיא בדיוק היתה עושה את זה לי... בכל אופו יצא לנו לדבר בצ'אט... ואז היא שאלה "בן כמה אתה?" רשמתי אז "14" שאלתי - "כמה את?" היא אמרה - "וואי צעיק להעריץ את אלאניס..." אני לא התרגשתי כי אני כבר רגיל לזה וחוץ מזה אני אוהב שאומרים לי שאני צעיר מידי בשביל להעריץ כזאת מוזיקה... מבינים...אני רואה את זה כמחמאה...אז רשמתי לה "גם 16 זה די צעיר" אז היא רשמה ""אתה רואה איך אתה מפתח את הריבים?!?!?" ורשמתי לה שבאתי רק להחמיא לה...אז הממי הזאת רשמה לי "אופס...מצטערת באינטרנט אי אפשר לקרוא טונים .." משפט מדהים, הא? בכל אופן מאז הנקודת תפנית הזאת (אתם מבינים...אני בקטע ספרותי היום..) אני והיא כבר לא רבנו והיינו ידידים טובים... הוזמנתי לחתונה שלה ושל יוסי... ואני זה שתפסתי את הזר שהיא זרקה אותו... ועד היום אני רווק... בכל אופן זה הסיפור שלי עם נופרי\ג'אנק\עדן... עכשיו תרשמו לה כמה שגם אתם מתגעגעים אליה ותרשמו כמו איך אתם הגעתם אליה בפרטים כמוני..טוב? זה ממש יכול לצאת יפה... נעשה ככה לכולם... פעם הבאה אני ארשום איך הגעתי לרוית או יוסי הממים... ביי לכם... האוטופיה של אלאניס או שבקיצור - סתם "אמיל"

Rוית

New member
לאן ג'אנק נעלמה באמת?!

חלפה ונעלמה לה, חזרה לביקור מפתיע לכמה דקות ואז שוב נעלמה
צריך לפזר כרזות של "נעדרת" ברחבי הפורומים, ואם זה לא יעבוד (למרות שאני לא מבינה איך זה יכול להכשל
) רק נקווה שהיא תחזור במהרה לפורום!

C L A Y M A N

New member
אםםם

נופרי לא משדה בוקר? וחוץ מזה אני חושב שהיא היתה ביום שישי בICQ

I Was Hoping

New member
כמובן שאני חייבת להתערב...

גם אני מתגעגעת אליה מאוד מאוד מאוד, ואני אפילו מדברת איתה בטלפון לפעמים, וכאן המקום לספר שגם זה מבצע קשה - חצי משפט איתי ילווה תמיד בעוד עשרה משפטים עם אחרים שלידה, אז אין מה לעשות - אחותי הקטנה עסוקה עד מעל לראש אבל אין ספק שהיא עוד תחזור, ובגדול! ומה שהכי בטוח זה שהיא לא הפסיקה לאהוב את אלניס, ועל זה אני מוכנה להתערב.

למעלה