^_^ אין לי רעיונות לפינה וואנאבי-מצחיקה.
א אלונית 2006 New member 5/8/06 #90 הפיקים קטלו אותי! חמוטע! ומשעשעת, בנוסף לכול. ועוד- מכל הפנארטים יש רק שניים שיש לי!ואני מחשיבה עצמי מומחית רמוסיריוס.
הפיקים קטלו אותי! חמוטע! ומשעשעת, בנוסף לכול. ועוד- מכל הפנארטים יש רק שניים שיש לי!ואני מחשיבה עצמי מומחית רמוסיריוס.
ה הגמדע של ניצן New member 9/8/06 #192 ../images/Emo24.gifשמחה שנהנית. אגב, אני מקווה שאת אוהבת ג'אקוטסו/באנקוטסו ואינויאשה/קאגומה, כי אני עומדת להציף (אני מקווה) בתמונות של הזוגות האלה לכבוד ט"ו באב. אם לא, אני אודה לך אם תגידי לי ותוסיפי כמה שיפים שאת כן אוהבת כדי שאני אוכל לפצות על כך . ט"ו באב שמח .
../images/Emo24.gifשמחה שנהנית. אגב, אני מקווה שאת אוהבת ג'אקוטסו/באנקוטסו ואינויאשה/קאגומה, כי אני עומדת להציף (אני מקווה) בתמונות של הזוגות האלה לכבוד ט"ו באב. אם לא, אני אודה לך אם תגידי לי ותוסיפי כמה שיפים שאת כן אוהבת כדי שאני אוכל לפצות על כך . ט"ו באב שמח .
ה הגמדע של harar8 New member 5/8/06 #68 ^_^ "הגמדע של harar8, והכי משתלם לחייג מחו``ל עם התוכי!" אפשר לחייג מחו"ל עם תוכי?.
ה הגמדע של harar8 New member 5/8/06 #75 אם כך... מצטערת. אני נאלצת להמשיך מאוחר יותר כי אני צריכה ללכת. שיהיה לך יום נהדר ^_^