שירשור גימודים

בדיחמין לחורזת ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

חורזת חורזת הזמר הוא לך... חורזת חורזת לא שכחתי אותך אז הנה כמה בדיחות חלק קרש חלק חמות כדי שתעברי את היום בחיוך ואת הגמד שלך תאכלי עם לחוח בחורה נכנסת לאוטובוס עירומה כביום היוולדה. נהג האוטובוס מסתכל עליה, אז היא שואלת אותו: "מה אתה מסתכל עלי?" אז הוא עונה לה: "אני מנסה להבין מאיפה תוציאי את הכסף" דנה הבלונדינית קמה בבוקר יום אחד והחליטה שהיא רוצה לרכב על סוס לראשונה בחייה. הלכה והלכה עד שהגיעה למקום בו היה סוס יפהפה. היא עלתה על הסוס והוא החל לדהור. דנה נפלה מהסוס ובקושי הצליחה להחזיק במושכות. הראש שלה נחבט ברצפה ודנה בקושי הצליחה להמשיך. היא החלה לצעוק:"הצילו,הצילו. שמישהו יבוא לעזור לי!" היא המשיכה לצעוק, כשהיא מגבירה את הקול שלה עד כדי צווחות, עד שהגיע השומר של הקניון וניתק את הסוס מהחשמל. שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה. המשך יבוא

יוהו ..... שרקיה ../images/Emo24.gif

שרקיה
זה אני הגמד סיפורון שנמצא כאן רק בשבילך דברי,ספרי ונמצא גם משהו בשבילך. אז להתראות בינתיים מהגמד הכי חמוד בעולם לענקית הכי חמודה בעולם.

../images/Emo124.gifלי...1 ../images/Emo24.gif

נה נה נה נה הגמדה של לי לא ישנה היא עסוקה בלפנק את הענקית שנפלה בגורלה ואם עד עכשיו לא כתבה לה זה רק משום שמערכת המסרים של תפוז לא אישרה לה את הניק החדש בקצב יותר חפוז ולהיכנס בניק הרגיל זה לא בא בחשבון, כי אז ההפתעה תרד לטמיון. אז לך ענקית מקסימה שיהיה לך ליל מנוחה ושתקומי מחר כשבלבך הרבה שמחה, ובכלל שיהיה לך שבוע נפלא, כי כשאדר עומד בפתח ההילולה גדולה.

../images/Emo42.gifבקר טוב לענקית הפצועה שלי

מקווה שהרגל החלימה. כאן אצלינו בממלכת הטרוליות התכנסנו כולנו ושלחנו נשיקה גדולה ומרוכזת ישר לרגל. (וחוץ מזה, בממלכה שלך יש אורטופדים נורא נחמדים). שיהייה לך יום חמים ונעים. אנחנו כאן מרחוק נמשיך לטפל לך ברגל. הטרולית שאוהבת אותך,
טרולולולית

סיגלי מקסימה השיר היומי משוגר אלייך

אל תוותרי על כל מה שנלחמת עליו תעמדי על כל מה שמגיע לך אל תשכחי מאיפה באת ולאן הלכת רק תזכרי שאני תמיד איתך שולח לך שיר שמח לעשות לך טוב על הלב שולח לך שיר שמח להקל לך קצת על הכאב שום דבר הוא לא בזה נורא לכל סוף קורצת התחלה לכל דבר את יכולה אל תבכי ילדה כלום לא קרה. אני שולח לך קצת דבש על מקצב להמתיק את המצב חרוזים של חלב לפרח לב הזהב כי כשאת בוכה את לא יפה לא לא די לך או די לך או די לך ילדה נגבי ת'דימעה, בואי, תיקחי נשימה תדעי שבשבילי תמיד תהיי המלכה לא משנה מה קרה, מה נשבר, נגמר, תשאירי את העבר לעבר, רק אהבה למחר את כל הצרות תפזרי כמו עפר תהיי כמו ג'ירף תמתחי את הצוואר תראי איך כל הבעיות קטנות, מתגמדות תתפסי מהן מרחק ושוב תתחילי לצחוק תניחי עלי תראש תני לי ללטף לך את השערות ולמצוץ את הכוויות בחיבוקים ונשיקות. תמשיכי לחלום כי בחוץ נופל כוכב את יכולה לעשות את כל מה שחלמת עליו את יכולה להשיג את כל מה שעוד לא הושג אני מאמין בך ילדה ואני איתך שולח לך שיר שמח... תמשיכי לחלום אל תשברי פתאום תמשיכי לעשות את הדבר הנכון אני אתן לך ת'כוח אני אתן לך ת'אור אל תהיי עצובה זו רק תקופה שכזאת. יש אי שם מישהו שאוהב אותך בסוף הבלוק יש מישהו שכואב איתך חושב עליך ומתגעגע שיר שמח כותב לך ושולח תני לשמש לייבש לך את הדמעות תני לרוח לסרק את שערך השחור תני ללילה אותך לחבק ולירח השיכור עלייך לשמור העולם שלך, כל מה שבתוכו שלך זה היום שלך והחיים שלך אני הגבר שלך אני רוצה רק אותך והחיוך שלך יותר שווה מזהב אז אני שר לך - שיר שמח..... שולח לך שיר שמח...

lee_1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifיאאאא, אני מתרגשת..

פתחת לי את הבוקר בחיוך תודה רבה שיהיה לך יום מקסים

ערב טוב קהל נכבד

ותודה שנכנסתם לפורום במיוחד לקרוא את דברי ההלל ללי האחת שנפל בחלקי להיות לה לגמד כי למרות שלי היא כמעט צעירת הכותבות היא תורמת לפורום שלנו רבות, מספקת עיצות ביד נדיבה וגם התמצאותה בחנויות למידות גדולות היא ממש טובה. אז נריע לה בקול ונמחא כפיים גם כי אין עוד ענקית כזו בכל העולם. מהגמדה הסודית שלך

lee_1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif יאאאא, כמה חיוכים את מעלה

לי על ה
אני מוחמאת מאודדדד תודה רבהההההה
ושיהיה לך לילה מקסים

החורזת**

New member
וואללה, אני כבר מתה מסקרנות ../images/Emo12.gif

לדעת מי את, ובטח שאת מכירה אותי אם ידעת שאני שרופה על בדיחות. אז כל הכבוד על ההשקעה
ולשם האיזון, אשלח לך גם משהו שיעלה חיוך על שפתיך

תתתתתתתתתתותית שלי תתתתתתתותית

איפה את תותתתתתתתית? מה חשבת שכחתי אותך היום? לללללללללללא אין סיכוי יקרתי. אז מה שלומך הלילה? זהו כבר הלכת לישון את שינת היופי? לך תותית היקרה שיהיה אחלה לילה טוב תחלמי חלומות נעימים ומתוקים ומחר בבוקר שיתחיל לך יום נפלא לקראת הסופשבוע. אז תותית יקרה אני עכשיו בשלבי פרישה אבל תדעי שאני לא סיימתי את החגיגה. לילה טוב

למעלה