שירשור גילויים

rotemshi

New member
שירשור גילויים

או קיי!! נתחיל פה משו חדש!!! כל אחד יכתוב משו קטן שהוא גילה (בטוח יש משו כזה) אתם יכולים למשל לכתוב מתכונים שגיליתם קסמים שגיליתם דברים שיעזרו או כל מיני שטויות....... הגילוי שלי... (אני כותבת את זה גם כי מישו שאל וגם כי נראה שאין אנשים שיודעים את זה....) בשביל להאכיל דרקון (בקלות ובזול ובלי בלגנים) שימו בגינה פרחים צהובים רק צהובים. אני גיליתי את זה כי היו לי כל מיני פרחים בגינה ובמקרה הבאתי דרקון (סתם קניתי אפילו לא ידעתי מזה) והוא אכל לי את כל הפרחים הצהובים... מקווה שעזרתי!!!! ______________________________________________________________________________

rotemshi

New member
אל תעשו ניצלו"שים!!!!!!!!!

אוף אבל אני אענה אם כבר שאלת... אצל ויקי הערפדה בעיר הקסמים תמורת 49 מטבעות קסם... ואל תעשו את זה יותר בשביל זה יש שירשור שאלות!!!

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifיש לי משהו מדהים ../images/Emo28.gif

בידיוק פה יש מלא מתכונים והסבר מה הם עושים וכל זה... ואחלה רעיון השירשור הזה!!!

rotemshi

New member
תודה רק שאף אחד לא מגיב...

אני יגיב...

עשיתי את הכול חוץ משל הילדים ועם הפרחים כי שלי עוד לא סופרסטארית... ואני הכי האבתי את הקריסטל הורוד כי זה נתן לי את האלה שגודלים באדמה..כמו יהלומים רק שלי זה היה כחול...

לריסה92

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo108.gifהנה משו שאני גיליתי

אני גיליתי אי משיגים ורדים שחוריעם למי שיש סופרסטאר ועושים קסמים מה שצריך זה להשיג 3 מעריצים והם מביאים ת'ורדים אם יש לכם משרת תקחו את הורדים מהר כי הוא זורק אותם לפח! ובקשה: מי שיודע אי משיגים את החצי כוכב האחרון בסופרסטאר?! פליז עזרו לי אני חדשה ;)

למעלה