שירשור בכי

AnGeL DoLlY

New member
שירשור בכי ../images/Emo7.gif

על כך שנגמרה הטלנובלה הישראלית המצליחה משחק החיים ז"ל... אוקיי השירשור הולך ככה- כל אחד שרוצה להשתתף מסמן את האייקון הזה:
(ר-ק אותו
בלי להרוס) בכותרת, ואם הוא רוצה לכתוב משהו בהודעה שיכתוב, אבל בכותרת נ=א ל=א ל=ה=ר=ו=ס
-תודה על צומת ה-
-

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo7.gif

אני עדיין לא עיכלתי את הסוף... ואני עכשיו בשלבי הלאוששות...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo7.gif

מצטערת לתקן אותך זה לא חשות :) סליחה על החיוך אבל הייתי חייבת צריך לחייך מתישהו

Lily Bing

New member
../images/Emo7.gif

+
"לא חשות"
את בטוחה
מאיפה את יודעת
לא יודעת...זה לא נשמע לי הגיוני... זה כאילו השפתיים הדגש|לוחשות- "אהבה עד כאב"... ובבית השני של הפזמון- הלב דופק-צועק-"אהבה שלא תיגמר לעולם"... אבל מצד שני, כשהם שרים- הם כאילו מפצלים את המילה הזאת...שזה נשמע טיפה כמו "לא חשות"...אז אין לי מושג...

WhatsYourLine

New member
../images/Emo7.gif

בדקתי, וזה הולך ככה: ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב

השיר....

מישהו יכול לתת לי את כל המילים של השיר או של ירון או של ירון וליה או של שניי השרירם? תודה עם מישהו יביא ליי......!!!!!!!!!!!!! אווףף אני רוצה שימשיך להיות משחק החיים אני מתגעגעת!! ומחר יש שידורים חוזרים איזה כייף אני רוצה לראות כי אני מתגעגעת לסידרה!...

S A IP II IR

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

זה לוחשות
את יודעת מה, יש לי רעיון איך לבדוק את זה: כשמ"ה תיהיה בש.ח. זה יהיה עם כתוביות, ואז נראה בפרק האחרון שהם שרים את זה אם הם אומרים לוחשות או לא חשות, וגם אפשר לראות כשרותם ושחר ישירו את זה... אבל זה ייקח קצת זמן....

Lily Bing

New member
../images/Emo7.gif

+
אוף
לא נמאס לכם מהאייקון הזה ומהנרות
אפשר לחשוב שמישו מת...
בכל מקרה, רק רציתי להגיד שאין צורך לחכות כל כך הרבה זמן כדי לגלות מה נכון....זה די ברור שזה לוחשות...היום זאת היתה הפעם הראשונה ששמעתי מישו שחושב אחרת מזה...וזה לא ממש הגיוני...

shahar 6

New member
../images/Emo7.gif

כל כך עצוב היא היתה סדרה מהממת !מכל שאר הטלנובלות הישראליות! למרות שיש גם סדרות ישאליות טובות אבל משחק החיים היתה הכי טובה ! עלילה מהממת ! סגנון מהממם! שחקנים מעולים!ובכלל הכל הכל הכל הכל היה כל כך יפה !

../images/Emo7.gif

בלעחס. ניסיתי לראות את הטלנובלה החדשה, לא משהו האמת. ובקשר לטלנובלה החרדית. שווה התמכרות. ראיתם איזה שחקנים משחקים שם?(עודד מנסטר,איילת מרגלית,מתי אטלס ועוד כמה) שווה צפייה!לפחות לנסות.. רק בשביל להיזכר באיילת מרגלית(למרות שהיא מופיעה גם בכנפיים)

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif הטלנובלה "החצר" מתחילה היום

בשעה 19:30 בערוץ התכלת. כרגע הוא בתשלום. אבל החל מה-16 עד ה-30 לאוגוסט, הערוץ חינם ונוכל להתמכר קצת. הסדרה תשודר פעמיים בשבוע. בימי שני וחמישי בשעה 19:30. ושני הפרקים של השבוע ישודרו במוצ"ש בשידור חוזר.

למעלה