שירשור בימר...

shellywi

New member
שירשור בימר...

אחרי שנזפתי באמא קשות על זה שהיא כול יום נכנסת לפורום, קוראת ויוצאת ובכלל לא טורחת לשים תמונות שלי היא סוף סוף נישברה והחליטה להראות לכולם בדיוק כמה מדהימה אני... אז בתחילת החודש היה אירוע מוזר... אמא אמרה שיש לה יום הולדת ששיבואו הרבה אנשים הביתה אני לא כל כך מבינה מה זה יום הולדת, אולי זה היום הזה שסבא וסבתא לקחו את אמא מהכלביה שהיא הגיעה אליה? לא משנה... אבל מה שאני מבינה טוב מאוד זה הרבה אנשים!!! הרבה אנשים זה אומר הרבה ליטופים, המון צומי שאני אוהבת מאוד ואולי גם אני יקבל מתנה או שתיים.

shellywi

New member
ואז...

אחרי שרצתי בין כ-ו-ל האורחים ודאגתי שכל אחד מהם יביא לי לפחות ליטוף אחד או שנים מישהוא חשב שזה יהיה מאוד נחמד לשים עלי סרט מאחת המתנות שאמא קיבלה כדיי לקשט אותי גם לאירוע... חוצפנים! לא רק לא מביאים לי מתנות ורק לאמא אבל גם לקשט אותי?! אותי?!?! אני לא מספיק יפה???????

shellywi

New member
אמא נחלצה לעזרתי

ושיחררה אותי מהר... אין מה לעשות אין כמו אמא

shellywi

New member
אחרי האוכל

(אמא הסבירה לי ששבמשפחה פולנית טובה תמיד יש המון אוכל בימי הולדת...) אני החלטתי ללכת לחקור את המכשיר המוזר והנהדר הזה שכול הזמן הוציאו ממנו בשר!!!! שמעתם על המצאה כול כך מתקדמת? החלום הרוב של כל כלב!!! פשוט לבוא ולקחת... אז כמובן גם אני רציתי לבוא ולקחת...

shellywi

New member
אבל...

אחרי שניה זה עשה איזה שהוא רעש וזה מאוד הבהיל אותי!!! אז עזבתי את הגן עדן... לבינתיים...

shellywi

New member
לקראת סוף האירוע

נתתי לאמא נשיקה כי היא עבדה קשה ומגיעה לה לאכול הרבה ולקבל מתנות.. עבודה מאוד מאוד קשה....

shellywi

New member
וגם היא נתנה לי...

כי גם לי מגיע הייתי ילדה טובה לא הצקתי לאנשים יותר מידי לא קפצתי על השולחן לנסות לגנוב אוכל הייתי ילדה טובה ...

katam

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

כמה היא גדלה ויפתה הגברת הזאת. מזל טוב ליום ההולדת של אמא

shellywi

New member
ואחרי שכולם הלכו

יצא ה-
שבי לקחתי לאמא את הכתר שהיא קיבלה מסבתא מה???? גם אני רציתי כזה!!! וחוץ מזה אדום מתאים לי הרבה יותר

../images/Emo45.gif צודקת../images/Emo70.gif

למה שהיא תקבל ואת לא? וחוצמיזה... את צריכה להצדיק את הדמיון של לנזק
מקסימה

shellywi

New member
וגם היה לי זמן

לשחק עם מה שאני באמת זממתי עליו כול המסיבה... הדבר הזה זז כול הזמן ומנסה לעלות למעלה... אל תדאגו אני דאגתי שהוא ישאר על הקרקע שלא ילך לאיבוד!

shellywi

New member
כמה ימים חלפו

וגם היומולדת שלי הגיע!!!! הייתי בת חצי שנה וזה כבר המון!!! ציפיתי למלא עצמות משחקים ושעשועים ומה אני מקבלת???? שבוע לפניי היומולדת אמא נראתה לחוצה, היא אמרה שהיא מקווה שאני לא אהיה מיוחמת עד סוף השבוע יחום? מה זה? לא התייחסתי אליה כי אני לא מודאגת מדברים שאני לא מכירה ויום לפני היומולדת אמ ואבא לקחו אותי לנסיעה באוטו, אני לא אוהבת את האוטו הוא עושה לי בחילה.... והורידו אותי אצל הוטרינר... אני לא זוכרת הרבה אני רק זוכרת שהתעוררתי עם צינור מפלסתיק על הראש!!! אמא אומרת שזה כדיי שאני לא יוציא את התפרים יש לי תפרים? כמו לבובות שלי? טוב אז באמת כדיי שאני לא יתקרב לזה כי את התפרים של הבובות אני קורעת בקלות... נו... לפחות קיבלתי אחלה עצם כפיצוי...

shellywi

New member
סוף כול סוף!

זה נראה כמו נצח אבל הורידו לי את צינור והיום אני חופשיה ומשוחררת תראו כמה הרבה אני מחייכת

shellywi

New member
../images/Emo6.gif

וזהוא... זהוא סיכום תולדותיי בחודש האחרון שזה מלא!!! חודש שלי זה כמו 7 שלכם לפחות!!!

NoKi2sh

New member
בייייייייייייימררררררררררררר

אני זוכרת שהביאו אותך איזה קטנה היית, וגדלת יפה כל כך , וגבהת, ויפית... ואת ממש כלבונת מקסימה עכשיו, ובכלל לא נראת גורית... את בגילה של סאיה שלי , ושתיכן הגעתן לפורום הזה כמעט באותו הזמן- היא מוסרת לך ד"ש (מהשטיח, היי, היי למטה!!!--->כאן!!) ואמא יפה(ואני דיי בטוחה שאבא שלך גם) וכל הכבוד שהתנהגת ביומולדת כמו גדולה, אני בטוחה שהבאת לשניהם הרבה גאווה. ^_____________________________________^ סאיה מציקה לי פה, שניה יש לה שאלה- בימר!!! מתי נפגשים? (היכן את גרה בימרית? שנדע אם אפשר לבוא לשחק^_^) לילה נפלא ותודה על התמונות!

למעלה