שירשור ביוגרפיות

inko

New member
פראנק רייקארד

לפני כמה זמן(לא זוכר בדיוק) אריק ביקש עזרה מאנשים בשביל הפורום,אז לאחר שהתנדבתי אריק ביקש ממני לסכם את הקריירה של רייקארד,אז הנה לפניכם. אשמח אם תוכלו לתקן שגיאות ואם תרצו את הביבלוגרפיה רק תגידו. פראנק רייקארד תאריך לידה: 30.9.62 מקום לידה: אמסטרדם לאום: הולנדי קבוצה נוכחית: ברצלונה פרנק רייקארד כבר נחשף לכדורגל מגיל שש ושיחק במועדונים הקטנים של אמסטרדם. יום אחד ליאו בינהאקר ראה אותו משחק והתרשם לטובה ולקח אותו לאיאקס ובשנת 1981 הוא הגיע לנבחרת הלאומית. אצל בינהאקר הוא היה טוב והצליח אבל כאשר בינהאקר עזב לטובת אד דה- מוס רייקארד "נזרק הצידה" ודה - מוס לא ממש בנה עליו. בשלב מסוים רייקארד עשה שיוני בראש והפך לאחד הברגים המרכזיים באיאקס הגדולה לצד שחקנים כמו מרקו ואן בסטן ודני בלינד. אחרי שעבר לסרגוסה התחיל יורו 88 ושם הוא הצטיין. הרבה קבוצות רדפו אחריו ולבסוף הוא הצטרך להולנדים מרקו ואן בסטן ורוד חוליט ויצר שלישיה הולנדית במילאן הגדולה, שלישיה שהביאה בגביע האלופות של 89 עם שער ניצחון בגמר מול בנפיקה ליסבון. אחרי ארבע שנים באיטליה הוא חזר לאיאקס ושם הוא שיחק עד לפרישתו בגיל 33,אלא שבדרך הוא הביא זכייה בליגת האלופות מול לא אחרת משאר מילאן. אחרי שלוש שנים הוא חזר מהפרישה ונהייה מאמן. הוא הצטרף לצוות המקצועי של חוס הידניק בנבחרת הולנד. אחרי המונדיאל בצרפת ב-98 רייקארד קיבל את המושכות של הנבחרת והיו הרבה ביקורות נגדו. מהלך חשוב שעשה בנבחרת היה להרגיע את המחנות בין השחורים ללבנים בנבחרת,מה שחגג ביורו 96. אחרי יורו 2000 המוצלח מבחינת הולנד,אך לא מבחינתו של רייקארד(הולנד הפסידה לאיטליה בחצי הגמר בפנדלים) הוא החליט שהוא עוזב את הנבחרת למרות רצונה של ההתאחדות להחתימו על חוזה חדש. אחרי הנבחרת הוא אימן את ספרטה אך עזב אותה לבסוף בעקבות איומים אחרי שירד ליגה. בקיץ 2003 הוא מונה למאמן ברצלונה ושם הוא הצליח להביא לברצלונה אליפות בעונתו השנייה במועדון. תארים: 5 פעמים אליפות הולנד. 3 פעמים הגביע ההולנדי. 2 פעמים הגביע האיטלקי. פעם אחת ליגת האלופות. 3 פעמים גביע אירופה. 3 פעמים הסופרקאפ האירופאי. 3 גביעים בינלאומיים. פעם אחת השחקן ההולנדי של השנה. פעם אחת מדליה של כבוד על תרומה לספורט ההולנדי.

The Bz

New member
רפא בניטז

גם אני התנדבתי ודיי שכחתי מזה אבל הקובץ נכתב ממזמן אז בואו נעלה אותו הבה נגילה:] רפאל בניטז מאדס נולד ב16 לאפריל ב1960 במדריד,ספרד בתור מאמן, הישגיו כללו: אליפות הליגה שנייה בספרד עם קסטילה בעונות 1986/87 ו-1988/89. אליפות ליגת הנוער עם ריאל מדריד בעונת 1989/90. זכייה בגביע הנוער עם ריאל מדריד בעונת 1990/91. דאבל עם הנוער של ריאל מדריד בעונת 1992/93. עלייה לליגה הספרדית הראשונה עם "אקסטרמדורה" בעונת 1997/98. עליה לליגה הספרדית עם טנריפה בעונת 2000\2001 זכייה בגביע אופ"א עם ולנסיה בעונת 2003/04. זכייה בליגת האלופות עם ליברפול בעונת 2004/05. כשחקן ''רפא'' שיחק בקבוצות הבאות: ריאל מדריד,פריס סן ז'רמן,לינראס לפני שהגיע לליברפול כאמור רפא הוביל את ולנסיה לזכיה בגביע אופ''א ולזכיה באליפות הליגה בעונת 03\04 אליפות שנייה ב3 שנים[יחי בניטס!] כשחקן הוא לא שיחק בקבוצה הגבוה של ריאל מדריד אלא רוב הקריירה שלו שיחק בליגות הנמוכות של ספרד האימון,זה מה שהפך אותו לבנאדם שהוא כיום.הוא התחיל לאמן בקבוצת הנוער של ריאל מדריד,הוא התחיל לאמן אותה ב1986 והוא חזר להיות מאמן ראשי בטנריפה ב2000,וגרר הצלחה רבה שהוא העלה אותה לליגה הראשונה. ועונה לאחר מכן החל הרומן שלו עם ולנסיה איך כתוב באתר ``fairtale``. ההגעה של ה''יורש'' של הקטור קופר לולנסיה עוררה שאלות ותגובות שונות רבות וכך גם אצל רוב הפרשנים. אבל בכל זאת רפאל בניטס היה הזה שצחק אחרון שבאותה עונה גרר את ולנסיה לזכיה באליפות הליגה .העונה לאחריה הייתה כישלון וכמו ליברפול באותה עונה גם ולנסיה סיימה מקום 5 אבל היה להם עונה טובה בליגת אלופות וולנסיה הגיעו לרבע גמר. כיום רפאל בניטס מתגאה בתואר אלוף אירופה 2005 לאחר גמר בין הטובים שהיו ויהיה בהיסטוריה של ליגת האלופות לאחר קאמבאק מדהים מחזרה לפיגור ועליה ליתרון והרבה בזכות סטיבן ג'רארד כיום הקבוצה של ליברפול דיי מקרטעת בליגה אבל בניטס רק מתחיל לבנות את הסגל האם יהיה עוד קאמבק בליגה,קשה לראות את זה באופק כי צ'לסי מסתירים אבל כמו שאמרו עליו שהוא גאון כדורגל נראה מה יהיה בעתיד הקרב ובא. חג שמח וגשום

מצויין ../images/Emo45.gif

מאמן מצויין, אבל בקשר לאליפות אירופה שהוא זכה בה, עם כל הכבוד, היה להם המון מזל, זה לא שהם דרסו את כולם או שהיו חכמים יותר מאחרים, פשוט המזל היה לצידם. יהיה מעניין לראות בעוד 3-5 שנים מה יהיה עם בליברפול... אני מהמר על הצלחה.

Big Joni1

New member
../images/Emo45.gif

ליברפול השנה תיפול בליגה במיוחד ואין מצב שהם משחזרים את הזכייה בצ'מפיונס.

שנה שעברה היה מצב שהם יזכו?

גם בשמינית גמר אף אחד לא ספר אותם. וחוץ מזה הביאו את בניטז שיבנה קבוצה תוך 4-5 שנים, לא תוך שנה שנתיים, יש לו עוד זמן. עכשיו הם רוצים את חואקין, אם הם יצליחו להוציא אותו מבטיס זה יהיה הישג יותר מרשים מהזכיה בליגת האלופות.

sok777

New member
הוא מלך.

במנג'ר ובמציאות. [נראה לי גם במציאות
]

עבודה מצויינת ../images/Emo45.gif

עלה למאמרים. אני אוהב את את הסיגנון של רייקארד, כדורגל יפה, יצירתי והתקפי. הבעיה שלי עם השיטה 4-2-3-1 שזה עם חלוץ אחד, והבעיה היא לא שהקבוצה לא מספיק התקפית, פשוט הקבוצה לא יכולה להחזיק שני חלוצי חוד גדולים, כשבהרכב הפותח יפתח רק אחד מהם. אם חלילה סמואל אטו יפצע, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה.... |שנה הבאה הנרי מגיע| רייקארד מאמן מוכשר, ואני צופה לו עתיד ורוד, וכחול-בורדו (וצהוב לפעמים
) הוא גם ידוע כאחד שמתחבר לשחקנים וממש חבר שלהם, שזה מראה גם שהוא אחלה בן אדם. Viva La Barca!

../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההשקעה. האמת שהייתי בטוח שראייקרד לא יצליח, אבל הוא הפתיע אותי. מגיע לו כל הכבוד על ההצלחה שלו עם בארסה, אני חושב שסוף סוף הוא הצליח לייצב את הספינה הזאת.

שירשור ביוגרפיות

כמו שאתם רואים, עלו שני ביוגרפיות חדשות על מאמנים למאמרים שלנו. כל מי שרוצה לתרום ולהמשיך אנחנו נשמח מאוד..

למעלה