שירשור בוקר טוב!

דבירון

New member
שירשור בוקר טוב!

בוקר טוב לכם חמודים!איך ישנתם?!אני לא ישנתי כל הלילה!!!!!כן,כן.... כל הלילה גלשתי באינטרנט(!!!!!!!!!!) וסליחה על פתיחת ההודעה החדשה-אם לא הייתי אמור לפתוח,אני פשוט לא ממש יודע איל כל העסק הזה הולך.....אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי בהזדמנות..... מדביר.

בוקר טוב לכולםםםםם

איזה יום מושלם היום

בווווווקר טוב!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo1.gif

יווווו אני מתה מעייפות... הטלפון, כרגיל, מעיר אותי וכולה שמונה וחצי
דבירון
מותר לפתוח שירשור בוקר טוב, אם אף אחד לא פתח כבר לפניך... ואם רשמו בשירשור אחד לילה טוב, ז"א שזה נעשה השירשור בוקר טוב כי יש ילדים בפורום (שיהיו בריאים...) שהולכים לישון ב-3 , 4 בלילה

בוקר טוב לכולם!!../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

חחח אתם לא יודעים איזה קטעים...אני קמה ואמא שלי ואחים שלי שירם: היום יום הולדת.."...חח הם יודעים שזה היום הולדת של יהודה ושאני מטורפת עליו!! זו השנה הראשונה שהתוכנית של גיא פינס ממשיכה בתאריך של יהודה כי בדרך כלל הם יוצאים לחופשה בתאריך הזה מה שאומר שעכשיו יכריזו בתוכנית שהוא נולד ביום הזה...סוף סוךף כי תמיד שוכחים את זה..!! כפרה עליו איך אפשר לשכוח דבר כזה!!

חופיתוש../images/Emo26.gif איזה חמודים!!!

יודעים אצלי שאני מעריצה את יהודה, אבל מי זוכר מתי התאריך יומולדת שלו?!?! חיחי צריך לראות היום גיא פינס!!!!!!!!!

אורוש 14

New member
בוקר טוב לכלוםםםם

אחרי שבוע שלא היה לי מחשבב....אני מאוד שמחה לחזור חחח אבל היום אני שוב נוסעתתת!!!! אז שיהיה לכולם יום נפלא!!

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכוווווולם../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכוווווווווולם!! כל מי שלא הספיק להגיב לשרשור היומולדת של יהודה, שיגיב עכשיו,ומהר!!!
נאוו'ש

shany17

New member
היום הכי מושלם בשנה...../images/Emo42.gif../images/Emo86.gif

היום יומולדת לחיים שלי
איזה לילה מושלם היה לי... חלמתי עליו
יווווווווווווו זה היה כ"כ כ"כ כייף... ראיתי אותו... והוא הכיר אותו.. חח איזה חלוםםםםםם....
לפעמים חלומות מתגשמים
אני מחכה...

בוקר טוב (../images/Emo35.gif)

היום קמתי בגלל אבא שלי מוקדם כדי שאני יעזור לו במשהו (ב8.00
) עכשיו אני במחשב חיחיחחיחיחיחי וזהוווו יום טוב מקסים מדהים מפנק מפצץ אחלה בכלה ככלה טחלה צחלה גכלה רחלה מחלה פלכה וחלה שחלה לכווווווווווווווווווווולם
הדסי

../images/Emo85.gifבוקר טובב../images/Emo70.gif

היום העירו אותי מוקדם בשביל לסדר את הכרטיס.. וגם הגיע הזמן לשתף את כולכם.. ביום ראשון אני טסה ליוון
אז היום סידרתי כמה דברים אחרונים.. וממחר מתחילים לארוזזז.. יאאא איזה שווע
יום שווע ונפלאא אוהבת המוןןן איילת

צהריים טובים...!!

שיהיה לכולם יום מקסים!! ואיילתתת שתהיה לך טיסה נעימההה, וחסר לך אם לא תהני המון המון המון נתגעגע... ועד יום ראשון תיכנסי כדי שנוכל להיפרד ממך.... לאב יו...
המשך יום טוב...!!!

אביחי 33

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

קמתי עכשיו
בגלל שאתמול מיכל חירפנה לי את השכל עד 2 וחצי בלילה עם הפטריות שלה
(חח סתם מיכלי
) מקווה שיהיה יום טוב לכולם. הצשך יום מקסים לכולם
אוהב מיליון
אביחי

../images/Emo15.gifבוקר מעולהההה../images/Emo70.gif

הלכנו היום אני וחברות שלי לבקר בבצפר היסודי שלנו, היה כאלה צחוקיםםם
הפרענו לכולם בשיעוררר... והשומר צרח עלינוו...
היום יומולדתת למושלםםםם
ואתם מוזמנים להכנס לבלוג ולראות מה ארגנתי לו שםם.. כפרעליוו..
יאללה יומושלם שיהיה לכם
מירי

למעלה