שירשור בדיחות....

שני גברים רצים בסופר,,,

עם עגלות הקניות,,, באחד העיקולים הם נתקלים האחד בשני,, פונה הראשון לשני ואומר,, סליחה,, אשתי נעלמה לי לפני שעה,ואני לא מוצא אותה,, השני: איזו מקריות,,גם אשתי נעלמה לי,,, איך נראית אשתך,, הראשון : גבוהה ,רזה,בלונדינית, ,עם עיניים כחולות,, חזה עומד יפה ושזופה,,,ואיך אשתך נראית,,, השני : עזוב ,, בוא נחפש את אשתך,,

שתי זקנות,,,

יושבות על הספסל,, אומרת הראשונה,, אוי נרדם לי התחת,, אומרת השנייה,, כן,, שמעתי אותו נוחר,,

אשה מבקשת מבעלה,,,

כסף לניתוח חזה,, אומר הבעל,,למה? קחי נייר טואלט ותשפשפי בין השדיים,, שואלת האישה,, וזה יעזור,, לתחת שלך זה עזר,, עונה הבעל,,,

הכי טובה להיום,,,

אינדיאני אחד עלה לאוטובוס,, הנהג אמר לו,, לשלם בבקשה,, האינדיאני,,, אינדיאני לא משלם,, הנהג,, אנדיאני משלם האינדיאני ,,, אנדיאני לא משלם ככה עברו שעתיים,, עד שעלה כרטיסן, הכרטיסן,, מה קורה כאן,, הנהג,, המניאק הזה לא רוצה לשלם לי האנדיאני,,, אנדיאני לא משלם הכרטיסן,, אנדיאני כן משלם הנהג,, אנדיאני משלם,, ככה חלפו להם עוד שעתיים עד שהגיע שוטר,, השוטר,, מה קורה כאן,, הנהג,, המניאק הזה לא רוצה לשלם לי האנדיאני,, אנדיאני לא משלם הכרטיסן,, אנדיאני משלם,, הנהג,, אנדיאני משלם,, השוטר ,,, אנדיאני משלם,, ככה היה עד שהגיעו לבית משפט,, השופט,, מה קרה כאן,, הנהג,, המניאק הזה לא רוצה לשלם לי האנדיאני,, אנדיאני לא משלם. הכרטיסן,, אנדיאני משלם השוטר,, אנדיאני משלם השופט,,ולמה אנדיאני לא משלם,, אנדיאני,, כי לאנדיאני יש כרטיסיה,,, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלום לכולם.....!!! + בדיחה

איכר מתחיל אחד שמחליט לגדל כבשים שם לב שהן לא מתרבות. הוא הולך לוטרינר ושואל מה אפשר לעשות כשהכבשים לא מתרבות. הוטרינר מציע לו הפריה מלאכותית. "איך אני אדע אם הן בהריון?" הוא שואל... הרופא עונה "אם הן ישכבו להן במקום להתהלך סימן שהן התעברו". האיכר אומר תודה ושהוא יחשוב על זה‎. הוא חוזר הביתה ומאחר והוא לא יודע מה זו הפריה מלאכותית‎, הוא חושב שבטח הכוונה היא שהוא צריך לזיין את הכבשים בעצמו‎. בבוקר הוא אוסף את כל הכבשים על הטנדר שלו, נוסע לשדה מבודד ומתחיל לזיין את הכבשים אחת אחת. אחרי הצהרים הוא חוזר עייף ומאוחר יותר הולך לישון. בבוקר הוא מסתכל החוצה ורואה את הכבשים מתהלכות להן כרגיל‎. בחוסר חשק הוא שוב אוסף את הכבשים אחת אחת, שוב מעמיס על הטנדר ושוב נוסע לשדה, שם הוא מזיין כל אחת פעמיים ליתר ביטחון. הוא חוזר בערב מותש מעייפות ומייד נרדם‎. בבוקר, לא מסוגל לצאת מהמיטה מרוב תשישות הוא מבקש מאישתו שתציץ החוצה ותגיד לו אם הכבשים שוכבות להן. האישה מציצה מהחלון ואומרת: "לא, כל הכבשים על הטנדר, ואחת מהן יושבת מקדימה וצופרת‎ ...."

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

זה על הבדיחה של שולי......... וחחחחחחחחחחחחחח........על הבדיחה שלך..... אהלן בעלה טוב לראות אותך... הכל טוב??

פעם בשנה זה טוב ש..

המלוכה בודקת את המצב בעם... שלום אהובתי.... שלום סערון, הכל טוב ישתבח שמו ומה שלום אדוני?

sahr12

New member
ב"ה שאני נושם......

חזרת בתשובה או מה???חחחחחח.... ישתבח שמו..וכ"ו....נלחצתי!.:)

יש גבול לא../images/Emo123.gif

מהבוקר קוצ´י מוצ´י מבעלי.. אז הנה בעלך הגיע.. יופי עכשיו בעלי נעלם לי

sahr12

New member
אם רעייתי הייתה מדברת כך....

מהחלון בלי כנפיים........הופ!!!!!!!!!!!!חחחחחחחח......אפ-וופוש..... אני ומיכל חברים טובים! תפנימי!לא מתאים לך.....קחי תמגבות של הנידונייה....וייאאלה......חחחחחחח איך אימא שלך (חמותי) אומרת..... "מלאא ראחחאא וכולתוואחש" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........

למעלה