שירשור בדיחות....

שירשור בדיחות....

פרסי נכנס לתחנת דלק ושואל את המתדלק: "סליחה, כמה עולה טיפת דלק?" המתדלק אומר לו : "טיפה זה בחינם". אז הפרסי אומר:"תטפטף לי מיכל מלא" פרסי אחד מתחתן עם גרושה. מיד לאחר החתונה הוא אורז מזוודה ואומר לאשתו: "ביי, מותק אני יוצא לירח דבש!" אמרה אשתו: "רגע, מה איתי?" עונה לה הבעל הטרי: "חמודה שלי, את כבר היית בירח דבש".

אפרופו פרסי...

פרסי אחד חלם שהוא איבד 100 ש"ח. הוא לא התעורר עד שהוא לא מצא אותם...

קרמבובת

New member
שתקו..חחחחח רק לי מותר חחחחחחחח

פרסי אחד שם מראה על הדלת של הכספת כדי לראות שזה באמת הוא לוקח תכסף.. קרמבו

יש לי

אחד נכנס לספריה מבקש ספר "הפרסי הנדיב" הספרנית: כן, פנה למדף מדע בדיוני חחחחחחחחח מתה על הפרסים הכי לארגי´ם שיש.

איש שמן,,,

הולך ברחוב ורואה איש רזה,, האיש השמן אומר לרזה,, כשמסתכלים עליך,,אפשר לחשוב שיש רעב במדינה,, הרזה עונה,, כשמסתכלים עליך,, מבינים למה,,

איש שמן

עומד בכניסה לגן ילדים. ניגשת אליו הגננת ושואלת אותו: "אתה מצפה לילד ?" עונה האיש: "לא, אני סתם שמן..."

ערס ואשתו,,

עוצרים מונית,, כמה אתה לוקח עד דיזנגוף,,? הנהג,, עשרים שקל הערס,,כמה זה יחד עם אשתי,, הנהג,, גם עשרים שקל,, הערס לאשתו,,, אמרתי לך שאת לא שווה כלום,,

ארנב אחד בא לפאב ושואל,,

יש לכם ענבים,,? אומרים לו שלא,, יום למחרת נכנס ושואל,,יש ענבים,,? שוב אומרים לו לא, לאחר שבוע הברמן מתעצבן ואומר לו,,,אם אתה מבקש עוד פעם אחת ענבים אני מחבר את הרגליים שלך עם מסמרים,, יום למחרת בא הארנב ושואל,,יש לכם מסמרים..? עונים לו שלא,, אז הארנב שואל,, יש לכם ענבים...?

nightroll

New member
שולינקה

אותי זה דווקא נורא שיעשע, הבדיחה הזו שלך...

גיוRא

New member
פרסי אחד חוזר מקופת חולים..

עם הבקבוק של בדיקת השתן ביד.. שואלת אישתו"ג´ורג´ מה קרה היה סגור..?" לא : בדקו כבר .. אז למה החזרת את הבקבוק? ג´ורג´.."מה קרה לך תראי תתשובה..יש קצת סוכר בשתן"

sahr12

New member
אפרופו פרסים...חחחחח

שאלה: איך האבא של הפרסי קורא לו שיבוא? תשובה: COME SUN COME SUN.(קמסן,קמצן...)חחחחחחח

בן של פרסי סיים תיכון בהצטיינות...

בא לאבא שלו ואמר לו: "אבא, תראה סיימתי תיכון בהצטיינות, הבגרות הכי טובה בבית הספר שלי, כל האוניברסיטאות רוצות אותי - אולי לכבוד זה תקנה לי משהו ?" "מה אתה רוצה ?" שאל הפרסי. "אני רוצה אבטיח" ענה הבן. הלך הפרסי וקנה לו אבטיח. בינתיים הבן התגייס לצבא. גמר טירונות בהצטיינות. קורס מכ"ים בהצטיינות. קורס קצינים בהצטיינות ואחרי 7 שנים השתחרר מצה"ל. בא לאבא שלו ואמר לו: "אבא תראה, כל השלבים בצבא סיימתי בהצטיינות, והנה השתחררתי, אולי אתה מוכן לקנות לי מתנה לכבוד השחרור ?" "מה אתה רוצה ?" שאל הפרסי. "אני רוצה פחית קולה" ענה הבן. "קולה אחרי אבטיח !!! לא בא בחשבון !!!..."

גיוRא

New member
ישראלי מצוי

ישראלי מסתובב בניו יורק ופתאום עוצרת לידו מכונית מחלון המכונית משרבבת את ראשה מדונה …לא פחות ולא יותר בא לך לשכב איתי?...שואלת אותו מדונה הישראלי מסתכל עליה חושב חושב ואז הוא אומר לה... למה לי מילא אף אחד לא יאמין לי....

גיוRא

New member
ועוד אחד....

בחור אחד נכנס לתא ווידוי של איזו כנסייה ברומא. שואל אותו הכומר: "על מה אתה רוצה להתוודות בני?" עונה הבחור: "ביממה האחרונהש כבתי עם חמש נשים שונות וכולן היו נשואות" אומרה כומר: "זה מאוד לא בסדר לשכב עם חמש נשים ביום אחד ועוד שכולן היו נשואות, איזה מין נוצרי אתה? עונה הבחור: "האמת שאני לא נוצרי אני ישראלי ואני לא מכיר כאן ברומא אף אחד אבל הייתי חייב לספר זאת למישהו"

nightroll

New member
ועוד באותו כיוון

בעוד שהספינה החלה לטבוע, קפץ שמוליק מסיפונה והחל לשחות. במים ניתקל באישה שהחלה לטבוע, ומשך אותה אחריו עד שהגיע לאי. לתדהמתו גילה כי האישה שהציל היא קלאודיה שיפר, והיא אסירת תודה. "מה אתה רוצה, אני אתן לך" היא אומרת, והוא מבקש, איך לא, מין סוער. כך עוברים הימים באי, וקלאודיה ניגשת יום אחד ושואלת "למה אתה עצוב?" והוא אומר לה "אני מת לשוחח עם חבר שלי איציק. אולי תהיי מוכנה להעמיד פנים שאת איציק, ואני אשוחח איתך?" "בודאי" עונה קלאודיה, ושמוליק קופץ ואומר לה: "בואנה איציק, תנחש את מי אני מזיין???"

למעלה