שירשור בגרות בפסקל

Psycho E

New member
שירשור בגרות בפסקל

שלום. ב-24/5, עוד שבוע וחצי, יש לי ואני מניח שלעוד כמה מחברי הפורום, בגרות ביסודות מדעי המחשב (פסקל). אני לא כ"כ מבין את החומר, אז אם אפשר לשרשר פה אולי כל מיני מדריכים, הסברים, תירגולים ומבחנים לדוגמא - אודה לכם מאוד. בעיקר מהשלב של פונקציות/פרוצדורות והלאה. תודה מראש!!!

Psycho E

New member
טוב אז ככה:

אני צריך בעיקרון תרגילים, אבל שיהיו עם פתרונות. כאילו אין אתרים עם תרגילים ופתרונות על החומר לבגרות? כי סתם שאלה לא תיתן לי הרבה... אין לי מורה פרטי לפתור איתו. וגם אם אפשר הסברים פשוטים וטובים יהיה מצויין! במיוחד על פונקציות, פרוצדורות ומערכים דו מימדיים. גם מחרוזות אם אפשר.. תודה רבה רבה מראש! הבגרות מתקרבת והלחץ גובר..

בוא תפתור את השניים שהבאתי לך

ואם תרצה בסוף אני אעלה את הפתאונות שלי- קיבלתי 20/20 לכל שאלה.

אני נבחן ../images/Emo13.gif

לכולם

והנה שני תרגילים: ../images/Emo127.gif

המצאתה של המורה למחשבים: (-נוסח השאלה..מהראש שלי..)
בחברת כספות החליטו להצפין את כל קודי הכספות שלהם. כל קוד פורק לסדרת מספרים וביניהם התו "?". הקוד הסודי של הכספת הוא סכום כל המספרים הללו. דוגמא: 123?145?457 - הקוד יהיה 457+145+123=725. א. כתוב פנוקציה שתקבל את מחרוזת ותחזיר את הקוד של הכספת בצורה שתוארה לעיל. ב. כתוב תוכנית אשר תקלוט קודי כספות עד אשר יוכנס הקלט 'please stop'. על התוכנית למצוא את הקוד הגדול מכולם (מבחינה מספרית). --צא מנקודת הנחה שהמחרוזת מכילה מספרים ו"?" בלבד.
נתון מערך A המכיל ציונים של 10 תלמידים, לכל תלמיד לכל היותר 6 ציונים. נתון מערך B המכיל את מספר הציונים השייכים לכל תלמיד. א.ציין את גודל המערכים ואת סוגם. ב. צור מערך C אשר יכיל את ממוצע הציונים של כל תלמיד. --יכול להיות שזה קל לחלקכם- אבל חלק מהכיתה נפלה פה משום מה.
אני קיבלתי במתכונת הזו 91

שטויות../images/Emo35.gif בוא אני אספר לך שטויות:

כשאתה רושם משהו כותרת של פונקציה אבל כותב Procedure בכותרת במקום Function מרוב לחץ- זו שטות
.
כשאתה צריך לעשות Random של 1-6 ובמקום Random[6]+1 רושם את המספר 5- זו שטות
כשאתה חושב שיש Round למספר שלם - זו ממש שטות
ואין מצב שאני חוזר עליה שוב...למדתי והשכלתי. אבל בכל זאת--> הציון הכי גבוה בכיתה

ilankt

New member
לא...

שטויות זה לכתוב > במקון => שטויות זה לא לכתוב משפט שלם ב writeln

DNile

New member
לא....

שטויות זה 5 נקודות במבחן בפסקל, שטויות זה באמת להאמין שהציונים האלה ישפיעו על משהו. שטויות זה לקרוע את התחת כל י"ב כדי להוציא ציונים טובים, רק כדי להגיע לצבא, וללמוד בכלל באוניברסיטה הפתוחה, שלא מבקשים בכלל לראות את הציונים שלך.

ilankt

New member
מזל שאני לא משקיע ../images/Emo6.gif

אפילו דקה אחת לא למדתי... בין הסיבות שבחרתי במגמה הזאת.

DNile

New member
כן... כמו רבים מאיתנו..

תעודת עניות למערכת החינוך.

השטות שלי יותר שטויות ../images/Emo3.gif

וגם אני לא לומד לזה
או שיש לך את זה...או שאין

titan2000

New member
לא לומד??

אל תדאג, במדעי מחשב ב' (השלמה ל5 יחידות) אתה תלמד. הבטחה שלי.

למעלה