שירשור באגים ..

למנהלים

כתבתיהיום 2 שירים 1 זה לא עשה כלום ולא נתן לי לעשות כלום אז הפסקתי והשני זה רשם שהוא יוצר וכשזה סיים זה לא הוסיף לי עוד שיר וזה גם לא הוסיף את זה בניהול שירים ואלבומים מקווה שתעזרו לי כמה שיותר מהר תודה מראש!

באג בלהקה 8824

נראה לי שנעלמו 100000 ש"ח. היה לי בסביבות 700 אלף - הוצאתי 3 רינגטונים וזה ירד ל 500 אלף בערך. היה אמור לרדת בסביבות 110 אלף... בתודה מראש S. brothers

adva989

New member
למנהלים!! ול-orange my band

אני עשיתי 5 הופעות משותפות עם להקה ומשום מה זה לא העלה לי את כמות ההופעות.. למרות שההופעה הורידה לי גיבוש אנרגיה ומעריצים זה לא פייר בבקשה תבדקו את זה מס' להקה: 7040

ה ב ו ב ה

New member
תקלה להקה 5659

קבעתי 2 הופעות משותפות... משום מה לא רשום אותן בלוח האירועים, ואני לא יודעת האם הן יתקיימו בכל זאת. תמונה מצורפת.

הצילו!!!!!!!!../images/Emo124.gif ירד לי מיליון שקל!!../images/Emo28.gif

ירד לי מיליון שקל ככה סתם לא עשיתי כלום.!!!! שום תקרית שום משכורת שום דבר.. וירד לי מיליון שקל!! תתקנו !!!
להקה 2903.. לעוד מישהו זה קרה?

להנהלת אורנג' דחוף!!! באג!!

היום קבעתי שיר ללהקה שלי-במבה לולו מס' 12412 שלקח שעה, לאחר מכן התחלתי עוד שיר שהיה אמור להסתיים לאחר 3 שעות וזה עדיין תקוע על השיר ואני לא יכולה לקבוע שום הופעה!

לאורנג' מיי בנד

כדאי שתתייחסו למה שאני אומר עכשיו כי זה כבר מוגזם. התחלתי הופעה משותפת עם איזה להקה, שהיה כתוב שהיא מוכנה ב-100% והיא גם אמרה לי שהיא הייתה מוכנה ב-100% ושלחו לי הודעה ואמרו לי שהלהקה השנייה לא הייתה מוכנה. אז בגלל זה, ירדו לי כל המעריצים!! להקה מספר 4374 בבקשה תעשו משהו בעניין

ybbb

New member
למנהלים, יש לי בעייה

הייתה לי הופעה משותפת במרכז הירידים והיו לי 23,300 מעריצים (קצת יותר אבל לא חשוב), היה כתוב ששתי הלהקות היו מוכנות ב-100%. אחרי שהתחילה ההופעה היה כתוב שהלהקה שלי לא הייתה מוכנה כי לא היו לה מספיק מעריצים ואז ירדו לי המעריצים ל-4582!!! זה ממש לא פייר אני לא מבינה מה קרה היה כתוב ששתי הלהקות מוכנות... וירדו לי כל כך הרבה מעריצים... אשמח אם תוכלו לעזור לי... להקה מס' 11992 תודה מראש...

גצו36

New member
תקרוא בבקשה אורנג מיי בנד!!!

איך ירד לי ביום 4 מיליון ש"ח??? ובדוח כספים לא כתוב כלום...!!! ככה פתאום נעלמו להם 4 מיליון... למה מה קרה?

krembobo1

New member
תקלה בלהקה מספר 1878

בדקתי את דו"ח הכספים ומצאתי שם את הסעיף הבא:"הוצאות משכורת 02 באוגוסט | 17:00 ₪3134514 " האם זה הגיוני? האם יש כאן טעות או שאכן שילמתי סכום שערוריתי שכזה בתור משכורת? (שאר הימים אני משלם 15 ש"ח) ואם אכן שלמתי סכום מופרח שכזה, כיצד אני משלם על חובות של חברי להקה? (ע"פ תקריות) הם אמורים להיות מיליונרים- קטן עליהם 350 אלף שקל חובות למסעדה. נא לבדוק ולהגיב. תודה.

שימי לב - הורידה גיבוש אנרגייה ...

ייתכן שההופעות נכשלו ולא התקיימו ? אם אני לא טועה |סהדגש| , בהופעות נרשמות רק הופעות שהסתיימו ולא הופעות שנכשלו כי אחת הלהקות לא היתה מוכנה.

BaRaK SeGaL

New member
גם לי ירד היום מיליון שקל למה זה

ככה תתקנו בבקשה מספר להקה: 2585 וזה היה לי ככה גם לפני כמה ימים

גצו36

New member
וזה לא קשור למשכורת...

זה הוריד לי בערך 50 אחוז בנוסף למשכורת... להקה 1232

למעלה