שירשור "אני והמארז שלי"

דהאמא

New member
שירשור "אני והמארז שלי"

למי שבא להשוויץ במארז שרכש. ודרך אגב, למי שמתכוון לרכוש את המארז מחכה הפתעה נעימה. בהודעה קודמת שלי, אמרתי משהו שמתברר כלא נכון. שזה גם מזכיר לי - היה טיפוס בשם אילן שהופיע פה בפורום לפני כשבועיים, וטען שהוא כבר רכש את המארז ולא יודע באיזה סדר לצפות בו. כבר אז חשדתי שהבן אדם שקרן, בכך שטען שרכש את המארז, כאשר הוא עוד לא יצא לשוק. לאחר שטען שקנה את המארז בחנות מסוימת, הלכתי לאותה חנות ואמרו לי שעוד לא קיבלו את המארז למכירה. אני מציין זאת, לא רק בגלל שמעצבן אותי אנשים שמשקרים ללא כל סיבה, אלא גם בגלל שמתי שתרכשו את המארז, תגלו שסדר הצפייה בו מאד ברור.

MENTER

New member
../images/Emo207.gifחשוב

בבקשה!!!! איפה ניתן להשיג את המארז "בטיפול" ובאיזה מחיר?? האם דרך האינטרנט אפשר ובאיזה מחיר?נמוך יותר לא?! תודה רבה ואווו איזה יופי שלא פתחתי שירשור-גאה בי!

S m e l l y Cat

New member
אמ אני אישית קניתי בצליל../images/Emo210.gif../images/Emo108.gif

בטח יש גם בבלוקבסטר וכאלה באינטרנט אני לא יודעת אבל פעם שמו פה קישור תעשי חיפוש בפורום חח אגב ראיתי הרגע את הפספוסים וזה אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי.. ואסי דין ממש חמוד שם[וגם כולם]

דהאמא

New member
בבלוקבאסטר זה עולה 225 במקום 250

תוכל להזמין כאן, אם זה לא דחוף לך. אך אם אתה מעדיף בחנות, אני מאמין שעד יום חמישי הקרוב, ניתן יהיה כבר להשיג את המארז בכל חנות DVD שמכבדת את עצמה.

האם בבלוקבאסטר ניתן להשיג

למכירה, DVD רק של מטופל מסויים? (אני רוצה רק את של איילה ואולי גם של הזוג)

S m e l l y Cat

New member
אה, גמני הכי אוהבת את אילה והזוג

לוקשור
ואי אפשר לקנות רק של מטופל מסוים כיוון שהפרקים בדיוידי מסודרים בסדר כרונולוגי[לפי שבועות לא מטופלים].. אמ יש לי את הפרקים של איילה בדיוידי שהקלטתי בא לך?

אפשר. מצאתי את זה אפילו.

(כתוב שתאריך היציאה עוד כמה ימים, אני מקווה שהם מדייקים בזה). אני חושבת שזה יכול להיות מגניב!!! יש לך את כל הפרקים?

דהאמא

New member
אם קונים ../images/Emo220.gif בודד, זה עפ"י מטופל

ואם קונים מארז, אז זה מחולק לפי שבועות, 9 דיסקים ל- 9 שבועות סה"כ, או 45 פרקים. אני אישית מעדיף את החלוקה לשבועות ולא את החלוקה למטופלים, מהסיבה שציינתי כאן בעבר - שיש הצלבטויות רבות בין המטופלים. כלומר, שמידע חיוני על מטופל מסוים, לא תמיד מופיע בפרק של אותו מטופל (לדוגמא, מותו של ידין - הידיעה מופיעה בפרק של גילה בכלל).

S m e l l y Cat

New member
אבל../images/Emo210.gif../images/Emo108.gif

מי שקונה את הדיוידי של בטיפול, רוב הסיכויים שראה את הסדרה כבר בערוץ 3 וקונה אותה בשביל לצפות בה בשנית סתם ככה לכיף. אז אם קונים דיוידי של מטופל אחד המידע החיוני הזה כבר ידוע ולכן זה לא כזה קריטי אם מפסידים משהו.. מי שקונה בשביל לצפות בפעם הראשונה זה כבר משהו אחר.[ולא ממש נראה לי שיהיה אחד כזה כי בשביל מה לבזבז 250 שח על תוכנית שאתה לא ראית ויתכן שלא תאהב. הלא כן?!?@?#;12]

S m e l l y Cat

New member
אה! מגניב סליחה שהטעתי אותך../images/Emo210.gif

וכן יש לי את כולם.. האיכות לא מעולה אבל יותר טובה משל קלטת וידאו..[נראה לי לפחות. הרבה זמן לא צפיתי בקלטת וידאו
] וזה אפילו בא בקופסא עם תמונה של בטיפול שהדפסתי בעצמי!1

MommyHug

New member
אני הזמנתי אז

וזה עלה 199.90 במקום 249.90 עכשיו העלו את זה ל 224.90 והיום קיבלתי בדואר

MommyHug

New member
רצה רצה.....

אבל לא היום זה ייאלץ לחכות למחר או אפילו לסופ"ש...

למעלה