שירשור אנטרפרייז

n i v1

New member
ברנט ספיינר נראה ממש טוב

בפרומו לפרק שבו הוא משתתף

AKIRA972

New member
והאמי הולך ל...אנטרפרייז!!! ../images/Emo13.gif

אנטרפרייז זוכה בשני פרסי אמי על אפקטים וויזואלים והלחנת מוסיקה לעונה השלישית המדהימה. כל הכבוד להם, אני מפרגן
הפרקים שזכו הם הפרקים שיוקרנו באייקון הקרוב - ההרשמה לפרקים עכשיו!!! לקראת עונה 4 החדשה - קמפיין תמיכה בשחקנים ובהפקה!!! חג שמח לכולם!!!!

DaHunter

New member
חברים, אני חוזר בי.

אנטרפרייז, עונה 3 לפחות, היא סדרת טרק מעולה. ראיתי לפחות חצי עונה מהבוקר ואני מודה כי טעיתי.

Bufreak

New member
../images/Emo12.gif

(סליחה על התגובה הקטנונית).
ENT עונה 4. זה לא ספויילר לENT עונה 4?
דוד.

Bajoran Priest

New member
חבל..

חבל שהאמי לא הולך על דברים אחרים כמו דרמה. כמו ש"הדור הבא" זכתה פעם, ונדמה לי שגם חלל עמוק, אבל מאוד ייתכן שאני טועה. בכל מקרה, את מי בכלל מעניינת הדיעה של ה"אמי". אולי... אולי צריכים לארגן מעין פרסים מיוחדים לסדרות מז'אנר המד"ב והפנטזיה, כמו פרסי הנבולה ודומיהם(כולל פרס גפן: ) בעולם הספרות. הבעיה היא שבכל זמן נתון אין מספיק סדרות רצות, לא כל שכן טובות. טוב, הלכתי לישון.

[TNT]

New member
האאאא!!! ידעתי!!!!

אמרתי לך שלפי ההערות שלך לגבי העונות הראשונות ידעתי שתואהב את השלישית.

AKIRA972

New member
צודק, אבל 2 פרסי אמי לא הולך ברגל

עונה 4 הבאה עלינו לטובה אני מאמין תזכה באמי גם על דרמה וזאת בשל התסריטאי החדש מני קוטו שמעלה את הרמה מעלה מעלה.

פרס למד"ב ופנטזיה

והכוונה לכל הסוגים של מד"ב ופנטזיה. הפרס מוענק בקטגריות שונות, כולל מצגת דרמטית (דהיינו סרט או פרק בסדרה). והפרס לא תמיד מוענק בקטגוריות האלה; צוות אפולו 11 קיבל הוגו ב1969 על "הנחיתה הטובה ביותר על הירח". אגב, מאז ההודעה הקודמת שלי בדקתי קצת, וגיליתי שאכן מספר פרקים זכו בהוגו: The Menagerie , TOS City on the Edge of Forever, TOS (שנכתב ע"י הרלאן אליסון) Inner Light , TNG All Good Things , TNG כל הפרקים האלה זכו בקטגוריית המצגת הדמטית. המקור שלי למידע על הפרס הוא האתר הזה.

Bufreak

New member
well, אה, אוקיי

בכל מקרה, אם תשאלו אותי(משה), זה שלל עלוב במיוחד. היו הרבה מאוד פרקים טובים אחרים בטרק. ואפילו טובים יותר, לדעת אנשים מסויימים.

Bajoran Priest

New member
למה זה כזה כבוד?

מדובר פה בקטגוריה של אפקטים מיוחדים. אפקטים מיוחדים יש, כידוע, בעיקר בסדרות מד"ב ופנטזיה. סדרות הטרק הן סדרות שמתיימרות, לפחות, להיות המובילות בתחום המד"ב בכל זמן נתון, מה שגם שהאולפנים מקציבים ימבה כסף לתחום האפקטים. אם כן מדוע זה כבוד כה גדול ומיוחד? עצם העובדה שהמנטליות חזרה להיות "פרובינציאלית" זה סימן רע. כמו שמתלהבים שישראלי זוכה במדליית זהב בשייט. כמו שאמרתי, אם הפרס היה הולך על דרמה, או משהו כזה(אני באמת לא מבין מי-יודע-מה בקטגוריות פרסים של "האמי") אז יש סיבה לשמוח. אבל אפקטים? מצידי שהאפקטים יהיו פשטניים ביותר אם הסיפור יהיה טוב.

[TNT]

New member
שמע איש, בכל זאת האמי

נכון שזה לא קטגוריה יוקרתית אבל בכל זאת זה לא הולך ברגל (זה פרס איך ילך ברגל ?) וזה יכול לתרום למודעות כלפי אנטרפריז. ואתה לא באמת חושב שסדרת מד"ב תזכה בפרס הדרמה נכון? אפילו אם תהיה דמה מעולה אין סיכוי שסדרת מד"ב תזכה ולא סדרת דרמה. וחוץ מזה למה להיות משבית שמחות?

למעלה