שירשור אייסי

Vintage Queen

New member
אויי לידרר לא לימדו אותך

שמעל 80 זה חמישי כבר?! לפחות ככה אני למדתי P= או שזה מעל 90?! לוזוכרת כבר המורה שלי לא רוצה לעשות לי שיעוריםםם

wildrider

New member
אוי שעורים ראשונים... זה לא קשור

למהירות זה בערך 80 אבל מסתכלים על הטורים בערך בין 2500 ל3000 טורים(סיבובי מנוע) מחליפים הלוך... בכל מכונית זה שונה...

lidarush

New member
כן הוא הסביר משו כזה

משו על טורים הוא אמר שזה לא ממש לפי המהירות לפי הכוח של המכונית

Vintage Queen

New member
אני לא מסתכלת על השעון אפפעם

גם הוא לא הסביר לי על הסיבובי מנוע אני מחליפה הילוך לפי מה שאני מרגישה... רק אחרי 80 חייבים להיות ב 5... זה חוק

wildrider

New member
אז תתפלאי שלא.. יש מכוניות עם נפח

מנוע נמוך שבפחות מ80 מחליפים ל5... זה הכול תלוי בכוח המנוע.. כוח המנוע שווה לסיבובי מנוע ששוה לטורים...

Vintage Queen

New member
כן אבל זה לא יוצא דופן?

כאילו המכוניות שלומדים עליהן אומנם לא אותו דבר אבל דומות לא? טוב מזה משנה חח אני יודעת לנהוג וזה מה שחשוב לי ^^

חחח אז זה מסביר למה

האוטו שלי נגיד עושה רעש שהוא בהילוך שני נגיד ב-30 קמ"ש... אז בגלל זה התחלתי להעביר להילוך שלישי שאני ב-30 קמ"ש בערך.. ואצל המורה שלי הייתי מחליפה ב-40... תאמת שלא ידעתי את זה.. אבל מאיפה אני יתחיל להבין עכשיו בטורים של האוטו!?

wildrider

New member
זה עיגול נוסף בלוח המכוונים שיש לו

מספרים ב1-9 בערך.. תלוי באוטו.. וזה מייצג באלפים... כשאת מגיעה בערך ל2500 טור תחליפי הילוך..

kfirba

New member
מה אתה מזיין תמוח

אתה רוצה ללמד אותה לסוע כמו זקנה?????? תמשכי ל4 טוריםםםםםםםםם תעשי פתיחותתתתתתת תזייני תמנוע שיפתח קצת אחרת יהיה לך מנוע של אוטו של זקנה

wildrider

New member
ילד קטן קודם כול שיהיה לך רשיון..

אחרי זה תדבר על איך לנהוג.. וכשיהיה לך אוטו משלך נראה אותך מושך הילוך... או שתעשה זה והאוטו שלך יעשה טיפול כל 5000... פשוט ילד קטן שמתלהב... קודם תהיה למד...

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gifטוב כפיר שמע אני לא יודע

מה אתה קראת מהודעה הזאת אבל אני אישית לא היתי מוותר חחחח איך שאני אוהב לחמם אנשים זה כזה כייף לפעמיים....

kfirba

New member
בואנה דבר ראשון היה בצחוק

דבר שני שאתה למדת לגרד תביצים אני כבר עשיתי ראש מנוע לטרקטורון שלי לבד...ואיך אני יגיד לך את זה האוטו עושה טיפול כל 10 כמו חדש איסוזו איפון 2004 170 אלף קילומטר כבר ורק פעם אחת הלך טיימינג זה הכל...

wildrider

New member
ואוואואואו!! מטורף!!! ראש מנוע לבד?

עוד מעט תגיד לי שאתה בן טפוח של ג'נרל מוטורס.... טרקטורון....חחח רואים שאתה ילד....

JuSt A d i

New member
אמממממ

בשיעורי נהיגה שאת מגיעה ל 80 זה הילוך5 ואפילו בודקים אותך בטסטים על זה אבל במציאות את יכולה לסוע גם על 110 בהילוך רביעי.... פשוט האוטו יתאמץ יותר- עניין הטורים זה כמו שבשיעורי נהיגה בשביל לעצור את צריכה לרדת להילוך שני..אבל במציאות את יכולה לעצור מהילוך חמישי כי מזה משנה המנוע מופרד מהגלגלים כבר....... מומלץ לעצור בהילוך שלישי כדי לא לשחוק את הקלאצ'

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifהמ.

האייסי שלי כבר ממזמן לא בין החיים
מסן- [email protected]

למעלה