שירשור אייסי/מסן..

A l a n i s

New member
שירשור אייסי/מסן..

ממ.. נראה לי שיהיה נחמד אם נעשה שירשור של אייסיקיו ומסנג'ר.. (?). אז.. 204496515 [email protected] תורכם

Rוית

New member
קבלו אותה בתשובה מנהלית -

פה..
במילים אחרות, כדי למנוע אי הבנות, סתם שתדעו שכבר נערך כזה דבר. אבל אם אין התנגדות של מישהו\י, כל המוסיפים פה יתווספו למאמר.. שאגב, אם תשימו לב, יצרתי לו קטגוריה משלו שמכילה דברים שקשורים בנו המעריצים.. נכון לעכשיו רק עוד מאמר אחד בנושא. (מאמר ישן אך עם זאת מצויין של יוסי, מומלץ!) ועוד אגב קטן- למי ששם לב אני מנסה מאוד מאוד להשקיע ולטפח את מאמרי הפורום שלנו ולכן אם יש תגובות, הצעות, הערות בנושא, אני אשמח לשמוען!

O r a c l e

New member
מה עם התפקדות רשמית?

לא ראיתי אחת כזאת פה בפורום. כל אחד מציג את עצמו, את הגיל שלו, המיקום, שירים אהובים, תחביבים וכו' וכו'. אפשר לצרף לטאגליין וכל מי שחדש מוסיף את עצמו... מעוניינים?

בעד. לכן אשמור את פרטיי להתפקדות../images/Emo127.gif

רוית, קדימה-נא ליצור פה התפקדות רשמית שתכלול את הבאים: 1. שם 2. תמונה 3. אייסיקיו/מסנג'ר. 5. עיר מגורים (קריית חיים זה לא עיר!!!) 4. אומנים אהובים. 5. כמה זמן נמצא כבר בפורום. 6. פורומים אחרים בהם כותב. יאללה, לעבודה ולמלאכה בברכה, א. הפעלת רוית - עידו חח, נראה לי שכדאי שאני ארד למקלט כי תכף אני אקבל איומי רצח מקריית חיים

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

אתה הולך על חבל דק עידו, חבל דק מאוד.. חבל שתנסה לכתוב הודעה בפורום ולא תצליח... או שנגיד כל התגובות שרשמת ימחקו.........
חבל, באתי בטוב, חבל........

למעלה