שירשור אוף

liat tal

New member
שירשור אוף

ולא שמתי סימן כי האיקונים לא נפתחים לי מישום מה... איזה יום מטורף היה לי אתמול!!! היתה לי להיום להגיש עבודה בקולנוע לאונ', ובגלל העומס בעבודות יצא שראיתי את הסרט שעליה העבודה רק ביום שישי- ד"א הסרט הוא אינטליגנציה מלאכותית- סרט ממש ממש מושקע, רק שקשה לי להתחבר למדע בדיוני, אז התחלתי לעשות את העבודה במוצא"ש, והרוב הגדול נשאר לי לאתמול- משלוש וחצי אחה"צ עד 12 וחצי בלילה עשיתי אותה!! זה היה ממש ממש מטורף!!! והבוקר- נסעתי לאונ' באוטובוס (חחח וזה לא קורה הרבה שאני נוסעת באוטובוס) ובדרך פגשתי חברה שלי מהתיכון שלא ראיתי כבר הרבה מאד זמן!! אחח זה היה כזה כיף!! ופתאום באמצע הנסיעה כשאנחנו מדברות אחד הנוסעים ראה איזה תיק גדול ושאל- של מי התיק הזה?? ממש בצעקות ואף אחד לא ענה, ואני וחברה שלי עמדנו ממש ליד התיק, ואז הנהג עצר את האוטובוס וכולם ירדו- זה היה ממש ממש מלחיץ!! ואז כשכולם יורדים פתאום מתעורר איזה חייל אחד שכנראה נרדם ואומר- האא זה שלי... אוו וקיבלתי את העבודה בקולנוע- הקודמת שהגשתי וקיבלתי ציון ממש מצויין! לא ציפיתי לכזה ציון!! זהו, אתם מוזמנים להמשיך את השירשור

shiray

New member
ולגבי המנהלת חסרת החיים שלכם-

זהו, לא רק שאני מבלה ימים ולילות בבי"ס- עכשיו אני גם לא הולכת להצליח בכלל במתכונת במתמטיקה... אחרי ששבוע שערב היה עמוס בגלל המופע סיום והערב הקרנות שלנו, היום הגעתי לבי"ס בתשע בבוקר לערוך את הסרט שלי רגע לפני שאנחנו שולחים אותו לתחרות יצירה צעירה של פסטיבל ירושלים. ישבנו עם המורה עד 12 ואז מהר מהר לבגרות באנגלית. מסיבה לא ברור לא הצלחתי דווקא שאלה של 18 נקודות, שבכלל לא הייתה מסובכת אבל סתם לא הייתי מרוכזת ושכחתי לחזור אליה אח"כ, אבל בשביל זה מזל שיש 3 טפסים שונים, ככה שנראה בכלל כמה זה ישפיע על הציון שלי, והכי גרוע נעשה שעה ורבע מבחן אחד שוב... השאר הלך ממש ממש טוב, הייתה בגרות קלה. רק שמיד אח"כ חזרנו לערוך עד קרוב ל11.... ומחרתיים יש מתכונת במתמטיקה ואני לא יודעת כמעט כלום, מה שאומר שאני ממש בבעיה... ומחר יש עוד תגבור במתמטיקה שאני צריכה ללכת אליו (חוץ מזה שאני צריכה להביא למרכזת מגמה שלי את הסינופסיס שלי בנוסף לקלטת של הסרט), ככה שאין לי מושג מתי אני אלמד.

ערן1987

New member
AI סרט קצת מעצבן

היילי כ"כ התדרדר מאז T6S,חבל עליו חוץ מזה,הקדימו לי את הגיוס ב-4 חודשים,או יותר נכון ל-25/7

ערן1987

New member
אם גולני זה חי"ר,אז כן ../images/Emo10.gif

סורי,אני לא מבין בענייני צבא.. אני גם לא בטוח בגלל שזה גולני,אני מסמתך על פורום מתגייסים בתפוז

shiray

New member
בסדר הזה גיליתי סופית שכמו שהרבה

טענו- כל סוף אצלו לוקח מינימום חצי שעה... האא ורק חיזק את הדעה שלי שאי טי זה הסרט הכי טוב שלו וזהו חחח

liat tal

New member
היי לירון!

מה איתך? מזמן לא דיברנו... כל העבודות האלו והלימודים... מתארת לעצמי שבטח גם לך יש עומס, ועד חודש הבחינות סמס'!! יואו עד שלא מגיעים לזה לא יודעים עד כמה זה מטורף

liat tal

New member
גם אני בכלל בכלל לא אהבתי את הסרט

חחח כל הזמן רק הסתכלתי על השעון וקיוויתי שהוא יסתיים חחח ובואנה העבודה עליו יצאה לי 9 עמודים!!!!! ועוד בהדפסה זה מצטמצט

liat tal

New member
ד"א מישהו ראה את

"פרח הסוד שלי" ? כי הוא לעבודה הבאה שלי, וראינו סצינה בשיעור והוא נראה לי כבד כזה אוו וניתחנו שיעור אחד את "דלתות מסתובבות"!! ממש נהניתי מזה!

למעלה